Szombaton, ingyenes belépéssel nyitja az idényt a Vadas
2012. ápr. 24.

<p>A Vadas termálfürdő április 28-án, szombaton 10 órakor nyitja meg kapuit és előre láthatólag szeptember 23-ig lesz nyitva.  Májusban és szeptemberben naponta 10 és 18 óra közt, míg júniustól augusztus végéig naponta 9 és 20 óra közt várják a vendégeket.</p>

Idén nem emelkednek a belépők árai:  májusban és szeptemberben a felnőttek 5,50-ért, a főszezonban pedig 7 euróért fürödhetnek egész nap. A gyerek 2,50 és 3,50 euróért járhatnak fürdőzni. Kedvezményes a belépés a fogyatékkal élőknek, illetve a kerekesszékben ülő vendégek kísérőinek is. A parkolót a vendégek továbbra is ingyenesen használhatják.

Az idény kezdetére megújult a Csillag medence, mely számos élményelemmel bővült. Az eddigi csempézett felület helyett egy speciális azúrkék fólia takarja a medence felületét, ami nem csak szebbé, de higiénikusabbá is teszi azt. A medencébe 4 levegőbuzgár (a medence alján lévő pontokból levegőt fúj a vízbe, kellemesen masszírozó buborékokat hozva létre), 3 vízköpő, 3 nyakmasszírozó és egy gejzír került.

Az utóbbi években megszaporodtak a fürdőben a zenei fellépők valamint különböző szórakoztató attrakciók. Emiatt a medence szélén egy színpad is kialakításra került.

A kismedence látogatóinak, főleg a kisgyerekes családoknak régebben gondot okozott árnyékos napozót találni. Az idén ez a gond is megoldódik. A kihasználatlanul heverő egykori teniszpályákat homok borítást kaptak és árnyékolók kerültek fölé.

A csúszdapark előre láthatólag júniustól augusztusig lesz nyitva, az időjárás függvényében. Júliustól már minden nap, 10.00 és 18.00 óra közt látogathatóak lesznek a csúszdák. A nudista napozó, a hullámmedence és a gyermekmedence szintén júniustól áll a vendégek szolgálatára.

Forrás: vadas.sk