Ahol minden témába vág !

Ahol minden témába vág !

2012. 10. 17. 20:27

Tisztelt Fórumozók ezennel megnyitottam a nem témába vágó fórumot. Ha valaki úgy érzi, hogy nem témába vágó amit mondani akar akkor azt tegye meg a témábavágóba. Garantálom, hogy itt minden témábavágó lesz.

Aki itt mond egy nem témába vágót az vendégem egy sörre azonnal. Várom tisztelettel a témábavágó hozzászólásokat."

 

A címen némileg változtattam, de a szöveg eredeti!

jadzia

2023. 10. 04. 17:28

Nem érhető el leírás a fényképhez.

2023. 10. 04. 14:16

Nagy tisztelettel gratulálunk!:)
Azóta van egy újabb magyar Nobel-díjasunk is...


2023. 10. 04. 14:15

 

Rendben!
Várunk vissza szeretettel! :)

2023. 10. 04. 8:22

Elnézést kérek mindenkitől, de éppen dolgozni vagyok... Majd jelentkezem...

jadzia

2023. 10. 03. 17:49
Kutatótársával, az amerikai Drew Weissmannel megosztva Karikó Katalinnak ítélte a Svéd Királyi Akadémia a 2023-as fiziológiai-orvostudományi Nobel-díjatLehet, hogy egy kép erről: 1 személy és szemüveg

2023. 10. 01. 21:38

Drága Jadziám, fogalmam sincs, kikről beszélsz, mert én ilyen műsorokat NEM nézek!
Csak az atv-t szoktam nézni, de még ott is felháborodok a BULVÁR kérdéskör legtöbb kérdésén, mert szerintem ezekre NEM SZÉGYEN nem tudni a választ! Kit érdekel, melyik valóságshaw-ban ki kivel ccc... meg ilyesfélék! Felháborító!
Ilyen igénytelen hülyeség miatt kibukni, különösen ezeknek a nagy tudású embereknek a MŰVELTSÉGI vetélkedőből!
Az szégyellje magát, aki megírta ezeket a kérdéseket, és ilyen elvárásaik vannak komoly emberekkel szemben! Pfújjj!!! 😛 😖

jadzia

2023. 10. 01. 16:52

OKTÓBER 1 – AZ IDŐSEK VILÁGNAPJA - Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította ezt a napot a szépkorúak ünnepnapjává. Miután már jómagam is közéjük tartozom, hát Isten éltessen minket kedves idősebb Barátaim! De a fiatalabbaknak is szép napot kívánok, reméljük, ők szépen, nagyobb traumák nélkül, békében, szeretetben, családjuk körében öregszenek meg. Mert egyedül nem megy...

Lehet, hogy egy kép erről: 4 emberJÁnosi Katalin

jadzia

2023. 10. 01. 16:46
Óriási siker a Kőgazdag Fiatalok, a TV2 valóságshow-ja!
A Kőgazdag Fiatalok Aurélja nem hord órát, mert nem tudja leolvasni!!
A Kőgazdag Fiatalok című sorozat legfiatalabb “sztárja” a 19 éves Bárány Aurél a múlt adásban elmondta, 350 parkolási bírságot gyűjtött be eddig:
“Sokszor megbüntetnek, minden héten kapok pár parkolási bírságot.”.
Aurél esti iskolába jár heti kétszer, igaz, azt nem tudja, mi az intézményének a neve.
A műsor másik szereplőjével, Katával shoppingolt a legutóbbi adásban, itt kapta azt a tanácsot, hogy tegyen fel órát, mert „az a férfi igazi ékszere, nem a fülbevaló”.
Azt nem. Nem tudom leolvasni az órát. Minek?
– mondta Aurél.
Nehéz szavakba önteni, hogy mit gondolok a műsor szereplőiről és azokról, akik ilyennek “nevelték” őket.
Nem érdekel mennyi pénzük van. Én akkor sem cserélnék velük.
S ezt őszintén mondom.
Persze a műsor szereplői nem fogják fel, hogy a “jelük” egy óvodában a faék lenne, mert olyan egyszerűek.
Gazdag szülők elkényeztetett gyerekei, akikre igaz a mondás - “Velük is csak többen vagyunk.”
De hagyjuk őket, szóra sem érdemesek, még másnak kárt nem okoznak.
Engem inkább az gondolkodtat el, hogy ez a műsor óriási nézettségnek örvend.🤔
Már az első Való Világ című műsornál tátott szájjal hallgattam - mikor fiatalok órákig vitatkoztak az előző este látott semmiről!
Úgy tűnik, hogy azóta ez a fajta érdeklődés csak növekedett!?
Óriási a nézettsége egy olyan műsornak ahol a srác nem hord órát, mert fogalma sincs róla, hogy az óra mutatói milyen időt mutatnak!?!
Kiváncsi lennék, hogy egy IQ teszt milyen eredményt hozna ki a műsor szereplőinél, illetve a lelkes nézőinél?
De ez legyen az ő titkuk és bajuk.
Engem inkább az aggaszt, hogy a kamaszoknak hamis ideálokká válhatnak!?
S mivel a legtöbb kamasznak nem kőgazdag szüleik vannak - majd elkezdik keresni a könnyű pénzszerzési lehetőségeket - ami szinte biztosan törvénysértő lesz!
Sajnálatos, hogy egy nagy nézettségű TV csatorna ilyen igénytelen műsorokkal igyekszik növelni a nézettségét

