Egyedül Meggyes ellen
2012. márc. 13.

<p>Március 12-én a Veszprémi Városi Bíróságon vádlott voltam, Meggyes Tamás jóvoltából.</p>
<p>A Szeretgom hírportálon ajánlottam Meggyesnek, hogy menjen el poligráfra, ha már én elmentem és pár kérdésre válaszoljon. Ezt nem tette meg, helyette feljelentett becsületsértésért, rágalmazásért. Tragédiámra a magánvádas feljelentését, mert hivatalos személy, közvádassá tették, így bűncselekmény miatt, amiben az ügyész képviselte a vádat indult ellenem eljárás.</p>

December 12-én elmondtam, amit a tegnapi nap megerősítettem, hogy semmiféle becsületsértést és rágalmazást nem követtem el. Közszereplő esetében olyan közérdeklődésre számot tartó kérdéseket fogalmaztam meg, amely egy fedhetetlen példakép esetében megválaszolandóak.

Meggyes bevezetőjében örömét fejezte ki, hogy más megyékkel ellentétben, ez az ügy Veszprém megyében közvádas.

Továbbá elmondta, hogy annyi jót tett Esztergomnak és a „mocskos gazemberek” áskálódása az ő lejáratása. Ő soha, de soha nem drogozott, nem bántotta egyetlen nőismerősét és a Bayeréknak, Obersovszkyknak kifizetett milliók, az megszokott a mai magyar társadalomban. Azt is megtudtuk, hogy az ellene indult eljárások, rágalmak és különben is én orvosi eset vagyok. Miután szemébe mondtam pár dolgot, kijelentette, ha más korban élnénk, párbajra hívna.

Megdöbbentő, hogy Kui Rózsa megtagadta a tanúvallomást, semleges kapcsolatban van ma már Meggyessel, de velem haragban, mert állítólag „megfenyegettem”.

A feltett kérdéseim jogosságát azért nem tudtam igazolni, mert több tanú, aki a médiában az elmúlt időben Meggyes ellen tett nyilatkozatot, ma beteg, vagy nem emlékszik. Esetleg kimenti magát a tárgyalás alól.

Egyedül maradtam, hiába vannak anyagok, hangfelvételek, tanúk, akik érdekes módon 2012-re megnémultak. Így megrovást kaptam és 46 ezer Ft költség kifizetésére köteleztek. Három napom van a fellebbezésre, ami azért meggondolandó, mert a munkámat január 17-től azért veszítettem el, mert Meggyes feljelentése miatt nincs erkölcsi bizonyítványom.

 

Megalkudok, akkor dolgozhatok, ha küzdök az igazamért, éhen halok.

Ez a mai Magyarország!

 

Kovács Géza