Jótékonysági hangverseny az orgona tanszak elindításáért
Kultúra
2012. máj. 23.

<p>Az Esztergomi Zsolt Nándor Zeneiskola két tanára Az Európai Unió és a Magyar Állam által finanszírozott pályázat keretében szakirányú továbbképzésben vett részt , melynek eredményeként egyikőjük orgona szakirányon felsőfokú mester diplomát szerzett. Erre alapozva szeretné az iskola régóta dédelgetett tervét megvalósítani, mely az orgona szak beindítását jelentené. A tanszak elindításának elengedhetetlen feltétele egy használható, kis gyakorló orgona beszerzése, melyre az intézményi költségvetés nem ad lehetőséget.</p>

A cél elérése érdekében a Zeneiskola jótékonysági rendezvénysorozatot indít, melynek első fontos állomása a 2012. június 2-án 19 órakor az Esztergomi bazilikában megrendezésre kerülő jótékonysági hangverseny. A koncertre a belépés díjtalan, de a helyszínen felajánlott adományokat teljes egészében az orgona beszerzésére fordítják. Adományok felajánlására a Zeneiskola alapítványán keresztül is lehetőség van. Ebben az esetben az iskolai alapítvány számla-számlájára várják az adományokat. Kérjük, ne felejtsék el a megjegyzés rovatban feltüntetni, hogy az adományt az orgonára ajánlották fel.

Bankszámlaszám: K & H Bank Rt. 10403648-36410857-00000000

 

A Zeneiskola reméli, hogy a zeneszerető közönség összefogásának köszönhetően az esztergomi zenetanuló fiatalok a beszerzésre kerülő hangszernek köszönhetően lehetőséget kapnak orgona tanulmányok folytatására!

(forrás)