Kék hírek
2012. szept. 29.

<p>Öngyilkos akart lenni egy 19 éves lány Nyergesújfalun, előzetes letartóztatásba került egy dorogi tolvaj.</p>

Jól berúgott, majd az útra ült a fiatal lány

Öngyilkos akart lenni egy 19 éves lány, de a rendőröknek nem árulta el, miből ered elkeseredése. A járőrök 2012. szeptember 29-én hajnalban Nyergesújfalu belterületén, a főút közepén a záróvonalon ülve találtak rá.

Mielőtt kiült volna az úttestre, előtte jól felöntött a garatra a 19 éves esztergomi fiatal hölgy. Az arra járőröző rendőrök időben észlelték a záróvonalon ücsörgő lányt, aki azt várta, hogy elüsse egy autó. A rendőrök levitték az útról, a lány azonban közölte, hogy ezzel még nincs vége a próbálkozásainak. Ha nem autó, akkor majd vonat gázolja halálra. A rendőrök önmagára veszélyes állapota miatt mentőt hívtak a lányhoz, aki kórházba szállította.

 

Előzetes letartóztatásban a tolvaj

Lopott az a 43 éves dorogi férfi, akit szintén 2012. szeptember 28-án fogtak el a járőrök Komárom-Esztergom megyében. Az Esztergomi Városi Bíróság adott ki elfogatóparancsot ellene, mert nem jelent meg a tárgyaláson.

A Dorogi Rendőrkapitányság közterületi szolgálata az elmúlt hónapokban visszatérően ellenőrizte a férfi lakcímét, de egyszer sem találták otthon, szomszédai sem tudtak róla semmit. 2012. szeptember 28-án azonban véget ért a bujkálása. A járőrök ezúttal akkor érkeztek, mikor a férfi hazatért. Elfogták, előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, majd átkísérték a bíróságra, ahol a bíró előzetes letartóztatását rendelte el, így a vádlottat a rendőrök a Váci Fegyház és Börtönbe szállították.

 

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság