Szeretgom.hu kritika

Szeretgom.hu kritika

2006. 05. 22. 23:04

A Szeretgom.hu oldalt érintő, negatív vagy pozitív, de mindenképpen érdemi (és ha lehet konstruktív) kritikai hozzászólásokat ide kérem...

2014. 09. 04. 21:35

Milyen unortodox megoldás, hogy a "válasz"-ra kattintva, nem jelenik meg az a szöveg, amire válaszolok?  Így két ablakot kell használnom! Az egyikben nézem azt amit Te írtál,  ebben meg válaszolok...

 

, és miért kellett megint megszüntetni a nem olyan rég visszaállított friss hozászólások olvashatóságát?

Nyitólap alján van.

Tényleg. Van ott valami. De a korábbi megoldás sokkal jobb volt! Itt nem látszófdik rendesen a hozzászólás dátuma, ideje, és az sem egészen világos, hogy milyen témával kapcsolatban történt az új hozzászólás.

 

Miért kellett megszüntetni a tartalmak eddig jól működő kommentelési lehetőségét

Nincs megszüntetve.

El kell ismernem, kicsit elhamarkodott volt a bírálatom. De ez a jelenlegi, nem az igazi...

 

 

Baj az olyan reklámmal van, amelyik helyet foglal, ám nem jelenik meg a képernyőn! Gondolok itt az "alsó széle közepe" területre, amelyik nálam hófehér, de természetesen takar...

Kapcsold ki az adblock-ot, és lesz benne reklama.

Hülye lennék, ha kikapcsonám! :) Hiszen éppen azért telepítettem, hogy NE lássam a reklámokat. Ha elég reszponzív lenne ez a jelenlegi design :) akkor észre venné azt is, hogy a reklámot eliminálta a kliens... :) De itt kell megköszönnöm, hogy az "alsó széle közepe" box-ot elimináltad!

 

Köszönöm a statisztikát, szerintem nem valami meggyőző. Mint tudjuk, a statisztikáknak az a baja, hogy bármilyen eredmény produkálható! :) Az egyik legnagyobb problémám az, hogy odaszórtál néhány számot, de az nem derül ki, hogy mennyi idő volt ennyi "látogató"?  Megjegyzem az a tizenvalahány százalék simogató telefon könnyen lehet, hogy Ti vagytok, amikor tesztelitek, miként működik a reszponzív felület! :)

2014. 09. 04. 17:15

És bizony jó, mert ha máskor nem, akkor a képek nézésénél volt utálatosan bántó! Így viszont már sokkal jobb!

2014. 09. 04. 17:12

Kedves Holdfény! Ezen én is gondolkodtam, és azt hiszem, hogy ez azt jelenti, hogy a fórumot Cserép nyitotta, és valaki hozzászólása, (az enyém) a jelzett idópontban volt, az utolsó!  Megnéztem és gyorsan javítok, tévedtem!

 

 

2014. 09. 04. 12:59

Ezt most nem értem...
A Fórumok listáján itt Cserép János van utolsó hozzászólónak megjelölve, de Vándor, a Te írásod van itt utolsónak.
Hol a János írása?


Amúgy meg egyet értek veled, nagyon jó így ama reklámcsík nélkül az oldal, már tényleg egy szavunk se lehet a külleme és használhatóságát illetően.
Köszönjük a gazdának! Vigyor
 

2014. 09. 03. 19:54

Jól érzékelem? Eltüntetted azt az átkozott ,zavaró , alul középen volt reklámfelületet! Már-már a kiregisztráláson gondolkodtam, annyira idegesített ez a kicsiny, ám de annyira szerencsétlen helyen lévő folt! Nagyon köszönöm, ha ez az állapot végleges, a többivel nem foglalkozom, nincs vele dolgom! Köszönöm mégegyszer! Tudod ezek nagyon kicsi dolgok, ám annyira felemelőek, vagy elkeserítőek tudnak lenni!

2014. 08. 28. 20:20

Köszi János, hogy visszaállitottad a " szerkesztés" funkciót.

Meg azt is ,hogy ingyen és bérmentve helyet adsz nekünk.

Igaz vannak örök elégedetlen, követelőző emberek akik ingyen szeretnének mindent ,mások rovására !

Szerintem meg ez a te blogod ! csináld úgy hogy neked jó legyen és annyi nyereséget hozzon amennyit csak lehet.

