Levél és demonstráció a 4-es kispostáért!
Közélet
2012. ápr. 10.

<p>A 4-es kisposta bezárása hatalmas probléma az itt élőknek. Megmozdulnak az itt élők és demonstrálnak is a postájukért.</p>

Tisztelt Szerdahelyi Kinga Úrhölgy!

 

Újból Önhöz fordulunk a bezárt esztergomi 4-es kisposta ügyében.

A Budai Nagy Antal u. 2. szám alatt működött postakirendeltség, több ezer, elsősorban idősebb embernek és nagycsaládosnak mindennapi segítséget nyújtott. Élhető életet adott. Mivel Esztergomban nincs normális helyi járat közlekedés, a környéken élők kilométereket kénytelenek gyalogolni, csekkjeikkel, leveleikkel.

Meggyőződésem, hogy ezt a helyzetet a XXI. Században nem lehet előidézni.

Hibás, elhamarkodott döntésnek tartjuk a 4-es kisposta bezárását, amely az emberek elkeseredését tovább növelte. Nem tudjuk elfogadni, hogy 20ezres limitszámmal példálóznak, meg a 3000 méteres távolsággal, amikor tudjuk, hogyha pl. Sopronban tenne ilyet a Magyar Posta, a felháborodás fejekbe kerülne!

Nem értjük, hogy a földszinti posta, hogy tudott beázni, a szűkössége, amire hivatkozik, azt bizonyítja, a 4-es posta maximálisan kivolt használva!

Az 1-es posta működése sok kívánnivalót hagy maga után, ezért az itt élőknek az nem alternatíva.

 

Tisztelt Szerdahelyi Kinga!

 

Szeretettel meghívjuk, nyilvános figyelemfelkeltő demonstrációnkra Esztergomba, a 4-es kisposta elé, április 25-én 17 órára.

Várjuk szeretettel a Magyar Posta további képviselőit!

 

Nyilvánosan adjanak választ, miért nehezítik mindennapi életünket. Együttműködést szeretnénk, a postakirendeltség újbóli megnyitását.

 

Ennek reményében, tisztelettel:

 

Kovács Géza

(forrás)