Ahol minden témába vág !

Ahol minden témába vág !

2012. 10. 17. 20:27

Tisztelt Fórumozók ezennel megnyitottam a nem témába vágó fórumot. Ha valaki úgy érzi, hogy nem témába vágó amit mondani akar akkor azt tegye meg a témábavágóba. Garantálom, hogy itt minden témábavágó lesz.

Aki itt mond egy nem témába vágót az vendégem egy sörre azonnal. Várom tisztelettel a témábavágó hozzászólásokat."

 

A címen némileg változtattam, de a szöveg eredeti!

2012. 11. 23. 8:42

A kiadást valóban csökkentő, de látszatintézkedés. Az igazi megoldás az lenne, ha a 65 év felettiek korlátlan ingyenes utazását is megszüntetnék (esetleg bizonyos számú utazásra korlátoznák), vagy például 75 év felettiekre módosítanák. A 65 év alatti nyugdíjasok jóval kevesebben vannak, mint a fölötte levők. Másrészt a 90 %-os kedvezmény egy évben összesen 10 db utazásra vonatkozik.

2012. 11. 22. 19:49

Szerintem vándorolj ki mondjuk ( egyetlen értelmes megoldásként ) nyugatra, ekkor a kormány végre embernek tekint, kedvezményekkel is kedveskedik Neked. És megszabadulsz egy idegbeteggé tett országtól is. :)

2012. 11. 22. 19:38

Nagyon helyes!!!

Így legalább lesz pénz, az akárhány éves , DE magyarigazolványt felmutató emberek, 90%-os kedvezményének a fentartására, meg lesz pénz, a hatvanöt évet betöltött bármilyen nemzetiségű, a világ bármelyik országából idelátogató személy, ingyenes utazásának a fentartására.

Az osztrák barátom mondta erre: "Ti teljesen hülyék vagytok! Nektek ennyi pénzetek van?"

2012. 11. 22. 16:19

Persze, hogy nem várok el korrektséget a Jobbiktól. Csak nem árt felnyitni sok esztergomi szemét, hogy a jobbikosoktól semmi jó nem várható. Hogy a Jobbik védené a jogállamot a fidesztől?

Rossz vicc!:)

Hogy Tétényi Éva együtt mutatkozott Vona Gáborral?

.................

2012. 11. 22. 15:15

Mondd mégis mit vársz azoktól, akik nyíltan deklarálják magukról, hogy nem demokraták,  Mit vársz azoktól akik Szálasi örököseinek hiszik magukat? Mert én semmit! Korektséget meg,pláne nem!

Törölt felhasználó #3155

2012. 11. 22. 14:41

Nincs ezzel semmi baj, hisz az ország nem tudja kitermelni e kedvezmények árát!(Ez olvasható az öszödi beszédben is)

Az útálat az, hogy közben azt harsogja az egész kormányzat, hogy Magyarország gazdasága ilyen JÓ HELYZETBEN MÉG SOHA NEM VOLT A TÖRTÉNELME SORÁN, MINT MA!
iTT MINDEN KITŰNŐ, MINDENKI MINKET IRIGYEL ÉS UTÁNOZ!
Mondjuk az igaz, hogy Lukasenka támogatásáról biztosította Orbánt!

2012. 11. 22. 12:01

Ez határozottan nem provokáció, hanem maga a valóság.

Én nem olvastam semmiféle jobbikos elhatárolódást. Talán azért, mert pont ilyen a Jobbik?!

Egyébként azóta is sumákolnak.

2012. 11. 22. 8:51

Vége a 65 év alatti nyugdíjasok kedvezményes utazásának?

http://www.portfolio.hu/gazdasag/nyugdij/vege_a_65_ev_alatti_nyugdijasok_kedvezmenyes_utazasanak.176049.html

Kedves nyugdíjasok ez ne zavarjon benneteket, majd választás előtt kaptok egy kis juttatást "szeretett" kormányunktól az  amnézia elősegítésére. Minek utaztok annyit, inkább üljetek otthon és nézzétek a Hír Tv-t, benne "szeretett" politikusainkat:)))

Megszűnhet a 65 év alatti nyugdíjasok kedvezményes utazása, vagyis több százezer embernek a jövőben a jelenlegi korlátozott számú, de 90 százalékos kedvezménnyel megvásárolható vonat- és buszjegyekért teljes árat kellene fizetni

2012. 11. 20. 21:49

Én nem olvastam semmiféle jobbikos elhatárolódást. Talán azért, mert pont ilyen a Jobbik?!

2012. 11. 19. 19:25

Aki ilyen tahó, bunkó, aljadék kijelentéseket tesz, nem méltó a képviselőségre. A jobbikosok vajon hogy reagálnak?

Csak felfüggesztett börtönt kapott Zagyva Gyula, így nem kell rács mögé vonulnia a jobbikos képviselőnek. A bíróság bűnösnek mondta zaklatás miatt, mert a Hetek hetilap két munkatársát karikás ostorral a kezében fenyegette.

Akkor többek között így fenyegetőzött Zagyva: „Ha behívnánk a táborlakókat, legszívesebben lehúznák a gatyátokat, és s..ggbe ba..nának titeket.”. Hozzátette: szíve szerint ő maga is széttépné és felkoncolná a Hetek munkatársait. Az országgyűlési képviselő a faházba belépő egyik táborlakótól is megkérdezte, ha bármit megtehetne, mit kezdene az újságírókkal, mire azt a választ kapta: „A kéményen keresztül távoznának, miután kicsinálta őket”."

