Ahol minden témába vág !

Ahol minden témába vág !

2012. 10. 17. 20:27

Tisztelt Fórumozók ezennel megnyitottam a nem témába vágó fórumot. Ha valaki úgy érzi, hogy nem témába vágó amit mondani akar akkor azt tegye meg a témábavágóba. Garantálom, hogy itt minden témábavágó lesz.

Aki itt mond egy nem témába vágót az vendégem egy sörre azonnal. Várom tisztelettel a témábavágó hozzászólásokat."

 

A címen némileg változtattam, de a szöveg eredeti!

2021. 12. 01. 18:16

Kedves Strázsa, és a többiek!

Már megbocsássanak a többi fórumtársaim, de EZ a feltett "strázsás" kérdés piszkosul kihozta bennem a röhögést, ami miatt szokásom szerint nem sorba mentem a válaszokkal, hanem Strázsát előre KELLETT vennem, mert EZ a téma ugyebár "nem tűr" halasztást!:DDD 
Ha-ha-ha-ha! Jajajajjjjjjjjajjjajjjjaaaa... (By Kazal László...)
Hát ezt nem bírom tudni röhögés nélkül kibírni:
Az ember komédiája, avagy ti szoktatok nevetni magatokon? | Nők Lapja

Szóval felvetődött Benned, kedves Strázsa az a "pajzán" gondolat, hogy volt-e ama ismeretlen csupasz bőrű férfiembernek FANSZŐRZETE?! :DDD
Nőknél legalábbis ez a neve, talán a férfiaknál is így nevezik a  nemi szervükön lévő gyapjas "genderes" takaró kinövést?;o)

Na szóval nyár lévén, olyan shortféle volt a pasikán, és a combjai is szőrtelenek voltak, no meg szemöldöke és szempillája senem vót nekije, így GONDOLOM, fanszőrzete senem!:DDD

Tudni nem tudom, mert meg nem nézhettem, s 3 okból:

1. Ez biza', eszembe se jutott, mi lehet a helyzet a nadrágon belül?!:P

2. Ismeretlen férfit nem szoktam "leszólítani", főleg ilyetén kérdéssel nem:
- Kérem, ugyan mutassa már meg, OTT senincsen szőrzete, vagy csak haja, bajúsza, szakálla, meglen szemöldöke, pillája nincsen?! ;o) :DDD

2. De ha mégis vettem volna bátorságot ekkora pofátlan indiszkrécióhoz, akkor se tettem volna meg, mert jómagam akkor még "csinosnak mondott" 30 éves BŐVÉRŰ asszonyka (Lásd: Maupassente: A harmincéves asszony) lévén , s egyben igényes is, és hát szegény pára férfiú nem volt éppen valami csinos jelenség, hát nem érdekelt őkelme, csak mint furcsaságot, csodáltam meg. Még a férjem figyelmét is felhívtam rá, és roppantul jó, hogy MÁR túl voltam a szülésen, így a népi módon való "rácsodálkozás" nem okozott a szervezetemnek kopírozási feladatot (mármint hogy képezze le, és...).

3. Nahh... S végül MIT szólt volna a férjuram?! 
Minek érdeklődnék  szegény iránt, mikor KÜLÖNB VAN OTTHON, heeee?!:(((

Úgyhogy sajnálom kedves Strázsa, de "Ez a hajó már közel 50 éve elment!", s így már SOHA nem fogjuk megtudni (se én, se Te!) hogy volt-e nekije fanszőrzete, vagy sem?!
Azaz mindketten tudatlanul fogjuk feldobni a bocskort!;o)

/Remélem kedves modika, eme topic témaköre még ezt is elbírja, és nem irtod le innét? Köszönöm! Üdv: Holdfény/

2021. 12. 01. 17:51

Én úgy gondolom alapvetően két embertípus létezik. 
Az egyik amelyik szinte csont nélkül elfogadja az éppen "hivatalos" álláspontot, ami "felülről" jön lefelé, legyen az világnézet, járvány, oltás, stb. Amit több helyről is megerősítenek összehangoltan. Kormány, média, szakemberek. Egyszerűen azért, mert ez az embertípus elhiszi ezek az összehangolt állítások és vélemények valóságosan úgy vannak ahogy azt a tudomására hozzák, és a különböző intézkedések mind az adott helyzet problémáinak legjobb megoldását szolgálják, ezáltal az Embert magát.

