Arany ringbe száll az aranyért?
2012. febr. 24.

<p><span style="font-family: Arial, sans-serif;">Nyílt levél Arany Tamáshoz, a Strigonium Zrt. vezérigazgatójához.</span></p>

Strigonium Zrt.

2500 Esztergom,

Deák Ferenc út 4.

Arany Tamás

vezérigazgató                                                              Esztergom, 2012. február 24.

Tárgy: Meghívó

Tisztelt Vezérigazgató Úr!

Az Esztergomi Lokálpatrióták Egyesülete, a Haladó Esztergomért Egyesület, és a három ellenzéki párt, a Jobbik, az LMP és az MSZP, közösen népszavazási tájékoztató fórumot szervez

2012. március 01-ére, 18 órai kezdettel a volt Technika Házába.

A fórum célja, hogy a referendumban megfogalmazott 11 kérdés részleteivel megismertesse az esztergomi választókat, bemutassa az egyes témák hátterét, választ keressen azokra a problámákra, melyek közvetlen összefüggésben vannak a város és polgárai anyagi helyzetével, a lakosság életminőségével, de már hosszú idő óta hiába várnak megoldásra.

Tekintettel arra, hogy a 11 kérdésből 6 közvetlen összefüggésben áll az Ön által vezett Strigonium Zrt.-vel, tisztelettel meghívjuk Önt a rendezvényünkre, lehetőséget biztosítva arra, hogy kifejthesse álláspontját a kérdések vonatkozásában, bemutathassa a Strigonium Zrt. és az érintett holdingcégeinek tevékenységét, anyagi helyzetét, kapcsolatát a várossal és polgáraival. Ezzel a választópolgároknak teljes körű, korrekt tájékoztatást tudnánk nyújtani. Amennyiben úgy érzi az elmúlt hetek eseményei, nyilatkozatai alapján, hogy Önt vagy a cégét jogtalan támadások érték, akkor itt a kíváló alkalom a helyzet tisztázására, a népszavazás létjogosultságának megkérdőjelezésére.

Ütköztessük a véleményeket, érveket, álláspontokat demokratikus módon a választóközönség előtt, azzal a nemes céllal, hogy minél hitelesebb tájékoztatást kapjanak a választók, akik pontosan szeretnék tudni, március 25-én miért mennek el szavazni.

Reméljük, hogy a meghívásunkat elfogadja és ezzel megtiszteli az esztergomiakat, mint a Strigonium Zrt. fizető ügyfeleit és egyben tulajdonosait, hiszen a Strigonium Zrt. 100 %-ban városi tulajdonú, azaz végső soron az esztergomi választóké.

Tisztelettel:

Esztergomi Lokálpatrióták Egyesülete

Körmöczi Miklós

elnök

Ebben a formában ma postára került.

Szerda este kiderül: felveszi a kesztyűt, nyíltan kiáll az esztergomiak elé, (ellen)érveire, a cégek adataira támaszkodva szembeszáll a népszavazás kérdéseivel, vagy csak a korábbi gyakorlatnak megfelelően, most is utólagos helyreigazításokat fog kérni, netán a Hídlap névtelen hasábjain közzétett csúsztatások és félrevezetések mögé bújva áskálódik a népszavazás ellen?