Szeretgom.hu kritika

Szeretgom.hu kritika

2006. 05. 22. 23:04

A Szeretgom.hu oldalt érintő, negatív vagy pozitív, de mindenképpen érdemi (és ha lehet konstruktív) kritikai hozzászólásokat ide kérem...

Törölt felhasználó

2018. 09. 19. 14:59

Hát látod, ez érdekes!

El kellett mennem, most nemrég jöttem vissza, és benéztem, és már OTT volt a szokásos Menüsor a szeretgom felirat mellett!
DE!
A kép valóban nagy volt, 150 %-on állt!
Mégis megvolt a menű.
Valamelyik nap ugyanis a gmail levelezőt állítottam 125%-ról 150-re. Mert este nem láttam a betűket jól, valami miatt kisebbek voltak, mint szoktak....A csuda tudja!
Tény, EZT a manővert se régen tudom, hogyan lehet kicsinyíteni, vagy nagyítani, unoka öcsike mostanság ritkábban jön, csak ha vészhelyzetben hívom. Ő szokta a vírusirtó meghosszabbítását is aktiválni, én nem vetemedek rá, nehogy elrontsam, és akkor mutatta meg azt a 3 pöttyöt, hogy mi célt szolgálnak. Én meg csak néztem a legördülő menüsorra, mint Hanzi a cipóra.
Viszont!
Én csak a levelezőt akartam 150-re tenni, a többit nem, mégis ezek szerint a többi weboldal is megnőtt. Meg se gondoltam, hogy ez lesz...  Lehet, hogy a gugli csinálta? Nem tudom, nem értek hozzá.
Tény, hogy vannak általam érthetetlen dolgok ezen az új gépen, talán a 8.1-es op. rendszer miatt? Meg egyébként is folyton újítanak, a gmail is jelezte előre, de én - amíg lehetett, maradtam a réginél. Asszem, az új, mikor már magától átállt, azóta lett kisebb a betű? Lehetséges, mert nemrég van így.
Na mindegy!
Tény, most 125%-ra tettem a 3 pöttynél a Nagyítást, és a szeretgomon a képek is újból olyan nagyságúak lettek, mint voltak. Reggel még ugyanis egy oldalt kitöltött minden témakör képe, és a fenti menüsor meg eltűnt.
Mikor megjöttem, a menüsor megvolt újból (talán TE csináltál valamit?), annak ellenére, hogy a képek még nagyok (150%) voltak még.
Bizony, igaz a mondás:
"Aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul, mert arra búsul!" :DDD

Vagyis tulajdonképpen nekem - úgy tűnik! - nem is szabadna már internetezni, mert agyban zokni vagyok hozzá, illetve azonnal lebénulok, ha valamin VÁLTOZTATNAK!:(((
Különösen, ha ezt minden előrejelzés nélkül teszik, azonnal magamban keresem a hibát, hogy biztos elrontottam valamit!:(((

Pedig tudom: A VILÁGEGYETEMBEN EGYETLEN DOLOG VAN, AMI ÁLLANDÓ: A VÁLTOZÁS! :(((

Köszi szépen, hogy TE rátaláltál a probléma nyitjára!:)))

Törölt felhasználó

2018. 09. 19. 14:17

Nem lehet, hogy csak túlzottan be vagy nagyítva a weboldalba?

2018. 09. 19. 11:41

Tudod, én zenészként igen keveset értek a számítógépekhez, csak egy egyszerű felhasználó vagyok, segítség nélkül.
Annyit tudok, hogy a google chrome a böngészőm, és window's 8.1-es az operációs rendszer.
A laptop acer márkájú (ilyen volt az előző is), és XP volt rajta. Ez kb. másfél éves.
A compl-osok itt Dorogon a 10-est nem javasolták, mondván, ahhoz pláne nem értenék az xp után!:(((

Sajnos, nehezen bírom a változásokat, mert nem értek hozzá....
Pedig sorra minden weboldal változtat, a levelező programok is, én meg csak kapkodom a fejem!:(((

2018. 09. 19. 11:17

ahhoz nem nyúltunk

böngésző típusa, operációs rendszer?