2023. 10. 01. 9:17

Folytatom, mert MA lesz 18 órakor egy angol dokumentumfilm a Spektrum csatornán.
Így ajánlják az egyik műsorújságban:
"Ezernél is több műhold készít naponta több millió képet a Földről.
Ezek a felvételek lehetővé teszik, hogy jobban megértsük bolygónkat és önmagunkat. 
Ezúttal a 2022-es év legnagyobb hírei mögött rejlő igazságokat, összefüggéseket segítenek feltárni: erdőtüzek Európában, a pandémiát követő első  jelentős események hatásai, az ukrajnai háború."

Tehát igazam volt a minap, mikor arra hivatkoztam: manapság NINCS TITOK a Földünkön, hiába is szeretnének eltussolni a nép elől bizonyos kellemetlenségeket a világ kormányai, és főleg a miniszterelnökök. Legyen az KIS ország, vagy NAGY!😡 😠 

jadzia

2023. 09. 30. 17:34

Nem érhető el leírás a fényképhez.

jadzia

2023. 09. 30. 17:32

Nem érhető el leírás a fényképhez.

2023. 09. 28. 18:16

"És mit csinál ezért Mészáros?"

Mit csinál, mit csinál?! Hát mi mást csinálna, mint hogy megszakítja a jachtos útját, és magánrepülőjével gyorsan hazajön a tragacsra vágott mentőautók motorjait javítgatni!
Még ennyit se tudsz, kedve Juszt László?! 😜 🤣 

Ami az amerikaiak magyar ügyeinek ismerését jelenti, Orbán rájöhetne már végre, hogy az INTERNET korában a Földön sehol NINCS TITOK!!!
Bújhat a föld alá, vehet fel álszakállt, stb. Mindent tudnak azok, akik bármit tudni szeretnének, ami egy másik országban történik. Ki mit mondott, mit csinált, mit AKARNA csinálni! 

A kémműholdakról nem tud ez a fickó?!... Fura lenne, ha nem! 🤤 😱 

2023. 09. 28. 18:01

 

Legfeljebb korkedvezményes nyugdíjba megy elhülyülés miatt, és bevonul egy luxus nyuggerotthonba, amely - gondolom én! - biztos nem olyan színvonalú, mint ahol én vagyok... 

 

jadzia

2023. 09. 28. 16:58
A 31. héthez érve az tűnt fel, hogy egyre vadabb dolgokra derül fény. Olyanokra, amelyekről itthon az Ön sajtója szót sem ejt, de például a Le Monde megírta. Tud arról, hogy az Ön veje, Tiborc István fuvarozó cége Indiában és Kenyában toboroz sofőröket?
Már akkor, amikor kimondta nevetségesnek tűnt: „Matolcsy György a jobb kezem. Nem tud senki sem mondani olyan összeget, amelyért a jobb kezemről hajlandó lennék lemondani.” Úgy tűnik mégis lett az az összeg…
Nem gondolja, hogy ez a tudatlan, felelőtlen kormányzás, az inkompetens össze-vissza kapkodás jutatta ide a forintot és az országot? Hol lesz a vége?
Apropó! Ha már itt tartunk. Nagy Mártonnak mennyi a “kihordási ideje”?
A héten már a mentőautók szerelését is lenyúlta Mészáros cége, - évi 1 milliárdért - amihez Önnek nyilván nincsen semmi köze. Bár barátja néhány éve úgy nyilatkozott, hogy a sikerében benne van az Ön barátsága is. Vajon mennyire?
Kinek az ötlete lehetett, hogy 4 milliárdot odadobjon az Ön barátjának a semmiért? Mondom, hogy semmiért, hiszen továbbra is alvállalkozók végzik el a munkát. És mit csinál ezért Mészáros?
Érdekes volt, hogy hétfőn, a Parlamentben Ön egy győzelmi jelentéssel állt elő, miközben saját miniszterei is súlyos válságról beszélnek. Már ne haragudjon olyan volt ez, mint amikor éjjel a temetőben, hogy ne féljen, hangosan énekel…
Tényleg úgy gondolja, hogy az oktatásban és az egészségügyben minden rendben? Nem gondolja, hogy egy felelős miniszterelnöknek az ország két legfontosabb gondjáról egy programbeszédben illett volna erről szót ejteni? Vagy ezekről semmi mondanivalója nincsen?
Erdélyben több mint 136 ezren igényelték és kapták meg a 100.000 forintos iskolakezdési támogatást. Ez 13 milliárd hatszáz millió. Az itthoni gyerekek és családok nem érdemelték volna meg ugyanezt?
Mondja, annyira nagy a baj, hogy ezért most megint hozzá nyúl a választási törvényhez? Naiv lesz a kérdés: nem próbálkozna meg egyszer a becsületes választásokkal?
Anne Applebaum történész, a The Atlanticban azt írta, - őt idézte a Wasington Post is, hogy “az elmúlt évek konfliktusai Washington és Budapest között a magyarországi korrupcióról szólnak, különösen a kormányzó Fidesz korrupciójáról és Magyarország autokráciákkal ápolt mély kapcsolatairól. Ám Orbán nem akarja, hogy szavazói korrupt kapcsolataival és autokrata viszonyaival foglalkozzanak, és azt sem akarja, hogy az amerikaiak vagy az európaiak tudomást szerezzenek ezekről. Ezért a kultúrharc leple alá rejti ezeket.” Szóval nyíltan korruptnak tartják világszerte. Nem kellene ez ellen legalább felszólalnia? Már-már nekünk kínos, ha az ország miniszterelnökét korruptnak nevezik…
Ezt a témát igazolja Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetőjének 96 milliós korrupciós ügye is, amit Kocsis korábban letagadott, de mára előkerültek a dokumentumok, amit már a NAV is vizsgál. Kíváncsian várom, hogy milyen kreatív ötlettel mossák majd ki?JUSZT LÁSZLÓ
jadzia

