Hello Esztergom!
2012. szept. 23.

<p>Esztergom problémáiból hosszú távon kiutat jelenhet a turizmus fellendülése. Ez azonban nem fog önmagától megvalósulni. Sajnos nem varázsütésre működik. Ezért tenni kell.</p>

Hogy ki tehet érte bármit is? Elég meglepő de mindannyian segíthetünk. A hogyanról írnék néhány gondolatot.

Egy városról akkor mondhatjuk el, hogy él, ha az ott lakókat és városba érkező turistákat programok fogadják. Ezen programok puszta léte azonban kevés. Valahogy tudtára is kell adni a célközönségnek, hogy vagyunk, leszünk, létezünk!  Ebben próbálunk most segíteni a Hello Esztergom weboldalon keresztül.


Mit kínál a helloesztergom.com?


Ha üzleted, vállalkozásod van, bármilyen közérkedlődésre számottartó helyet üzemeltetsz, akkor azt ingyenesen elhelyezzük a térképünkön és weboldalunkon.

Szervezel, vagy tudomást szereztél egy rendezvényről? Ha tudatod velünk, mi tudatjuk másokkal is!


Mik az eszközeink erre?


A honlap a www.helloesztergom.com és a helloesztergom.hu címeken érhető el. A mobiltelefonról érkező látogatók az m.helloesztergom.com címre érkeznek.

A honlapon rögzített programok automatikusan megosztásra kerülnek a facebook-on, ahonnan szabadon tovább oszthatóak, így igen sok emberhez eljutnak. Facebook-os oldalunkat jelenleg több mint 330-an kedvelik, rajtuk keresztül heti 10.000 embert érünk el.

A honlapon szereplő helyszínek és programok szerepelnek a layar.com által fejlesztett mobil alkalmazásban, amely egy telefonos idegenvezetőként akár a helyszínre is navigálja használóját. A szükséges program letölthető innen.

Programjainkat bárki szabadon beillesztheti saját weboldalába. Ehhez nem kell mást tennie, mint néhány kattintással beállítani, hogy milyen stílusban és méretben szeretné a programajánlókat olvasni, majd a kapott kódot beillesztenie saját weboldalára. Az eszköz itt érhető el.


Van egy programom, tudok egy helyszínt. Mit tegyek?


A következő településekről fogadunk el ajánlatokat: Esztergom, Párkány (Stúrovo), Tát, Dorog, Kesztölc, Pilisszentkereszt, Pilismarót, Dömös, Csolnok, Tokod.

Egyszerűen keresd fel ajánló oldalunkat (itt) és add meg az ajánlani kívánt hely vagy esemény adatait.

Amennyiben helyet ajánlsz, akkor kérjük, hogy a pontos címet, weboldalt, és egy rövid leírást is mellékelj.
Esemény ajánlásánál fontos, hogy szerepeljen az ajánlóban az, hogy mikor kezdődik (óra is!) és pl. egy kiállítás esetén, hogy meddig tart! Ne felejtsd el azt sem megadni, hogy hol lesz az adott program!

Az ajánlatokhoz csatolni tudsz képet, .pdf-et, vagy szinte bármit!

Ha kényelmesebb számodra, közvetlenül az info@helloesztergom.com címre is elküldheted ajánlatodat!