A másik embertípus az, amelyik tudja hogy a politikus a leg korruptabb embertípus a világon, tehát a tőle eredő információt legjobb esetben gyanakvással szkepticizmussal kell fogadnia. Azt is tudja, hogy itt most ebben az időben mindent a materialista világnézet és a pénz mozgat, még a tudományt is. Hogy mi az erkölcs azt is ez határozza meg. A média pedig nem más mint egy ócska propaganda eszköz. 

Sajnos ez a két embertípus olyan messze van egymástól mintha nem is egy bolygón élnének, és mindkettő megvan győződve saját nézetének helyességéről. Esélyt sem látok arra hogy ez megváltozzon. 

2021. 12. 01. 17:05

Kedves Holdfény,

az a férfi a nyíregyházi buszon akin semmi szőrzet nem volt meztelen volt? Különben honnan tudod hogy semmilyen szőrzettel nem rendelkezett ?:)

2021. 12. 01. 10:40

Génváltozat... Elég ritka, de tudomásom szerint (ebben nem vagyok biztos) nem öröklődik... A festékanyag hiánya okozza a problémát, ami elég kellemetlen az egyed számára, mert a bőre nem tud védekeznia napfény hatásával szemben, a szeme sem képes olyan módon szűrni a fényt, ahogy mondjuk egy átlagos szem. A szőrtelen ember valószínűleg ugyanez az eset... Csak más génszekvencia módosult...

2021. 12. 01. 0:13

"Jut eszembe, anyósomnak, nyugodjon békében - nem a Covid vitte el szegényt, hanem a rák - minden mellékhatás minden gyógyszerre megvolt. Ha azt volt írva, hogy szédülhet, akkor szédült, ha az volt írva, hogy lázas lehet, akkor láza volt...  Szóval csak óvatosan a vakcinák okozta mellékhatásokkal...)"


Na látod!
Hát nem azt írtam én is, hogy a szervezet, ez a csodállatos alkotás (hogy kié, mié, mindegy is!) MINDENT leképez, és előbb-utóbb generálja is a tüneteket!:(((
Ezekre azt tartotta a népi hiedelem, hogy a terhes kismamának NEM szabad semmi furcsát, vagy rendelleneset megcsodálnia, mert a magzata olyan lesz!

Tudod, volt a faluban egy fehér hajú, rózsaszínbőrű fiatalember, őrá AZT mondták az emberek:
Mikor terhes volt vele az édesanyja, megcsodált egy angóra nyulat!:(((
Hát persze a franc tudja, hogy, s mint volt ez, de a fehér szőrzet, rózsaszín bőr igaz volt, saját szememmel láttam, most is fel tudom idézni...
Egyébként szaknyelven ALBÍNÓNAK mondták, de SENKI sem akart hozzámenni feleségül, ez TÉNY!
Ezek az albínók úgy néznek ki, mintha tündérek lennének - B1 fotó

Egyszer Nyíregyházán a helyi buszon meg egy olyan férfit láttam, hogy nemcsak kopasz volt, hanem egyáltalán nem volt rajta sehol szőrzet! Hogy ez mitől volt, a franc se tudja!
Fejlődési rendellenesség, vagy más? Ki tudja?!:(((

2021. 11. 30. 13:47

Kedves Holdfény!