2023. 09. 28. 16:55

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Ahogy a választók élnek Ahogy a választottak élnek E @robban.hu SERS”

2023. 09. 28. 8:49

Ez van. Nem mindenki születik gereincesnek. Mondjuk az is igaz, azért ennyire gerinctelennek lenni is kész genetikai csoda... 

2023. 09. 27. 12:32

Vagy ezek így EGYÜTT!!!

Rá is érvényes nagyanyám mondása: Tudod, ha száz ... vóna se adnék neki egyet se!😜 

 

2023. 09. 27. 9:45

Van gyakorlata, hisz volt ő már minden, harcos kommunista, lelkes liverális, polgári konzervatív és most éppen mélykeresztény, mélynemzeti, diktatúrapárti izé... Hát hiszen amúgy van, akinél ilyen aránylag fiatal korban is jelentkezik nár az aggkori elhülyülés, vagy rosszabb esetben a seggnyalási kényszer...

2023. 09. 26. 14:05

 

Kövért ki nem állom! Azt sem hiszem el, amit kérdez. PONT!

 

 

jadzia

2023. 09. 25. 17:39
Kövér László, ugyanaz, aki néhány napja „Krisztus gyilkosait” hozta szóba, most mértékadó elemzésben tárta fel a nyugati világot. A tőle megszokott eleganciával és szubtilis érzékenységgel leplezte le a nímandok és macskajancsik alkotta mai nyugati politikai elitet, akiknél a nyolcvanas évek kommunistái is komolyabban vehető úriemberek voltak – szögezte le keresztény szeretettől áthatva. Mélyreható analízisének köszönhetően világossá vált, hogy a nyugati világban felgyorsult a züllés, nincsenek európai értékek, s a nyugati elit meg akar fosztani bennünket a keresztény kultúrától. Kommunikációelméleti alapvetése szerint méltatlan a velük való mindennapi ócska dagonyázás. Hosszan szólt a németországi morális, lelki terrorról, s a magyar sajtót összehasonlíthatatlanul színesebbnek tartja, mint a német sajtót, amit médiaszociológiai megfigyelése szerint nyolcvan százalékban zöld szavazók írnak. Végül kitért a svéd helyzetre, beszámolva arról, hogy a svédek nem akarják a saját hazájukat megvédeni, és a svéd politikai elit is része a globális maffiának. „Amit csinálnak a svédek a saját hazájukkal… abból egyenesen következtethető az, hogy ők nem szeretik a hazájukat, sőt szabályosan gyűlölik, mert hogyha nem gyűlölnék, akkor nem tennék tönkre” – zárja az arisztotelészi szillogizmuson nyugvó értekezését.
- Értékelmélet, a Nyugat széleskörű morális analízise,
- Nyugati elitszociológia,
- Komparatisztika, a nyugati elit összevetése a nyolcvanas évek magyar kommunistáival,
- Átfogó svéd szociálpszichológiai kutatás,
- Kiterjedt német sajtóelemzés.
Lám, Kövér László angol alapfokú nyelvtudása mi mindenre elegendő!
 
Gábor György