Önnek 1 új üzenete érkezett

Önnek 1 új üzenete érkezett

2012. 02. 15. 14:16

Éjfél és hajnal 3 óra között egy ismereten személy egy csákánnyal betörte Váczy-Hübschl István autójának szélvédőjét. A rendőrség információink szerint a korábban Váczyt az rtve.hu honlapon többször is erőszakos cselekményekkel megfenyegető kommentelők között keresi a lehetséges tettest.

Váczy-Hübschl István az alábbi nyilatkozatot tette közzé:

Maffia üzenet Tétényi sajtósának


Ma reggelre virradóra Esztergom búbánatvölgyi házam előtt parkoló gépkocsim szélvédőjébe ismeretlen tettes egy csákányt állított. Hogy egyértelmű legyen az üzenet, a munkaeszközt is ott hagyta emlékeztetőnek. 7.55-kor indultam volna munkába, amikor szembesültem a történtekkel. Miután a megtámadásom ténye tudatosult bennem, azonnal bejelentést tettem telefonon az esztergomi rendőrkapitányságon. A rendőrségi helyszínelő 9 óra után érkezett meg, és jegyzőkönyvben rögzítették a tényállást és a nyomokat, a csákányt pedig bűnjelként lefoglaták. Ezután 10 órakor személyesen mentem be a kapitányságra, ahol feljelentést tettem ismeretlen tettes ellen.

Az Esztergomban az elmúlt pár hónapban – valaki vagy valakik által újratúráztatott feszültségek előbb csak verbális szinten jelentkeztek, de az erőszak úgy tűnik nem áll meg az internet adta anonim lehetőségek között. Az elmúlt másfél évben – a helyi politika más pártján állók előbb egzisztenciálisan kezdtek tönkretenni, majd tavaly tavasszal jöttek a telefonos fenyegetések, melyeket a házam előtt éjjel megálló autók, és az abból kikiabálók színesítették. Amikor úgy éreztem, hogy az események túlnőnek rajtam, bejelentettem a rendőrségen is az eseteket.

Pár hete újabb – internetes gyűlöletkampány indult ellenem egy helyi médium portálján, melyet, miután egyre fenyegetőbb és durvább hangnemben szólítottak meg a névtelen kommentelők, jeleztem a weboldal üzemeltetőjének is.

Eddig nem féltem. Eddig csak szóbeli támadásokkal kellett szembenéznem, most azonban nagyon durva fenyegetéssel kellett szembesülnöm. Az üzenet gyakorlatilag egy életveszélyes fenyegetés, megmutatva a fegyvert is, mellyel demonstrálták az eszköz pusztító erejét. Az emberi élet kioltására alkalmas csákányt látványosan ott hagyták

Nemtelen támadások csak az elmúlt másfél évben értek, amióta a polgármester munkatársaként dolgozok, tehát nem tudok mást gondolni, minthogy ezek a verbális és most már fizikai szinten is megnyilvánuló  durva cselekedetek  politikai színezetűek. Ahogyan eddig is, ezután is elhatárolódok minden erőszakos cselekménytől, de emellett komolyan elgondolkozom azon, hogy ilyen körülmények között akarom-e folytatni a munkámat a polgármester mellett.  Édesanyám pedig egyszerre retteg és félt.


2012. 04. 21. 16:26

hádde csak most látom, mekkora *moderálva is vagy te drkotász. Ezért egyszer még jár egy igazságos, ámde fájó arculcsapás. *moderálva, legyen a te kocsidban csákány, utána játssz itt Startsky és Hutch-ot te *moderálva. mán így higgadtan egymás közt.

2012. 02. 27. 18:43
Pedig világos... Ha neked nem, a saját kúrád javaslom magadon alkalmazni.:-)

2012. 02. 27. 18:15

Ezt nem értem!Rosszul ébredtél?A reggeli székelés,tisztítja az agysejteket!!!

2012. 02. 26. 21:05
Friss üde hó is esett. Idegen nyomok egy olyan alig látogatott helyen mint Búbánat látszódnia kellett volna,már ha volt idegen nyom.

2012. 02. 26. 18:47

Igen. Búbánat be van kamerázva,...

A kamera önmagában semmit sem ér. Térfigyelő rendszernek kellene lennie, azaz a kamera össze van kötve a közpottal, azt valaki felügyeli, az adatokat a törvényi előírások szerint bizonyos idő után megsemmisíti stb.

Működik ez a rendszer?

Esztergomban is kiépítettek ilyet jó áron, de működik-e?

