Október 21-én újra MEGA játszóház Esztergomban
2012. okt. 15.

<p>Esztergom és környékének gyerekeit várjuk ezen a vasárnapon. 4 napos hétvége lesz, így az egész család el tud majd jönni... Reméljük a híd túloldaláról is érkeznek szépszámmal vendégek.</p>

A Pézsa Tibor Sportcsarnok Esztergomban a Prímás-szigeten talalálható a Helischer u. 5 sz. alatt. Gépkocsival érkező vendégeink a Sportcsarnok parkolójában tudnak parkolni.

A csarnokot ezúttal is teljesen meg fogjuk tölteni játékokkal. A küzdőtérre felállítjuk a legnépszerűbb légvárainkat, melyek igazán különlegesek. Sehol máshol nem lehet ilyeneket látni. Ott lesz a gyermekek kedvence a Tátogó Béka nevű játékunk.

Ezen kívül lesznek további csúszdák, akadálypályák, ugrálóvárak.

Mindenkit várunk 3 dimenziós mozinkba, ahol érdekes rövidfilmeket vetítünk.

Külön figyelmet fordítunk a kisgyerekere: Az 1-5 éves korosztálynak kijelölünk néhány speciális játékot. A kicsik akár a szülők segítségével ebben játszhatnak, szórakozhatnak.

Lesz  Zorb labda, mely igazi családi játék. A szülők együtt játszhatnak a gyerekekkel. A szülőknek jut a könnyebb feladat, lökdösni kell a golyókat...

Ezen kívül is lesz néhány nagyon kedves légvár.

Kialakítunk egy kézműves asztalt, ahol az alkotni vágyó gyerekek rajzolhatnak, festhetnek.

A játszóházat 10-18 óráig, folyamatos belépéssel lehet látogatni, érkezési sorrendben. A nap folyamán három alkalommal előadást is tartunk. 11, 14 és 16 órai kezdettel lép fel Gézu Bohóc aki remek hangulatot varázsol a színpadra a gyerekek bevonásával.

Folyamatosan lehetőség lesz - külön térítés fejében- arcfestésre és apró ajándékok vásárlására.

Mindenkit szeretettel várunk. Kérjük, lapostalpú cipőben érkezzenek!

Tudasd ismerőseiddel, hogy Te eljössz! Oszd meg a közösségi oldalakon ezt a hírt!

(X)