Olimpiai hősök Dorogon
2012. okt. 8.

<p>2012. október 10-én, szerdán 14 órától a Dorogi Művelődési Házban (Dorog, Otthon tér 1.) sajtótájékoztatóval egybekötött élménybeszámolót, majd 16 órától a Dorog Városi Sportcsarnokban (Dorog, Iskola út 1.) nyílt edzést tart a Magyar kötöttfogású birkózó válogatott.</p>

Természetesen kiemelt vendég lesz Lőrincz Tamás a londoni olimpia ezüstérmese, Módos Péter olimpia bronzérmese, ezen kívül a junior világbajnok Lám Bálint és az elmúlt héten egyetemi Világbajnokságot nyert Kozák István.

 

Személyével megtiszteli a rendezvényt dr. Hegedűs Csaba, a Magyar Birkózó Szövetség elnöke, az 1972-es müncheni olimpia bajnoka, a 100. Magyar Olimpiai Bajnok és Struhács György szövetségi kapitány, valamint Bacsa Ferenc aki szintén oroszlán részt vállalt az olimpikonok felkészítésében és aki a dorogi birkózás egyik meghatározó alakja volt évtizedekig (versenyzőként, edzőként). A házigazdák képviseletében Bacsa Pétert nemzetközi bírót a Magyar Bíró Bizottság elnökét is kérdezheti a közönség, aki az olimpián bíróként szerepelt. A rendezvényen video vetítésre is sor kerül, azután készséggel válaszolnak a sportolók az újságírói és szurkolói kérdésekre, majd közös fotózásra is lehetőség kerül.

Szeretettel várunk mindenkit, a belépés díjtalan!
Egyben szeretnénk köszönetet mondani Dorog Város Önkormányzatának, hogy lehetőséget teremtett arra, hogy ellátogassanak hozzánk olyan világnagyságok, akiket csak képernyőn vagy más médián keresztül ismerhetünk, láthatunk.

Dorogi Nehézatlétikai Club Birkózó Szakosztálya