Szeretgom.hu kritika

Szeretgom.hu kritika

2006. 05. 22. 23:04

A Szeretgom.hu oldalt érintő, negatív vagy pozitív, de mindenképpen érdemi (és ha lehet konstruktív) kritikai hozzászólásokat ide kérem...

2015. 05. 02. 15:21

Csak a hírekre, mivel az a kockázatos terület, és bár a szerver jóideje Németországban van, az ördög sose alszik. Láttunk már olyat nem is olyan rég, hogy valaki beküldött egy videót, hogy tegyük ki, majd pár hónapra rá jött egy ügyvédi felszólító levél, hogy fizessünk a videó publikálásáért sokszor százezer forintot, persze kiröhögtük, meg youtube licenc, meg nevetséges, de jobb minimalizálni a kitettséget minden szinten.

2015. 05. 02. 13:07

Nem tudtam, hogy van előzetes moderálás, köszönöm a választ.

2015. 05. 02. 13:01

Köszönöm, fontos lenne.

Kellemes hétvégét !

 

2015. 05. 02. 11:50

Van egy jóváhagyó lépés, a hírfolyamba nem teszünk ki kb. az új médiatörvény óta semmit anélkül, hogy valaki, aki a cég alkalmazottja ránézett volna. Ha már egyszer jogilag felelőssé tehetők vagyunk mindenért, igyekszünk a kockázatokat minimalizálni. Hétvégén viszont nincs "ügyelet", úgyhogy ilyenkor hétfőig nem nagyon szokott történni semmi a felvitt anyagokkal. Ha jól nézem amit beküldtél ez amúgyis inkább esemény meghívó, nem feltétlen hír. Ha jó, akkor hétfőn eldönti a szerkesztő, hogy hová kerüljön, én ezekbe a dolgokba már nem folyok nagyon bele.

2015. 05. 02. 10:14

Miért nem tudok hírt feltenni ? a szerkesztés után csak "mentés publikáció nélkül" lehetőséget ad az oldal ?

 

2015. 04. 29. 8:45

Szeretném jelezni, hogy a hozzászóló neve alatt a hozzászólás ideje szinte láthatatlan. Lehet ezen korrigálni? Köszi.

2014. 10. 24. 23:54

Kedves Vándor!

Köszi a bátorítást, az új infókat. :)))
Nekem van laptopom és asztali gépem is. Ez utóbbi van összekötve a nyomtatóval, s annyi a spagóca benne, mivel a net ahhoz vezetéken jön. Ráadásul a macsek elől dobozokkal "el van barikádozva", nehogy elrágjon valamit, mint a laptokhoz kapcsolt hangfalak zsinórját kétszer is, olyannyira, hogy újat kellett venni, vaskosabb zsinórosat...
Szóval én azokat a vezetékeket bedugni újból biztos nem tudnám, nem mintha nem lehetne megtanulni, de hát el kéne pakolni a dobozokat, meg hát türelmem sincs hozzá...
"NEM MUSZÁJ MINDENHEZ ÉRTENI!" - tudom, ez a lusták jelszava, meg az enyém! :DDD

Most egyenlőre várakozó álláspontra helyezkedtem, azaz nem csináltatok semmit, marad az XP...
Ami jobban bánt, az a weboldalakon az ún. "időkorlátok" bevezetése...
De bizonyára jól fog jönni, ha bevezetik ezek a balfékek az internet adót! :(((
/Köszi a videót priviben, sajnos ebben az a vicc, hogy NEM VICC!/

Legyen szép hétvégéd Neked, kedves családodnak, és minden ide látogatónak.

Facebook:
Én már csak maradok itt, nem megyek továbbra sem a facéra (legfeljebb ha majd kötelező lesz!!!), meghagyom a nálamnál kevésbé érzékenyek számára.
ITT MOSTANÁBAN szelíd nyugalom és béke van, hálistennek - és az oldal tulajdonosának...
 