Valószínűleg félreértettelek, de meg kell mondjam, én nem kívánok időnek előtte elhalálozni. Fene tudja, de szeretek élni. És ha lehetőségem van rá, hogy elkerüljem ezt a betegséget (azaz ne haljak bele), akkor élek vele... Ennyi az egész. Nem kell hozzá semmi ijesztgetés, meg egyéb. Csak nézni kell a halálozási adatokat... Az persze igaz, hogy valamilyen, általam nem ismert okból a jelen kormányzat ezerrel titkolózik és hidétlennél idétlenebb intézkedéseket hoz (azaz kapkod fűhöz, fához), csak hát ettől függetlenül ott vannak az orvosok... Ők hitelesek, sőt mindenki másnál hitelesebbek...  (Jut eszembe, anyósomnak, nyugodjon békében - nem a Covid vitte el szegényt, hanem a rák - minden mellékhatás minden gyógyszerre megvolt. Ha azt volt írva, hogy szédülhet, akkor szédült, ha az volt írva, hogy lázas lehet, akkor láza volt...  Szóval csak óvatosan a vakcinák okozta mellékhatásokkal...)

2021. 11. 29. 21:23

Kedves Holdfény!

Nem vagyok orvos de annyit tudok ehhez a 3. Oltás dologhoz mondani, hogy nem szabad túl korán beadni. A mi itteni háziorvosunk antitest tesztet csinál minden egyes páciensnek és csak az kapja a harmadikat akinek valóban már alacsony a szint és szüksége van rá. Így boosterolta saját magát is. Ő már év elején, februárban lett beoltva és szeptemberre lement az antitest szintje így felvette a harmadikat minden probléma nélkül. Azt mondta nekem ezzel a módszerrel senkinél nem tapasztalt semmi negatív hatást. 

2021. 11. 29. 21:19

Kedves Holdfény!

Nekem mindegyik adventi koszorú tetszik, amit kitettél és bevallom, fogalmam sincs a színek és vallások közötti különbségekről. Tudom, a Google a barátom de egész nap a computeren dolgoztam így már nincs kedvem nagyon keresgélni. Hátha megfejti helyettem valaki 🙂 Viszont a legalsó kép, a kocsikerék, az ha jól tudom, az első adventi koszorú mintájára készült, amin 24 gyertya volt, amiket valóban egy lovaskocsi kerekére tett fel annak a bizonyos hamburgi árvaháznak a tulajdonosa aki kitalálta, hogyan tudná a gyerekek karácsonyt megelőző  várakozását kicsit lerövidíteni. Johann Hinrich Wichern volt a pedagógus neve. 

2021. 11. 29. 16:54

Egy kis játék:
Szabályosak-e ezek az adventi koszorúk, és hányas számú kép kikre, milyen vallásúakra vonatkoztatható?
1. 
Mit jelentenek az adventi koszorú gyertyáinak színei a hagyomány szerint?  Fontos üzenetet hordoznak - Karácsony | Femina

2. 
kalcium Vak hit Paplan igazi adventi koszorú - hawknews.org


3. 
Adventi koszorú ötletek - Ilyen csodaszép adventi koszorúval készüljünk az  ünnepre - alon.hu

4. 
Tudod, hogy mikor milyen gyertyákat kell az ADVENTI KOSZORÚBA tűzni? |  Málnárium - Több, mint fitnesz!

5.
Ilyen volt a legelső adventi koszorú - Teljesen máshogy nézett ki, mint  manapság - Karácsony | Femina

6. 
Adventi koszorúk alkotónapja! - Virágos hírek

7.
XVI. kerület | Vasárnap gyújtjuk meg az első gyertyát az adventi koszorún


2021. 11. 29. 15:56

Kedves Napfény!