 

 

 

 

 

2012. 02. 26. 17:23
Igen. Búbánat be van kamerázva, friss csodás hó is esett, vártam a friss hóban a fényképeket a lábnyomokról, autónyomról stb. Ez azonban általam ismeretlen okok miatt elmaradt... Hacsak nem beszakítva csákányost játszott valaki aztán el is repült onnan. Minden esetre érdekes a Búbánati reggeli forgalmi dugók ismeretében.

2012. 02. 25. 14:32

Kedves Emil.Nem a szakszerűséggel van a baj,hanem egyesek bunkó fellépésével,és igazoltatás során a mindenáron való hiba kereséssel.Engem büntetett meg már rendőrnő udvariasan,és én kényszeredetten ,de vigyorogva fizettem.De volt olyan "szerv" is akinek bemostam volna egyet,a pökhendi,helyzetével,vissza élő magatartása miatt.A Teve utcai panasz szart sem ér.Nem is foglalkoznak vele,vagy Neked kell bizonyítani,Nem éri meg a bunkót bepanaszolni.De persze,azért a többség normális!Nem azért mert van érettségije,hanem mert tud intézkedni.Tiszteletem.

2012. 02. 20. 6:16

Szerintem a rendőr már végzett a helyszineléssel és ,hogy felvidítsa Pilut akart készíteni neki egy kis Hóembert.És ami biztos,hogy aki csinálta nem igazán használt még

csákányt igaz a szerszám használtnak tünik ezért tuti van más ember újjlenyomata is rajta.Mert aki egy kb.két kilós vassal aminek még nyele is van ilyen kárt tud csinálni

azt tuti,hogy nem hívom meg rendberakni a város vízelvezető árkait.Mert lehet,hogy saját magát vágja fejbe vele.

Igaz ez elég morbid régi találóskrdés.

Mi az ?

Eggyik füleden be a másikon ki de mégis a fejedben van ???????

2012. 02. 18. 14:23

Drága Barátom! Ha szerinted a szakszerűség túlzás, akkor nincs miről vitáznunk egymással.

V.H.I. helyében pedig már landolt volna a panaszom a Teve utcában.

2012. 02. 17. 17:51

Én a Meggyes házának és autójának felgyújtását is elítéltem, bár nagyon nem vagyok Meggyes fan. A sértettel is volt több vitám még a Hídlapos korszakában. Most sem teszek másként:

Remélem a rendőrség mielőbb elkapja a tettest/tetteseket.

2012. 02. 17. 16:07

Tényleg nem akarom védeni a rendőröket,mert sok a bűnük.De cirkálnak,a Töltés utcából tanusítom.Ismert "ujmagyar" utca!

2012. 02. 17. 15:59

Ne ess túlzásokba!!

2012. 02. 17. 15:57

Ne bántsd a zsarukat.Sajnos sok dolguk van!!!

2012. 02. 16. 18:08

Azért az egyik kezén csupasz helyszínelő rendő fotója sem semmi! Csupasz kézzel teszi a bűnjelet a kesztyűs kezébe. No comment!

2012. 02. 16. 9:02

7.55-kor indultam volna munkába, amikor szembesültem a történtekkel. Miután a megtámadásom ténye tudatosult bennem, azonnal bejelentést tettem telefonon az esztergomi rendőrkapitányságon. A rendőrségi helyszínelő 9 óra után érkezett meg,

Esztergom- Búbánatvölgy nem egy New York-i vagy Los Angeles-i távolság. Még jó hogy a csákány megvárta őket.

2012. 02. 16. 7:50

Bizony, bizony!

A sort még hosszan lehetne folytatni, de Ágfalvi jó eséllyel pályázik az első helyre.

2012. 02. 15. 22:39

Meg kellene nézni a TESCO biztonsági kameráinak felvételét, ki vett csákányt tegnap éjjel !

http://www.stop.hu/belfold/esztergom-kovetkezik-a-lofej-az-agyban/1000123/

2012. 02. 15. 21:55

Ágfalvi neve mellől lemaradt steindl kiskölök balázska neve....

2012. 02. 15. 20:12

Reggel kiballagok a város valamelyik szélére és kiegészítem az ott díszelgő táblát, amely Esztergom hívószavait sorolja.

"Esztergom városa, a Ön/elvetélt/tervezett/merényletek városa".

Engedtessék meg, hogy annyit még megjegyezzek, amíg olyan emberek képesek a közhangulatot, a közgondolkodást alakítani mint Ágfalvi Csaba, addig ez a város ne várjon változást.

2012. 02. 15. 19:20

Azért most már a rendőrségnek is illene gyakrabban járőrözni arrafelé ahol Váczi lakik. Meg egyáltalán a városban éjjel is kellene cirkálniuk, hogy mi nyugodtan pihenhessünk. Vagy sokat várok ?