A sakkozók felhívása!
2012. jún. 19.

<p>Az Esztergomi Sakk Clubnak a héten el kell döntenie, hogy nevez-e az NB-s bajnokságra. Ezt csak átlátható feltételekkel vállalhatjuk, akkor tehetjük meg, ha biztosítékot látunk arra, hogy be is tudjuk fejezni a bajnokságot.</p>

Az ESC 2008-ban, 2009-ben (akkor visszavonták), sem 2010-ben nem kapott önkormányzati támogatást. A 2009-es NB II-es bajnokságtól ezért kellett visszalépni, mert a szerződésben foglalt, megszavazott, aláírt sporttámogatást vonta vissza az akkori testület. Az ESC ebből kifolyólag teljesen más helyzetben van, mint a többi esztergomi sorvadó sportegylet.

Mi sakkozók itt Esztergomban akarunk minél jobb eredményeket elérni. Versenysportolni szeretnénk!

Benne vagyunk az átigazolási időszakban, fizetnünk kellene nevezési díjakat, szerveznünk kellene a 2012/2013-as szezonunkat. Felkészülni. Semmit nem tudunk tenni, hatalmas a bizonytalanság. A június 22-i és a július 13-i határidő sürget minket.

Körülbelül egy hetünk van, hogy lépjünk. Azonnali összefogás, támogatás kell. Önkormányzati képviselők, vállalkozói és egyéni szponzorok segítsége kell, különben elveszítjük lehetőségeinket. Az Esztergomi Sakk Clubnak még körülbelül 500 ezer Ft hiányzik az éves költségvetéséből. Hisszük, hogy ezt egy NB-s klub 12 hónapra megérdemli.

 

Kérjük, segítsenek!

Esztergomért!

 

Esztergomi Sakk Club

esztergomisakkclub@citromail.hu

06-20-246-14-54