Valóban szép ez az adventi koszorú, és mondhatom SZABÁLYOS is a gyertyák színe (3 lila, 1 rózsszín).
Azonban felvetődik bennem több kérdés is:
1. A meggyújtott kanócokból 3 már fekete. Ezek ha már meg voltak gyújtva, akkor sajnos szabálytalanul!
Ha azonban a kanócok a lila szín miatt sötétek, akkor rendben van!
2. Melyik vallási irányzatban szerepel EZ a színösszeállítás (3 lila, 1 rózsaszín)? Mert vannak ám csupa pirosgyertyás koszorúk is, és azok is szabályosak, csak nem mindegy, KIK alkalmazhatják!
3. Vajon tudja-e a kislányod, hogy MIT jelentenek ezek a színek?
Továbbá:
4. Milyen színű gyertya hányadik hetet jelképez?
Különös tekintettel a rózsaszínre!
................
Egy kis segítség: Az internet a BARÁTOD!!...
Tehát várom a "kis művésznő" válaszait!:))

2021. 11. 28. 22:01

Drága Jadzia!

Köszönöm, hogy elfogadtad az okfejtéseimet, hidd el, nem örömömben írtam, mert magam is NAGYON meglepődtem a humorista keserves történetén.
Elsősorban azért, mert azt mondták, az oltás enyhébb lefolyást "garantál", s megakadályozza a szörnyű kínokat.
Hát nem! EZT SEM! KIÁBRÁNDÍTÓ! Nem kicsit, NAGYON!:(((
Annyit azért megteszek, hogy csináltatok egy tesztet a 3. oltás előtt, még ha fizetnem is kellene érte, és az orvosra bízom a döntést, legyen az Ő felelőssége, ha rosszul sülne el a dolog...


jadzia

2021. 11. 28. 19:52

Drága Holdfény tökéletesen igazad van nem is forszírozom a vírust tovább, egy kérésem van remélem megfogadod azt a fránya harmadik oltást adassad be ....

2021. 11. 28. 16:46

UTÓLJÁRA (remélem, részemről legalábbis) A CORONA VÍRUSRÓL:

Drága jó Jadzia!

Hálás köszönet, hogy elhoztad ide ezt a "facés" posztot, így én is olvashattam, mert ugyebár nem vagyok fenn a facebook-on...
Nos, RETTENETES, ami Dombóvári István humoristával történt!:((( :'(
S valószínűleg NEM Ő AZ EGYETLEN, aki így járt!

Nos, ez az egész bennem felvetett néhány dolgot azzal kapcsolatban, mit válasszunk, azaz MI LHET A TEENDŐ?!...

1. Rettegjünk a félelemtől, hisz NEM vagyunk beoltva, EZÉRT bizony esély van rá, hogy elkapjuk, és akkor jöhet a harangszó, amit mi már nem fogunk hallani, mert meghaltunk!:(((
2. Oltassuk be magunkat, de továbbra is rettegjünk, mert az oltás (mint utóbb kiderült!) NEM VÉD MEG a vírustól! Viszont okozhat mellékhatásként MÁS eü-s problémát, olyat, amit még eddig SOHA nem tapasztaltunk magunkon...
/Nekem pl. a 2. után úgy fájt a hátam legközepe kör alakban, mint SOHA azelőtt... A nászasszonyom meg 5 hétig kornyadozott tőle, pedig az elsőtől semmi baja nem volt, és emiatt NEM KAPHAT  3. oltást...
Akkor mi lesz vele, ha a vírus mégis ott ólálkodik körülötte?!/
3. Van egy népi tapasztalat: Mentül jobban félünk valamitől, antul jobban BIZTOSAK lehetünk benne, hogy be fog következni, és az ELLENKEZŐJE is igaz: Ha nem félünk, nem is lesz!
Vajon MI ennek az oka?
Egyszerű:
A szervezet ugyanis leképez dolgokat.
Ha meglátunk valakin egy visszataszító testi dolgot, pl. hajhullás.
Férfibetegségnek mondják, de nőknél is előfordul, főleg, ha állandóan azt figyeljük a járókelőkön, kinek van ritkás haja?
És akkor egyszer csak azt vesszük észre magunkon, hogy nekünk is ritkulni kezd a hajunk!
Nem vicc, saját tapasztalat!
De hozhatnék más példát is, pl. szemölcs, vagy öregségi folt az arcon, kézen.