2014. 10. 24. 18:58

Kedves Holdfény! Valamikor nem régiben, hirtelen sok butaságot írtam neked a számítógép kapcsán! Azt ne is vedd figyelembe! Ez a hiteles! Szóval, hat vagy hét éves gépem volt!, rajta az XP. Mostanra /március-április / annyira lelassult, hogy a youtube-on a zenét nem meghallgatni, szinte megnyitni sem tudtam! Van egy ismerős szervizes , megnézte, és annyit mondott, hogy a gép erkölcsileg elavult, nincs értelme vele játszadozni, és ha akarom,összeállít nekem egy másikat, újat! És természetesen a windows-7 rendszert az XP helyett! Így is történt,Azóta kifogástalan a gép, gyorsasága, mert ide már kiépítették az üvegszálas /optikai/ vezetéket, szintén tökéletes! Igaz ez asztali gép, mert a laptopot nem igazán kedvelem! Az egész töredéke volt annak, ami miatt én eddig nem léptem! Ezt most csak azért irtam, mert vissza olvastam az írásaimat, és akkor láttam, hogy elhamarkodottságomban mennyi butaságot írtam! Bocs! És még annyit, hogy a W7-et asztali gépeknél használják, a w8-at meg sokkal inkább a mobilgépekre, telefon, tablet,stb.re applikálják! Egyébbként semmi különbséget a kezelésben a W7 nem  jelent, de sokkal barátságosabb és önmagát javítja. Hát ennyi a korrekcióm!

Ami a lekepcsolásokat illeti, ez nálam is előfordul, erre a válasz , hogy vannak időszakok amikor rendkívül túlterhelt a hálózat, nekem akkor eléggé lelassul, sőt feltölteni sem lehet egyből! Ezt sokan mondják időnként a facebookon lévők! De néhány óra múlva változik a helyzet, és minden jó megint! A facebooktól meg ne félj, a látszat ellenére nekem inkább barát semmint ellenség! A káosz, meg csak látszat, egészen jól ellehet igazodni és szórakozni, főleg ha az ember, nem veszi a szívére, és játéknak tekinti az egészet! És van adok is meg kapok is, szóval nem szabad komolyan venni, és akkor minden OK!

 

 

 

2014. 10. 24. 11:07

No igen...
Tegnap este meg ukk-mukk-fukk, magától lekapcsolt a gép kétszer is, se kép, se hang, csak a fekete képernyő...
Másodszor berágtam, és kikapcsoltam a főgombbal. Oszt PONT! 
Most MÉG (?! Határozatlan) megy...

Én mindent az XP-re fogok, ami fenn van nekem, de sok informatikus azt írta itt-ott, hogy még rengetegen használják, cégek, kórházak, magánszemélyek se szeri, se száma! És hogy NEM ez az oka a gépem lassúságnak, meg ennek a lekapcsnak senem...
Na mindegy, nincs pénzem ÚJ gépre, mert azzal riogatnak a bótosok, hogy EZ nem biztos, hogy elbíja majd a W. 7-est... A 8-ast meg végképp nem ajánlja senki!
Hát tudod?! ... Meglepett
"Nehéz a bányász élete!" - szokás errefelé még mindig mondani...
Hát még egy náív, butácska zenészé millen nehéz, PC-ileg legalábbis biztos, mert nekem e témában még a 3 is páros! Sírós


2014. 10. 21. 21:42

Kedves Holdfény nálam most ugyan ez a helyzet! A dátum, idő stimmel a nick név meg a tiéd!  Ez a Fórumok kiírásánál van! Úgy tűnik még a gép sem tökéletes, hát még mi emberek?

2014. 10. 19. 13:12

Per/pill. MOST viszont az én hsz-em az utolsó, ami igaz.
De mi volt az előző jelenség?...


