Ahol minden témába vág !

Ahol minden témába vág !

2012. 10. 17. 20:27

Tisztelt Fórumozók ezennel megnyitottam a nem témába vágó fórumot. Ha valaki úgy érzi, hogy nem témába vágó amit mondani akar akkor azt tegye meg a témábavágóba. Garantálom, hogy itt minden témábavágó lesz.

Aki itt mond egy nem témába vágót az vendégem egy sörre azonnal. Várom tisztelettel a témábavágó hozzászólásokat."

 

A címen némileg változtattam, de a szöveg eredeti!

2012. 10. 29. 22:54

Ja, és Bartust sem kedvelem!

2012. 10. 29. 22:53

Bizony aggódom ezek miatt is! És nagyon nem tartom jónak amit a politika ezzel kapcsolatban művel és művelt! Akit az élet bármi okból a határainkon átsodort és nem itt él, lakik, dolgozik, adózik, az lehetőleg ne szóljon bele a dolgainkba, különösen ne,ha a beavatkozásának az eredményeiből ő nem részesül! Mert nem tisztességes, kibicnek lenni tét nélkül!

2012. 10. 29. 22:41

"Mit tudsz Te odakinn, az itthoni dolgainkról, hogy ilyen bátran mersz véleményt formálni? Tán még szavazni is akarsz?"

Próbálom találgatni, mi az ami ilyen érzékenyen érintett, a bejegyzésemben?

Azt viszont nem tudtam, hogy már a véleményformáláshoz is bátorság kell, meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg valamilyen veszélynek lennék kitéve, ha őszintén elmondom a  véleményem.

Érdekes módon, amikor Bartus, aki szintén az Óceán ezen feléről mondott meglehetősen éles, sőt sértő, provokáló kritikát az otthoni magyar emberekről, az valami más volt ugye? Akkor senki sem aggódott amiatt, hogy esetleg ő is a szavazatával belekavarhat az otthoni történésekbe, vagy úgy egyébként is mi köze az egészhez?

Egyébként megnyugtatlak, én nem szavazok. Messzinek igaza van abban, hogy elméletileg szavazhatnék, de mivel nincs otthon bejelentett lakcimem, igy nem. Lehetne ugyan, mert van lakható házunk, de mivel nem otthon élünk, igy nem jelentkeztem be.

Csak úgy kiváncsiságból kérdezem, az ilyen Bloom karakterek, akik pl. Sukoróban egy nem lakott viskóban vannak bejelentve, izraeli-magyar kettős állampolgárként, netán ők is aggodalommal töltenek el? Hogy esetleg belekavarhatnak az otthoni eseményekbe? Mert ő nem egyedül van azt garantálom. Esetleg nem tölt el némi aggodalommal kettős állampolgárságú személyek jelenléte a magyar parlamentben? a törvényhozásban? Tudomásom szerint ugyanis ez nem törvényellenes, és nem is kötelező ezt kinyilvánitani.

Én a helyedben sokkal inkább aggódnék, az ilyen kétes karakterű egyénektől, akik valóban képesek befolyásolni az otthon élő Magyarok mindennapi életét, mint olyanoktól, akik csak véleményt formálnak ilyen fórumokon.

2012. 10. 29. 22:30

Kékcédulások! :(((

Aszittem, Szilveszter van a parlamentben...

2012. 10. 29. 19:21

Ne reménykedj, kedves Nyikoláj!  Élni fognak kapott jogaikkal, és eszükbe sem fog jutni, hogy ezért az országnak minimum a fel gyűlölni fogja őket! Vagy a baloldaliak, vagy a jobboldaliak, a választások végeredménye szerint! Bizony jobban járnának ha ebből a buliból bölcsen kimaradnának, már csak a saját érdekük és becsületük miatt is!

2012. 10. 29. 19:09

De ma itthon nincs normális állapot.

Remélem külhoni állampolgáraink is átlátják ezt, és nem avatkoznak be életünkbe.

 

2012. 10. 29. 18:50

" Tán még szavazni is akarsz?"