4. Mi tegyünk tehát?
Hát bizony szerintem SEMMIT!
Legfeljebb reménykedhetünk, hogy megússzuk, még nem jött el a MI időnk a távozásra...
Éljük az életünket továbbra is félelem nélkül, és tartsuk be a SAJÁTMAGUNK által beváltnak tartott és megszokott védelmi mechanizmusát, hisz a szervezetünket, lelki reakcióinkat MI ismerjük a legjobban.
Mert ha van eleve elrendelés, ha nincs, ÚGYIS AZ FOG TÖRTÉNNI VELÜNK, AMI KI VAN RÁNK MÉRVE, és akkor, amikor jönnie kell, ugyanis A SORSÁT SENKI SEM KERLÜLHETI EL, örökös félelemben (romboló stresszben) élni meg egyenlő a korai halállal.
Senki sem lépheti át a saját árnyékát.
Mert miért is?
Azért, mert MINDENKI MEGHAL EGYSZER, AKI MEGSZÜLETETT!:)))
Fölösleges tehát rettegni a haláltól.
Ha valamit kérhetünk a sorstól, az az, hogy ez történjen mennél kevesebb szenvedéssel. 
Az idején és a mibenlétén meg fölösleges lamentálni.

2021. 11. 28. 12:00

2021. 11. 28. 10:38

Kedves Jadzia!

Félreértettèl. Senki nem mondta közülünk, hogy a Corona nem tud veszélyes lenni. És tudod mi ilyenkor a legfontosabb? Egymás erősítése és a pozitív gondolkodás. Ezért úgy gondolom, ideje témát váltani. Áldott első Adventet kívánok Mindnyájatoknak! Nálunk esik a hó, a gyerekek örülnek neki. Kisebbik lányom épp egy szép első adventi képet készít a computeren, megmutatom Nektek amint elkészült. Nagyon szeret ilyen grafikus dolgokkal foglalkozni. 

jadzia

2021. 11. 28. 9:55
Elkaptam a koronavírust!
Mindig komolyan vettem, de nem hittem, hogy ilyen lesz.
Be voltam oltva és vigyáztam, ahol csak tudtam és mégis.
Velem együtt nagyon beteg lett a feleségem és a 10 hónapos fiunk.
Soha, megközelítőleg sem voltam még ilyen beteg.
Több mint egy hétig lebegtem 40 fokos lázban, már a tudatom sem volt tiszta. A feleségem ápolt engem, miközben a fiunk életéért rimánkodtunk, aki már inni sem volt képes.
Az én feleségem egy hős, egy amúgyis törékeny nőci, aki nagybetegen képes volt vigyázni ránk és minden éjjel virrasztani a kiskutyaként köhögő babánk betegágyánál, miközben én annyit tudtam hozzátenni, hogy hajnalokig delíriumban hörögtem.
Még mindig arról, a szaros koronavírusról beszélek ám, amiről a mémek szólnak!
Mikor nagy nehezen lement a gyilkos láz, jött a többi. A gyógyszerek szétcseszték a gyomrom és a covid nagyon komoly pusztítást végzett a tüdőmben.
Még mindig alig kapok levegőt, rohadék egy érzés, hogy szívod, de nem jön!
Túlvagyok egy hetes infúziós kúrán. Enni, állni sőt beszélni se nagyon tudok még, de már látom, hogy nem fogok meghalni! (bár a szövődmények még érkezhetnek)
Ha nincs a háziorvosom, Ladoniczky Zoltán, akkor belehalok, ez nem is kérdés. Ez a szar, jön, lát és visz mindent....
A KORONAVÍRUS KIBASZOTTUL LÉTEZIK!
Takarózhatsz majd ennél jobb sztorikkal, hitegetheted magad mindenféle olcsó konteóval, röhögd ki azokat akik elővigyázatosak, nyugodtan csináld, gyűjts vele jó sok lájkot.
A vírus meg majd figyel téged egy sötét sarokból és meg fog ölni!
Teljesen evidens, hogy OLTASD BE MAGAD!!!
Ezt ÉN mondom, nem az Rtl, fidesz, Sorosgyörgy meg minden amit ilyenkor reflexből válaszként kapunk a mindentagadóktól!
A filléres papírmaszk meg a kézmosás nem fog megvédeni senkitől, főleg a karácsonyi teszkós hordáktól, akik az összes kasszában majd a TE nyakadba fog beleköhögni!
Legyél minél kevesebbet emberek között. Tudom, ez nem normális! De ez az időszak, ez a helyzet sem az!!!
Az életetek múlhat minden apró döntésen!!!
Lemondom az idei összes fellépésem, nem látom biztosítottnak sehol azt, hogy a vírus ne terjedjen tovább!
További szeparáció nem megoldható!!!!
Könyörgöm nektek: tanuljatok a példámból!
Majdnem elvesztettem mindent!!! 🙁 🙁 🙁
Akit zavar az őszinteségem vagy a véleményem, tudja hogy kell kikövetni!
Komment nincs, kérdések sincsenek, ha mégis vannak, szakemberekkel beszéljétek meg, NE egymással!!!!
VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!!!
Jó egészséget mindannyiótoknak!!!