2018. 09. 17. 11:20

Kedves János!

Elnézésedet kérem, hogy ismét én zargatlak, de szeretném megkérdezni, miért tűnt el a szeretgom felirat mellől a tartalmi lista (Menü sor)?
Végig kell görgetni az egészen, hogy a megfelelő témakört megtaláljuk. 
Az előző verzió szerintem praktikusabb volt.
Csak rákattintottunk a megfelelő szóra (pl. Fórumok), és már ott is voltunk.
Ha lehetne visszaállítani a menü sort, megtennéd?
Köszönettel kéri:
Holdfény

2018. 09. 16. 18:17

Köszi az információt, és az oldaladon való beszélgetési lehetőséget!:)
Üdvözlettel Holdfény

2018. 09. 16. 11:17

A mi oldalunk volt a hiba, a legutóbbi alapszoftver frissítésben volt egy nem kellően letesztelt funkció.

2018. 09. 13. 13:57

Kedves János!

Úgy tűnik, bevált a javítóprogram, mert most minden úgy működik, ahogy szokott.
Remélem, a továbbiakban is így lesz.
Nem tudom, mi okozhatta a problémát, elég ijesztő és bosszantó is volt, de én nem értek hozzá, így sajnos nem tudtam kiiktatni sem!
Nekem elég erős vírusirtóm van, végeztettem vele vizsgálatot, de (szerencsére) nem talált semmit. Többet én tenni nem tudtam, ezért fordultam Hozzád.

Hálás köszönet a többiek nevében is!:)
Üdvözlettel Holdfény


2018. 09. 08. 20:20

Majd figyeljük, és köszönjük! :)

2018. 09. 08. 17:36

Kitettünk egy javítást, szólj ha még mindig láttok hibát

2018. 09. 07. 23:03

Köszi a választ János!:)
Megpróbáltam az ÉRTÉKBEN, és vártam. Most megjelent az írásom végig, de azelőtt nem kellett várni, úgyhogy léccí, nézd azért meg, mi a csuda történt, mert nagyon megszerettük a weboldaladat, és eddig minden úgy ment itt, mint a karikacsapás! 
Gyors volt, és pontos!:)))
Én - majdnem helybéliként - szoktam írni a többi topicba is, ha valami minket is érintő érdekességek vannak, és van hozzáfűzni való mondanivalóm, nemcsak a Fórumokba.

Szeretném, ha olyan remekül működne az oldal, mint régen.
Köszönöm!

2018. 09. 07. 21:28

Ránézek mi lehet ez. Ha jól sejtem, hogy mi, akkor az segít, ha a szerkesztőt hagyod legalább egy percig állni, miután befejezted az írást, és csak utána küldöd be.

2018. 09. 06. 23:07

Kedves Cserép János!

Valami gond van a szeretgom Fórumain. Nem úgy működik, ahogy szokott. Szövegek lemaradnak, a szerkesztés nem működik (nem lehet javítani, hibás marad!), és képet se lehet szöveghez betenni, vagy nem mindig jelenik meg, pedig a hozzászólás ablakban ott van...
Légy szíves, nézd meg, mi lehet a probléma. 
Köszönöm!
Üdvözlettel Holdfény


2018. 05. 15. 17:59

Jó ötlet volt János a felújítás, és a lájkolási lehetőség is, remélem, az esztergomiak minél többen élni fognak vele, hisz ők tudják legjobban, mi hiányzik, s mi lenne jó a város lakóinak.


2018. 05. 14. 14:39

Segíteni szeretnénk Esztergomnaknak, hogy az itt lakók jobban elmondhassák a véleményüket azokról a dolgokról, amik felmerülnek ötletként akár a lakosság, akár az önkormányzati oldalról.