Sajnos megteheti, kormányunknak hála. Pedig mi köze van egy nem itthon élő magyarnak ( Romániától az USA-ig ) ahhoz, hogy itthon ki, melyik párt kormányozzon.

Normál esetben az égvilágon semmi. De ma itthon nincs normális állapot.

2012. 10. 29. 18:28

Mit tudsz Te odakinn, az itthoni dolgainkról, hogy ilyen bátran mersz véleményt formálni? Tán még szavazni is akarsz? Te csak azt tudod amit neked mondanak, mi , a bőrünkön érezzük azt amit teszünk vagy cselekszünk! De ezt mind mi tesszük, magunknak! Aki elpucolt az országból "kalandvágyból" az ne mondja meg, hogy mi itt mit csináljunk! Hiteltelen vagy! Gyere haza, és viseld következményeit annak amit teszel, vagy nem teszel, akkor sokkal hihetőbb lesz amit mondasz! De így?

2012. 10. 29. 17:06

Úgy tűnik, hogy abból a mókuskerékből, amit 89-90 es politikai garnitúra legyártott a magyar lakósság számára, (a Nemzet szót talán nem helyénvaló használni a mai környezetben) a lakósság nagy része már ki sem akar szállni. Úgy jól eldagonyázik benne. Néha köpköd, szitkozódik, aztán indulataikat az "egyformángondolkodók" a "nemegyformángondolkodók" ellen vezetik le, mert úgygondolják, miattuk nem halad a szekér jó irányba.

Még ilyen nevek kerülnek elő a szatyorból, mint Bajnai(val), Együtt. (Mit mondjak? elég nagy képzelőerőre, és fantáziadús gondolkodásra vall.) Ez az "Együtt" még első hallásra jól is hangzik. Olyan barátságos, jóindulatú, befogadó (ez utóbbi nagyon fontos) befogadja a rengeteg jószándékú politikától megcsömörlött embert. De szerintem inkább együgyű. Olyan szdsz szagú. Mit is akar valójában ez az "Együtt"?

"Célunk hogy létrejöjjön egy olyan választói szövetség, amely leváltja a jelenlegi hatalmat, majd az országot az alkotmányosság, és a jó kormányzás útjára vezeti"

Hűűűűű de nagy szöveg, erre biztos sokan rá fognak harapni. Persze a lényeg a jelenlegi hatalom leváltása, és a hatalom megszerzése. Aztán majd ha ez sikeredett, akkor ugye majd együtt, a sok sok plitikából kiábrándult, hitevesztett, kisemmizett emberrel,... mit is kezdünk? Felépitjük a kommunizmust? Ja bocs ez már hiteltelenné vált. A demokráciát kell tovább épiteni és erősiteni. Igen ezt kell tennünk.

Merni kéne má a "mókuskeréken" kivül gondolkodni, ott is van élet. Sőt ott van az élet.

 

 

 

2012. 10. 27. 17:46

Nézem a legutóbbi testületit, most az étkeztetésről van szó:

A meggyes által javasolt dietetikuson kívűl az is egy mérés lehet, ha megvizsgáljuk a beszállított étel és a kiszállított moslék arányát. Mert lehet benne minden tápanyag, de ha az íze szar...

2012. 10. 27. 11:47

Tudod vándor ebben az or(bán)szágban minden elképzelhető. Érzékelhető, hogy a fidesznyikek október 23-a után megindították a teljeskörű letámadást. Kellemetlen lesz számukra, ha ez az összefogás sikeres lesz, mert az biztosan kormányváltáshoz vezet. Gyakorlatilag, ha az Együtt 2014-ből megalakuló párt minden körzetben csak 1 közös jelöltet indít, akkor mindent visz. A maradékon torzsalkodjon a Jobbik a Fidesszel és más jelentéktelen indulóval. Az új választási törvény ebben az esetben az összefogásnak kedvez. A külföldi magyar szavazatok sem menthetik meg a Fideszt, mert ők egyéni jelöltekre nem szavazhatnak csak pártra. Bajnainak nem árt óvatosnak lenni, mert még az is megtörténhet vele, mint Ukrajnában Julija Timosenkóval.  Számításba kell venni, nálunk 2010 óta nincs demokrácia.