2021. 11. 27. 16:37

Kedves Holdfény és kedves dmolnar, én sem tudom kinek címezzem, talán egy kicsit mindenkinek. Én is örülök hogy Napfény visszatért úgytűnik a "mérleg nyelve".:)

Én nem tartom magam se műveltnek, se okosnak. Csupán nyitott szemmel nyitott füllel járok aki a lélek és logika szűrőjén keresztül próbálja értékelni a hozzá eljutott információkat és az őt körülvevő világot. Úgy gondolom a műveltségnek az esetben van nagy jelentősége és értéke, ha az VALÓS alapokra, értékekre van építve, ami az ember hosszú távú tehát fenntartható létezését, lelki gazdagságát serkenti és szolgálja. Sajnos az az irány és annak módja amit ma mutatnak és diktálnak egyik fent említett kritériumnak sem felel meg enyhén szólva.

Sajnos nem tudunk nem foglalkozni a vírussal meg az oltásokkal, mert itt vannak igen nagy hatással vannak mindennapi életünkre és legnagyobb szükség lenne a tisztán látásra, ami úgy tűnik szándékosan gátolva van. :(((

2021. 11. 27. 15:02

Köszönöm Kedves Holdfény a válaszodat! Hát igen, ez van, megy magas fokon a "népbutítás", aminek ebben az aktuális esetben sajnos katasztrofalis következményei vannak sokak számára. Az a helyzet, hogy lehet mérni az antitestek által, hogy valakinek van-e még, vagy van-e egyáltalán védettsége. Ezt sajnos általánosan nem ajánlják, pedig nagyon itt lenne az ideje, de persze így kiderülne az, amiről nem akarják, hogy kiderüljön, márpedig az, hogy sokaknak nincs már, vagy egyáltalán nem is volt az oltás által védettsége. Hamarosan 82 éves anyósom júniusban kapta a második oltást , ő nagyon aktív, amolyan állandóan jövős-menős fajta ember, egy percig nem tud megülni a hátsó fertályán. Úgy kellett a pandemia elején "lepke hálóval" befogni, hogy hagyja már abba a Baratnözést meg az állandó rohangálást mindenfele, mert veszélyes lehet. Nos, miután jobban lett, mert sajnos sokáig küszködött a második oltás után különböző szimptómàkkal, rögtön beindult és napi szinten megy újra a "bandázás". Ezért ajánlottuk neki, nézesse meg mindenképp, van-e egyáltalán antitest, tehát védettség. Augusztusban nézette meg, akkor 250 volt az érték, amiről azt mondják, jó. Most ezen a héten újra megnézette, immáron 100, ami még mindig Okay, de ha így megy tovább, legkésőbb februárban már kb 50 lesz, ami már túl kevés. Csak éppen akkor hogyan tovább? Ugyanis a háziorvosa nem ajánlja neki a 3. oltást a hosszan tartó reakció miatt amiben a második után volt része. Viszont ő legalább általunk ezt mind tudja és óvatosabb lesz. A barátnői ilyen dolgokkal abszolút nem törődnek, csak mennek