Megújítottuk ezért a weboldalukon az "Ötletek" rovatot - mostantól az ötleteket egy felfelé vagy lefelé mutató hüvelykujjal lehet értékelni, és az így előálló toplista listázódik a weboldalon. A 10 legtöbbet, a 10 legkevesebbet (bőven lehet mínuszba is menni!) és az 5 legutoljára frissült ötlet látható mindig a nyitólapon, újakat pedig bárki egy gombnyomással és egy űrlap kitöltésével feltölthet.

2017. 02. 28. 15:01

Rendben, János!
Előre is köszönjük! :)

2017. 02. 28. 14:38

Bocs, hétvégén tudok majd foglalkozni ezzel leghamarabb.

2017. 02. 26. 23:19

Kedves Possibilitarian!

Én arra már rájöttem, hogy ha nincs a saját hsz-ünknél ott a "szerkesztés" gomb, az azt jelenti, hogy be kell ÚJRA jelentkezni, mert az előző bejelentkezás limit ideje már lejárt. De ha újra bejeletkezel, akkor ismét megjelenik a Szerkesztés, és ismét lehet javítgatni, kiegészíteni a hozzászólásokat.
A kép-ügyben én is várom Jánostól a választ.

Possibilitarian

2017. 02. 26. 19:22

Kedves János!

Nem tudom, kapok-e választ most erre is, de ami felbőszít, hogy csak válaszolni lehet, és időről-időre eltűnik a szerkesztés gomb, néha egy, néha pedig mindegyik témában. Mi van, ha hibáztunk, esetleg javításra van szükség, vagy hozzáadásra? Törlést már meg sem említem. És ahogy a Holdfény is mondja, a képfeltevés egy igazi zűr, nem említve, hogy bekerültek a privát képeim a közösségi albumba. És ha onnan kivenném, megszűnne az avatárképem? Azt már nem is említem, hogy éppen a nagy irományom végén, huss, az egész úgy ahogy van, csak eltűnik, aztán nyilazhatok jobbra, balra, kész, ennyi volt. Kérlek segíts!

2017. 02. 10. 18:09

Kedves János!

Felmerült itt az egyik fórumtopicban, hogy nem lehet képet felrakni a saját gépünkről, sőt!
A baj már ott kezdődőik, mióta változtattatok, hogy SAJÁT magamhoz sem tudok "ellátogatni", de más fórumozóhoz sem, mert ezt írja ki:
"Hozzáférés megtagadva!"
Továbbá: "A kért oldal eléréséhez Önnek nincs jogosultsága."

Ennek ellenére MÉGIS hozzáférek, ha a menüsorban a Közösséget legörgetem, a Fórum topicok mindjárt előkerülnek, és a hsz ablak is...
Akkor most hogy van ez? Nem értem...
Nem férhetnék hozzá, de mégis hozzáférek?
Ezzel most nem azt szeretném elérni, hogy TÉNYLEG ne legyen elérési jogosultságom, és ne férjek hozzá, mert fejre állok  rögvest, pedig abból mindig egyest kaptam annó! :(((
Hanem azt kérném, hogy ezek a szövegek ne legyenek, mert értelmetlen szerintem, és félrevezető!

A másik problémám  a képek!
Volt mindenkinek a saját oldalán saját galériája, melyet vagy engedett másoknakis látni, vagy nem, de a lényeg:
ONNAN tudtunk képet betenni a szeretgomba, pl. a Fórumokba, de most nem, mert én pl. nem is találom a képeimet, amiket valamikor beraktam ide. Akár sajátot, akár internetest...
HOL vannak a képeim, iletve vannak-e egyáltalán valahol is?
És ha igen, hogyan lehet berakni őket? (Dmolnárnak pl. nem sikerült a saját repcés képét betenni...)
Volt ennek akkoriban egy bizonyos sorrendje, de már nem emlékszem rá, hogyan.
Segítenél?
Előre is köszönöm! 
Üdv! Holdfény