Nagyváradi Spartans-Esztergomi Vitézek 7:54 (0:28)
2012. máj. 15.

<p>Rögbi Extraliga: Hosszú, több órás utazás után nagy melegben lépett pályára a listavezető a vendéglátók otthonában. A nagy hőség ellenére erőteljesen kezdtek a vitézek és már a második percben mattolták a hazai védelmet.</p>

A Vitézek továbbra is támadásban maradtak és a félidő végére már tetemes előnyre tettek szert. A hazaiaknak csak próbálkozásai voltak minden veszély nélkül. A fordulás után is maradt a vendégfölény annak ellenére, hogy a játékvezető kissé szigorúan piros lapot mutatott Suiogánnak. Az esztergomi csapat ennek ellenére Collet vezérletével irányította a játékot és meggyőző különbséggel nyerte meg a találkozót. A mérkőzésen játszott és célt is szerzett a súlyos sérüléséből felépült csapatkapitány Koller Zoltán. Ezzel a mérkőzéssel lezárult az alapszakasz. Most már rájátszás mérkőzései következnek. Június 9-én a Vitézek az Exiles-sel a Batta pedig a Kecskemét csapatával mérkőznek a döntőbe jutásért.

 

Nagyváradi Spartans-Esztergomi Vitézek 7:54 (0:28)

Nagyvárad 250 néző, Vezette:Szeidl Tamás

Vitézek: Heckel, Kovács, Nagy, Novák, Marosi  Jámbor, Gelecsák, Berbesi, Koller, Soós, Suiogán, Remsik, Viola, Köbl, Collet.

Csere:Hock, Biró. Haspel. Célok: Collet 24, Jámbor 5, Heckel 5, Koller 5, Suiogan 5, Gelecsák 5, Haspel 5

Edző:Sölösi László.