mindenfele mint a golyók. A másik dolog pedig az, hogy a duplán oltottakat itt ugyebár nem tesztelik. Nem tudom, ez otthon hogy van. Példa iskola: a gyerekeket minden másnap tesztelik. De csak a nem oltott gyerekeket! Tehát az ötödik-hatodik osztalyig még mindet, de már hetediktől felfelé mát csak az osztály egy részét. Az oltott gyerekek ott ülnek teszt nélkül ráadásul akkor is, ha például az apuka otthon van coviddal. Mert hogy a gyerek oltott, neki nem kötelező a karantén. Ez aztán a logika, ugye? Nos, Te ki mellett ülnél egész nap szívesebben? Egy oltatlan, de negatív teszttel rendelkező, vagy egy oltott, de teszteletlen gyerek mellett? 

2021. 11. 27. 0:50

Drága jó Jadziám!
Írásom erre szól: 2021. 11. 25. 19:15

Nos, elolvastam a link tartalmát, bár bevallom, nem jó kedvvel, mert tudod, én - egyrészt - vizuális vagyok, s elég élénken el tudok képzelni dolgokat, így a szenvedést, vért, egyébb szörnyű tünetekkel járó betegségeket is, ezért aztán - másrészt - elvétve, illetve gyakran csak gyanútlanul olvasok, nézek meg olyasmiket, amelyek nem tesznek jót se testemnek, se lelkemnek!:(((
Ez a cikk is eléggé megviselt...
Emlékszel, mit írtam a 2020 őszén egyik kórházi élményemről az éjjeli halott kórtermi társunk földi maradványainak elszállításáról?!
Még most is látom, s hallom azt a gyászos kongását a pléhkoporsónak!:(((

Ez van... 
Nem bírom a szenvedést, ha injekció beadását mutatnak a tv-ben, nem nézek oda! Ha én kapok, akkor se!
Tegnap a párom (Stephen King rajongó sajnos!!!) nézte hajnalban (mert nem tudott aludni) a tv-ben az "AZ"-t!
Hát én elfordultam, becsuktam a szemem, de nem tudtam nem hallani, s mikor észrevette, milyen állapotba kerültem, felháborodva ugyan, de végül mégis kikapcsolta a tv-t, és később egyedül nézte végig a mobilján fejhallgatóval...
Ez van, sajnálom! 
Szerintem ez a King nem volt normális!!!
Lehetetlen, hogy egészséges, normális ember ilyen szörnyűségeket írjon, ahol PATAK VÉR (by Torgyán) folyjon, velőt rázó sikolyok hallatszanak!:(((
Azt a bizonyos bohócot meg még "A mi kis falunk"-ba is betették (kedvenc tv sorozatom), az ÁLLATORVOS IS hisztizett tőle a cirkuszos részben!:((( Pedig ő meglett férfi!
Horrorfilmből is tudnak nagyot szakítani a stúdiók - mfor.hu
Pedig a jelmezes remek munkát végzett, hisz ez a bohóc figura - ha jól megnézzük -, tulajdonképpen szépnek mondható, mégis RIASZTÓ!:(((

Akkor békéltem meg vele, mikot megláttam a színészt civilben:
Ez a jóképű fiatalember az AZ bohóca - Starity.hu
Bill Skarsgárd filmszínész

2021. 11. 27. 0:29

Kedves Napfény!