2014. 10. 19. 13:11

Hááááttt...
Valamit azért nem értek!
Kedves Vándor!
Nálam nem a TE hsz-ed van utolsóként megjelölve, hanem az enyém, amely nem 4 órája íródott, mint a Tiéd, hanem okt. 13-án.
EZ akkor most hogy van?...2014. 10. 19. 8:15

Mikor ma reggel , a Szeretgomra kapcsoltam, végre azt a formát láttam amit normálisnak tartok! Remélem egy jóideig így marad! Tiszta, áttekinthető, és megint élvezetes a látványa a képeknek, szövegeknek! Most még az alsó sáv sem annyira zavaró! Köszönöm, ha így marad!

2014. 10. 03. 18:13

Kedves János!

Én megértem, hogy a biztonságra törekszel.
De most, hogy az IE-el nem tudom megnyitni az oldalt, nem tudok aktív linket hozni.
Más portálon azért tudok, mert ott van a hsz ablak fölött a youtube-ra külön kis ikon, amire kattintva a link = jelétől kijelölt részt kell bemásolni a közepébe.
Akkor most akkor mit tegyek?
Kérlek, segíts!

Már ha egyáltalán igény van még arra, hogy hozzak zenéket a szeretgomba, mint eddig.
Mert ha nincs, én azt is kénytelen vagyok elfogadni, csak megérteni nem tudom, miért nem lehet?

2014. 10. 01. 16:00

Mától az oldal csak SSL (biztonságos) kapcsolattal érhető el, titkosítatlan HTTP-vel nem.

2014. 09. 11. 19:38

1600x900

2014. 09. 10. 18:59

Felbontást mondj, ne méretet.  Alapvetően 1920-on fejlesztünk, 1024-en, meg mobilon tesztelünk de bármikor simán lehet, hogy valamelyik köztes méreten valami épp nem oké (a reszponzív adsense blokkok simán széttolhatják ha jobban belegondolok)... best effort alapon azért ha szóltok ezeket ki szoktuk javítani.

2014. 09. 10. 18:43

Még egy megjegyzés a "reszponzív" felülethez.  Viszonylag korszerűnek gondolom a laptopomat. (T530, 15,6 collos kijelző) Éppen ezért bosszant, hogy a kezdőlapon a vízszintes csúszkát kell használnom, ha mindent látni akarok. Szerinted ez így normális?

2014. 09. 10. 18:40

Igen, valószínűleg az oldal üzemeltetője szándékosan manipulálja a statisztikát, hogy meggyőzze a felhasználókat az oldal felhasználóélmény változásairól. Mindezt persze nem a felhasználói igények változása, jövőbe tekintés miatt , sokkal inkább azért mert épp így tartja az úri kedve.  Ez így teljesen logikus...

Annyit azért illik megjegyezni az üzemeltető védelmében, hogy ez a honlap, gyakorlatilga a "személyes tulajdona". Azt tesz vele, amit akar...  Bár akkor ezt illene közölni az impresszumban is, meg a felhasználási feltételek között is. :)

 

 

 

2014. 09. 05. 12:17

 

" Köszönöm a statisztikát, szerintem nem valami meggyőző. Mint tudjuk, a statisztikáknak az a baja, hogy bármilyen eredmény produkálható! "

 

Igen, valószínűleg az oldal üzemeltetője szándékosan manipulálja a statisztikát, hogy meggyőzze a felhasználókat az oldal felhasználóélmény változásairól. Mindezt persze nem a felhasználói igények változása, jövőbe tekintés miatt , sokkal inkább azért mert épp így tartja az úri kedve.  Ez így teljesen logikus...

 

Megjegyzem az a tizenvalahány százalék simogató telefon könnyen lehet, hogy Ti vagytok, amikor tesztelitek, miként működik a reszponzív felület!

 

 

Megjegyzem a jövő és talán már a jelen is kb erről szól : 

Sokkoló előrejelzést tett közzé a globális informatikai piacot elemző IDC: idén többen vesznek okostelefon-tablet hibridet, mint amennyien laptopot.