Miért ismét nekem kell rákérdezni az értelmetlenre?
2011. dec. 27.

<p style="margin-bottom: 0cm;">Egyre kevesebb dolgot értünk itt a 7-es választókörzetben. A választókörzet képviselője Pál György, aki a Monteverdi úton lakik.</p>

Semmi nem köti ide, nem is tud választ adni arra, hogy kik lopták el az építőanyagot- pl. a gumitéglát- az új játszótérből, miért nincs normális helyi járat közlekedés vagy miért hazudnak minket szembe, hogy a Baross Gábor és a Schweidel József úton nincs is a Suzukinak az itt élő lakosságot háborgató munkásszállítása.

Rengeteg dolog lenne, amit azonnal rendbe kellene hozni, de Pál György, a mi körzetünket, lakhelyünket nem képviseli!

A legújabb, lakosságot megmozgató helyi botrány, hogy bezár a kis-postánk a Budai Nagy Antal út 2. szám alatt! Ezt semmi nem indokolja, hiszen kihasználtsága 100%-os. Az idősebbeknek nem kell gyalogolniuk a csekkjeikkel, a Móricz, Budai, Schleifer, Schweidel lakótelep és a környező utcák lakói maximálisan kihasználják a posta adta lehetőségeket. Ezért megmagyarázhatatlan és érthetetlen ez a lépés a Magyar Posta Zrt. Soproni Területi Igazgatóságától, hiszen gazdaságilag sem indokolhatja semmi!

Ilyenkor egy képviselőnek az lenne a dolga, hogy utánajárjon, mi-miért történik? Meggyőződésem, hogy Pál György ez ügyben sem tett semmit! Neki kellett volna megkeresnie Lódiné Schulcz Katalin igazgatónőt, hogy miért tesznek ilyen elhibázott lépést, amikor ezt semmi nem indokolja!

Nincs pénz az útjainkra, járdáinkra, játszótereinkre ( úszásoktatásra továbbra is van), most már postánk sem lesz! Életminőségünk folyamatosan romlik, miközben mindennel foglalkoznak a testületben, csak velünk, a körzetekben lakó választópolgárokkal nem!

Úgy érezzük, ez így tovább nem mehet!

Ez Pál Györgynek is üzenet.

 

Kovács Géza

A 7-es körzet lakója