Örülök, hogy ismét láthatunk körünkben, s annak még jobban, hogy - Tőled megszokottan! - a beírásaid az adott témára most is a TÉNYEK vizsgálatán alapulnak, s LOGIKUS következtetéseket vonsz le, melyeknek igaz mivoltukhoz nem fér kétség!

Valóban így van:
Sajnos, az emberekkel elhitették, hogy az oltottak "mindent visznek", mint a vetélkedők nyertesei, pedig a realitás megmutatta már hónapokkal ezelőtt, hogy ez sajnos nem így van!
A fertőzőképesség  és a fertőződő képesség elég hamar (talán túlságosan is hamar!) újból fennáll, ráadásul NINCS A VILÁGON EMBER, AKI TUDNÁ, EZ MIKOR FOG NÁLA BEKÖVETKEZNI?... SŐT! MÁR TALÁN BE IS KÖVETKEZETT, csak nincs tudomása róla, mert talán minimális nála a tünet!!!:(((
Ezért aztán a páciens meg vígan fickándozik, s cikizi a - szerinte - kizárólagosan fertőző oltatlanokat, mert a hatalom szerint is ŐK a "fekete bárányok"  közben lehet, hogy éppen ŐK, az oltottak azok!:(((

Ez az beírásod különösen elgondolkodtatott:
'nagy tévedés, nem csak oltatlanokat kezelnek! Hiszen a népesség zöme duplán oltott. Az én ismerős körömben akik most éppen coronások, mind duplán oltott és mind egy másik duplán oltott által kapta el, egyik sem egy "gonosz" oltatlan által.'
Háááát... ezek szerint én, aki szeptemberben kaptam meg a 2 oltást, mondhatom, hogy megúsztam KÉT fölösleges oltást, sőt, talán 2x2-t, ha a 2020-as és 21-es évet vesszük alapul.
Tavaly még szó sem volt 3 oltásról!... Na ja! Előbb nevet kellett neki találni: EMLÉKEZTETŐ OLTÁS... Nagyszerű, illetve CSODÁS!;o)
És a negyediket minek fogják nevezni?! És az ötödiket?!:(((
Sőt, mást mondok:
A helyzet kezd úgy kinézni, hogy EGÉSZ ÉLETÜNKBEN oltakozhatunk (SÍÍÍÍÍCCCC!) majd, mert ez a vírus nem fog eltűnni talán soha!

Mert pl. TBC mentessé nyilvánították Magyarországot, aztán láss csodát, újra felütötte a fejét a TBC!
És hát itt van ugyebár a fekete himlő, amitől - állítólag! - az EGÉSZ VILÁG mentes, mert a betegség okozója eltűnt... Hmmmm... BIZTOS VÉGLEG ELTŰNT?!
Ki meri ezt állítani, heeeee?!

Aztán egyik szörnyű járvány volt a BUBÓPESTIS!
Megjegyzendő:

A koronavírus nem pestis

Legalábbis erre figyelmeztet a Medievalists.net egyik cikke. S nem csak azért, mert a pestist baktérium, a mostani járványt pedig vírus terjeszti. A pestis azonban sokkal többféleképp terjed, mint a koronavírus, utóbbi ugyanis csak emberről emberre fertőz.
(...)
A legfontosabb azonban az, hogy pestis már pár órán vagy pár napon belül elviszi áldozatát. Míg a bubópestis halálozási aránya nagyjából 50 százalék, a tüdő- és szeptikémiás pestis halálozási aránya pedig 100 százalék, addig a koronavírusé jelenleg 3,3 százalék. A pestis senkit sem kímél, aki megfertőződik, a koronavírus pedig igazán az idősekre és a más súlyos betegséggel is küzdőkre veszélyes. Míg a pestis a legszörnyűbb járványokat okozta a történelemben, a koronavírus meglehetősen le van maradva mögötte.'