Tüntetünk, mert azt akarjuk, hogy mondjanak le!
2012. márc. 28.

<p>Az EsztergOHM valódi független ellenállási újság és közösség véleménye szerint az Esztergomot rabságban és elnyomatásban tartó Meggyes-frakció nagyon elszámolta magát.</p>

Az EsztergOHM valódi független ellenállási újság és közösség véleménye szerint az Esztergomot rabságban és elnyomatásban tartó Meggyes-frakció nagyon elszámolta magát.

Nekik az lett volna a menekülés, ha eredményes ez a népszavazás. A politikai beleérző képességgel nem rendelkező Bánhidy Vajkéknak az 50%-ért kellett volna imádkozni!

Most már Isten sem menti meg őket a felelősségre vonástól, az esztergomi polgárok totális engedetlenségi önszerveződéstől, haragjától, melynek a következménye, hogy a történelem szemétdombján végzik!

Esztergom gazdasági helyzetéért továbbra is kizárólagosan Meggyesék a felelősek! Ahogy az utak, járdák, játszóterek közterületek állapotáért! Esztergomból Steindlék a semmittevésükkel és ártásukkal szemétdombot varázsoltak!

Egyetlen jövőbeli védekezésük a hamis kommunikáció lehet, ezért remek helyszín a Poór Antal tér.

 

Ezért mindenkit várunk szeretettel április 2-án, hétfőn az Eszköz Kft és az RTVE kirendeltsége elé, adjunk hangot véleményünknek!

 

EsztergOHM valódi független ellenállási újság és közösség