A bíróságon a "honatyát" elmarasztaló verdikt elhangzása után a hallgatóság egy része tapsviharban és éljenzésben tört ki, mire a bíró kiüríttette a tárgyalótermet.
"Zagyva szemmel láthatóan nehezen viselte a helyzetet, lábával folyamatosan dobolt a padlón, félhangosan méltatlankodva kommentálta az ítélet megállapításait, egy ízben pedig hangosan meg is kérdezte a bírótól, hogy elmehet-e, mire Borbély Attila közölte vele: végig kell ülnie az ítélethirdetést."
http://nol.hu/belfold/ megtapsoltak_zagyva_eliteleset
Csak felfüggesztett börtönt kapott Zagyva Gyula, így nem kell rács mögé vonulnia a jobbikos képviselőnek. A bíróság bűnösnek mondta zaklatás miatt, mert a Hetek hetilap két munkatársát karikás ostorral a kezében fenyegette.  Akkor többek között így fenyegetőzött Zagyva:  „Ha behívnánk a táborlakókat, legszívesebben lehúznák a gatyátokat, és s..ggbe ba..nának titeket.”. Hozzátette: szíve szerint ő maga is széttépné és felkoncolná a Hetek munkatársait. Az országgyűlési képviselő a faházba belépő egyik táborlakótól is megkérdezte, ha bármit megtehetne, mit kezdene az újságírókkal, mire azt a választ kapta: „A kéményen keresztül távoznának, miután kicsinálta őket”."  A bíróságon a "honatyát" elmarasztaló verdikt elhangzása után a hallgatóság egy része tapsviharban és éljenzésben tört ki, mire a bíró kiüríttette a tárgyalótermet. "Zagyva szemmel láthatóan nehezen viselte a helyzetet, lábával folyamatosan dobolt a padlón, félhangosan méltatlankodva kommentálta az ítélet megállapításait, egy ízben pedig hangosan meg is kérdezte a bírótól, hogy elmehet-e, mire Borbély Attila közölte vele: végig kell ülnie az ítélethirdetést." http://nol.hu/belfold/megtapsoltak_zagyva_eliteleset

2012. 11. 18. 7:52

Ősi magyar név viselő-JENŐ-velje az Ég béke időben boldog éveid hosszú sorát !

2012. 11. 13. 2:56

2012. 11. 12. 13:13

Volt is egy kép. Hová tűnt?

2012. 11. 09. 15:01

Az egészben a leghányingerkeltőbb, hogy pont ez a pelikánfrenkimadár okádta tele a fél magyar internetet - remélem, hogy órabérért és nem meggyőződésből, mert az még rosszabb lenne - azzal, hogy a szeretgom a népszava kihelyezett tagozata, vagy valami hasonló. Ha tudnám, hogy ki ez a pelikánfrenki, simán pofánvágnám az utcán, ma is, gondolkodás nélkül. Szerencséje, hogy nem tudom.

2012. 11. 09. 13:33

Egyre több fórum  Magyar Nemzet idézetekkel lesz tele. Gondolom ez már másoknak is feltűnt. Haladunk abban az irányban, hogy szeretgom ennek a lapnak a kihelyezett tagozata lesz :)))

2012. 11. 09. 10:19

a politika eldurvulása Orbán Viktornak köszönhető? Az ő, 2002-es, két forduló közötti hírhedt beszéde indította el a lavinát.

 

Ez mondjuk tökéletesen igaz. Határozottan emlékszem, hogy a két forduló között igenis független értelmiségiekkel, (OV korosztályának tagjaival) beszélgettünk útban Miskolc felé arról, hogy valami borzasztó kezdődik. És rengeteg olyan embert ismerek, akiket pontosan ez a stílus taszított el a Fidesztől, még ha az ellenkező oldal sem volt szimpatikus nekik. Valószínűleg sokan vannak olyanok, akik azóta inkább nem mennek el szavazni sem. Ez persze nem menti fel őket, mint független értelmiségieket sem.

2012. 11. 09. 10:02

"de hát az 2002 óta ebben az országban ismeretlen fogalom - ütközeteknek."

Miért nem meglepő, hogy a politika eldurvulása Orbán Viktornak köszönhető? Az ő, 2002-es, két forduló közötti hírhedt beszéde indította el a lavinát.

2012. 11. 08. 18:52

Mi a bűnhődés abban, ha a nem konkrétan egy témáról szóló fórumokat nem engedjük tobzódni? A Szeretgomnak sose volt célja általános társalgási csatornaként működni, specifiksan esztergomi témáknak kellene itt lenniük, és határozottan nem pártpolitikai - majdnem eszmecserét írtam, de hát az 2002 óta ebben az országban ismeretlen fogalom - ütközeteknek.

2012. 11. 08. 18:49

Akik nyavajogtak, hogy miért zártam be az előző ilyen semmiresejó fórumot, most már kezdik érteni?

Néhány szarházi miatt bűnhödjön mindenki?

 

 

 


2012. 11. 08. 18:06

Reinkarnálódik, mint Gyurcsány Bajnaiban.