2012. 10. 27. 11:32

Még olvasol ilyen szemetet? Ennél még az Újember is szinvonalasabb, bár azt sem tartottam sokra!

Törölt felhasználó #3155

2012. 10. 27. 11:25


Bajnai és Gyurcsány adósságait fizeti az ország

Pontosabban a szoci kormányok, meg a nem szoci kormányok
adósságait nyögi az ország!

Osztán az, hogy van, hogy az adósságra kifizetett sok milliárdot a jelen kormánya
(A lakósság pénzéből természetesen, mert mi másból fizetné?) az államadósságunk
meg csak az árfolyamváltozások miatt csökken kissé vagy épp nő! Hová lett az a
sok-sok lóvé, amivel állítólag csökkentették Orbánék az államadósságot?

Nem mintha ez csökkentené a felelősségét az előző kormányoknak! Csak épp, nem
hogy javult volna az ország helyzete, hanem rosszabbodott, mert a beruházások
teljesen leálltak!

Mintha mást ígért volna Orbán. A mai nemzetállami "Népszabira" meg nem érdemes adni, mert előírásokat teljesít!

2012. 10. 27. 10:18

És ugyan MIRE. ami elhagyható lehetett volna?!

Ők csak 2 dominó voltak a kb. 60 x 365 napos "Domino day"-ben...

http://www.youtube.com/watch?v=pZmBbIagibg&feature=related

Látjátok az utolsó dominók színét? SÁRGA... érdekes szimbólum, nemde?...

Hát igen.
Kína nélkül manapság Európa (de talán az egész világ!) NEM MENNE SEMMIRE!


A Pandamaci kiütéssel győz! Rosszall

Lehet kozmetikázgatni, kifogásokat keresgélni ide-oda az okokat illetően, de A TÉNY AZ TÉNY!

 

2012. 10. 27. 8:24

Putyin- Dunaferr- Autóipr, minden mindennel összefügg?!

 

http://mno.hu/?block=mno_video_popup&param=media_id=59847&id=1942

2012. 10. 27. 7:56

Bajnai és Gyurcsány adósságait fizeti az ország

http://mno.hu/belfold/gyurcsany-es-bajnai-elherdaltak-a-penzt-1113906

2012. 10. 26. 12:17

Megelőztél, éppen most akartam én is bemásolni.

Ha ez így van, tökéletesen érdektelenné válikpéldául, hogy ki hogyan teszi tönkre Esztergomot, hogy munka helyet a két oldal fogócskát játszik testületi ülésen, vagy hogy milyen arcátlan visszamenőleges hatályú törvényeket hozott a fidesz, hogy ellopta az Alkotmányunk.

Az a gazdasági, majd az azt követő morális csőd mindent és mindenkit magával fog sodorni.

Van most bizonyosan 350 000 boldog magyar. Akik már nyugatról szemlélik süllyedésünket.  Könnyen elérhetjük a fidesz "szabadságharcával", annak következményeivel, hogy kétmilliónál is több ember fog "kitántorogni".

2012. 10. 26. 10:58

Van egy jó hírem Pelikán és a fideszes tábor részére, teljesülni látszik Orbán Viktor egyik fő célja:

Az IMF-ellenes médiakampány az utolsó csepp lehetett a pohárban a Nemzetközi Valutaalapnál, legközelebb csak akkor foglalkoznak Magyarországgal, ha gyökeres gazdaságpolitika fordulatot látnak - értesült az origo.

A portál kormányzati, valamint a Valutaalapon belüli folyamatot ismerő, a tárgyalásokra rálátó forrásokból úgy értesült, hogy elmérgesedett a viszony az IMF és a magyar kormány között, a nemzetközi szervezetnél házon belül már arról beszélnek, hogy gyakorlatilag szakítottak a magyar kormánnyal.

2012. 10. 25. 22:17

Most olvasom. Úgy tűnik, hogy a fidesz megoldja a mi dilemmánkat:

"Az új kerettanterv a rendszerváltásból kiírná a demokratikus ellenzéket,"

http://magyarinfo.blog.hu/2012/10/25/a_fidesz_ellopna_a_multunkat