Nem kell neked minden hálátlan embert kiszolgálni!

2014. 08. 28. 19:18

Baj az olyan reklámmal van, amelyik helyet foglal, ám nem jelenik meg a képernyőn! Gondolok itt az "alsó széle közepe" területre, amelyik nálam hófehér, de természetesen takar...

Kapcsold ki az adblock-ot, és lesz benne reklama.

Komolyan gondolod, hogy a szeretgom olvasói, majd simogatós telefonon fogják olvasni a helyi híreket, egyebeket?

 

Miért kellett megszüntetni a tartalmak eddig jól működő kommentelési lehetőségét

Nincs megszüntetve.

, és miért kellett megint megszüntetni a nem olyan rég visszaállított friss hozászólások olvashatóságát?

Nyitólap alján van.

 

2014. 08. 28. 18:18

Nagyon jó, hogy haladsz a korral, és foglalkozol a szeretgommal. Jelen esetben azt kell mondanom, hogy a kevesebb, talán több lett volna!

Nincs semmi baj a reklámokkal, elvégre ez bevételt hoz. Baj azzal van, hogy erre hivatkozva olyan verziót adtál közre, amelyik kifejezetten kényelmetlen. És kérlek ne hivatkozz a termelt veszteségre, inkább keress másik könyvelőt! Elvégre mindenki olyan veszteséget termel, amilyet akar, és azt "könyveltet" az egyébként is veszteséges termékre, amit csak akar! (Írásod alapján már-már azt hihetnénk, hogy éheztek otthon, mert annyi veszteséget termel a szeretgom.hu!)

Baj az olyan reklámmal van, amelyik helyet foglal, ám nem jelenik meg a képernyőn! Gondolok itt az "alsó széle közepe" területre, amelyik nálam hófehér, de természetesen takar...

Jól hangzó dolog ez a reszponzív felület, de egy ilyen kis közösségi portál esetében szvsz semmi értelme! Annál inkább lenne értelme a "megszokott" felületnek, de hát tudom, az élet nem áll meg, haladni kell a korral. A "sok hülye pedig" - akik olvassák a veszteséget termeélő lapodat, majd "letesztelik" az új formációt, amit majd sikeresen felhasználhattok a leendő új megbízók felé! Ezzel sem lenne gond, hiszen vlaamit, valamiért, ha nincs ingyen ebéd, akkor leglalább az "olvasói levelek, észrevételek" segíthetnek ebben-abban...

Komolyan gondolod, hogy a szeretgom olvasói, majd simogatós telefonon fogják olvasni a helyi híreket, egyebeket?

Miért kellett megszüntetni a tartalmak eddig jól működő kommentelési lehetőségét, és miért kellett megint megszüntetni a nem olyan rég visszaállított friss hozászólások olvashatóságát?

Maradtam tisztelettel.

2014. 08. 13. 21:04

Tenx!! Így már OK!!

2014. 08. 12. 23:41

Kedves János!

Most kísérletképpen beírtam az ÉRTÉK topicba, és nagyon jó, hogy meghagytad a "Szerkesztés" lehetőséget a hibák kijavítására, illetve a hozzászólás kiegészítésére, pl. nálam zenés videóval.
Na, ITT a probléma maradt, mert a link most is csak CSAK az Internet Explorerrel lesz "aktívan" működő (bekékülő), a Google chrom-mal nem. Hiába nem támogatjátok az IE-t, kénytelen vagyok azzal dolgozni linkek esetén...

Vagy Te tudsz erre tanácsot adni, azaz van mégis más megoldás, amitől aktív lesz a link a Chromban is?

Ez a hosszanti reklám keret pedig nem tűnik el semmiféle bezárásra... Egyiknél sem.
Így akár akarjuk, akár nem, végig csuszmákol a beíráson, ami erősen rontja annak küllemét...

De okés, értem én, mindenki a piacról él, még jó, hogy vannak, akik megtisztelik eme portált, és hirdetnek itt.

2014. 08. 12. 23:13

Kicsit igazítottam, kikerülve a durva vágásokat, most maximum egy 4-5% vágódik le alulról ha épp olyan a böngészőablakod mérete...

2014. 08. 12. 22:34

János! 

Én mindent megértek, a gazdasági kényszerűségeket is, DE! Nézd meg a képeket, amiket feltettetek. Most képzeld el, a Te bejelentkező képedet, aminek levágnám az alsó és felső harmadát. Szóval inkább ne is tegyetek fel képeket, ha ilyen szadistán megvágjátok. Legyen csak hirdetés, de ilyen barbárul ne vágjatok. :-(((

2014. 08. 12. 22:24

Pedig úgy vannak kialakítva a méretek, hogy mindig lejjebb lehet annyival görgetni, hogy ne lógjon rá semmire az alsó reklámcsík... hacsak nem valami nagyon régi Internet Explorert használsz (8-as előttiekre gondolok), mert azokat már jóideje nem támogatjuk.

2014. 08. 12. 20:21

Kedves János, nem a reklámokkal van bajom, mert pontosan tudom hogy miért vannak! A legnagyobb zavarás számomra az, amikor az alsó részén a mezőbe pont az beírásokra mászik rá! Ennyi! Ha ez nincs talán észre sem veszem a változást!

 

2014. 08. 12. 18:55

Pár újdonság, korábbi hibák javítása, a teljesség igénye nélkül:

  • Képfeltöltésnél a kép helyesen "beforgatva" jelenik meg minden esetben (figyelük az EXIF orientation mezőire)
  • Lehetőség van a feltöltött képet ott helyben megvágni
  • Kibővültek a térképes funkciók, a főoldalon a felvitt cég- és látnivaló adatlapok listázódnak a térképen, a látnivalók/hirdetések/cégtár oldalakon pedig az adott tartalmak
  • Újra vannak apróhirdetések, minden hirdetéshez lehet térképpontot vagy sokszöget felvinni (utóbbi például egy árult ingatlan, telek esetén lehet hasznos)

 

2014. 08. 12. 17:23

Kíváncsi lennék, hogy mi az a kényszerítő ok, hogy a bevált szisztémákat, vagy a már megszokott felületeket egyre bonyolultabbá,kényelmetlenné tegyétek? 

Igyekeztünk egy reszponzív felületet kialakítani, ami a nagyobb képernyőkön nem hagy nagy üres csíkokat a monitor két oldalán, a kisebb felbontáson pedig magától összemegy, bizonyos méret alatt pedig át is rendezi magát, és ami nagyképernyőn a jobb oldalon látszódik az szépen bemegy alulra a fő tartalom alá (plusz mobil eszközökön még jobban összecsukogatja magát). Még alakítgatjuk itt-ott, nem teljesen végleges a kialakítás. A célcsoportos teszteken pozitív visszajelzéseket kaptunk, úgyhogy ez van, visszafelé nem megyünk.

Ami meg a reklámokat illeti: bocs, valamiből csökkenteni kell az oldal által termelt veszteséget, ez van.

2014. 08. 12. 17:13

Sajnos nincsen ingyen ebéd.

2014. 08. 12. 17:07

Egy kérdés,, az alsó szélen lévő reklám felületet, ki lehetne - e  venni, mert az a legzavaróbb, és legidegesítőbb számomra?

2014. 08. 12. 17:05

Sajnálom, hogy ezt kell mondani, de ez a mostani újításotok a legrosszabb! Teljesen zavaró, az egész elrendezés! Az előző sem volt a legjobb, de ennél nagyságrendel jobb volt! A legátláthatóbb a legelső verzió volt! Ez most olyan, mintha egy tál keveréket kiönt az ember, aztán válogassatok! A reklám felületek be illesztése, pedig a lehető legszerencsétlenebb! Abszolút zavaros lett az egész! Kíváncsi lennék, hogy mi az a kényszerítő ok, hogy a bevált szisztémákat, vagy a már megszokott felületeket egyre bonyolultabbá,kényelmetlenné tegyétek?  Nekem, nem tetszik, de szerintem sokan lesznek így ezzel!

 

2014. 08. 11. 22:38

Nos, közel egy év után megint hozzányúltunk a Szeretgomhoz - volt egy pár nagyobb szabású fejlesztésünk a platformon különböző ügyfeleknél, és igyekeztünk az így bekerült funkcionalitásokat ésszerű módon bekapcsolni a Szeretgom alatt is. Ezzel együtt újra vannak apróhirdetések, és nekiállunk a cégeket és a turisztikai látnivalókat is különvéve térkép alapú tartalmakat is kezelni.