Nyílt levél Zoltai Dániel képviselőnek
Közélet
2011. nov. 25.

<p>„Ön a frakciójával egyeztetve (melyet többször hangoztat) velünk nem egyeztetve, nem a mi érdekeinket képviseli.”</p>

Kedves Dániel,

előszóban ezen levél elolvasása után a tegeződést befejeztük, ajánlatomat ezúttal viszavonom. Mire elérsz a levél végére, remélhetőleg felfogod hogy miért.

Tehát:

Zoltai Dániel képviselő "úr" !

Jelen levelem megírására az késztet, hogy Magyarországon nincs olyan törvény melyben önt hivatalosan kérhetnénk arra, hogy mondjon le képviselői mandátumáról melyre mi, a 2. számú választókörzet választottuk meg önt. Elsősorban azért kérjük erre, mert magam és több helyi lakos gondoljuk úgy hogy ön nem képvisel sem minket, sem gyermekeinket. Ezúton hívnám fel figyelmét, hogy önt nem a Fidesz frakció delegálta ebbe a testületbe. Ennek értelmében önnek minket, polgárokat kellene hogy képviseljen, ehhez képest ön a frakciójával egyeztetve (melyet többször hangoztat) velünk nem egyeztetve, nem a mi érdekeinket képviseli.

Nem tudom mi készteti önt arra, hogy megnyilvánulásaival egyre jobban akadályozza és gátolja az életünket. A mai világban minden család komoly terhekkel küszködik, nem szükséges hogy ön és társai ezt tovább fokozzák.  Felháborítónak tartom pökhendiségét, cinizmusát és gúnyos mosolyát!!!!!!!!!!!!!!

Nem tudom miért gondolja ön hogy családokkal játszadozhat!!!!!!!!

Mi jogosítja fel önt hogy ezt megtegye?! Egy felnőtt ember igyekszik megvédeni magát, de egy gyermek az védtelen.

Önök védtelen gyermekekkel szórakoznak, mert ezt diktálja a frakció?

Aki egy gyermektől el tudja venni az ételét úgy, hogy közben gúnyosan mosolyog az bármire képes. Igen, leírom önnek Dániel, ez jellemtelenség, tehát ön egy jellemtelen ember mert ön ezt megtette. A többi mocskosságáról majd egyszer számot ad  a megfelelő helyen, és remélhetőleg a lelkiismerete is feltámad egy napon.

Azok lesznek a szomorú napok Dániel, mert akkor fog ráébredni hogy mit tett és mit nem. Nehéz lesz majd feldolgozni!

Nem hat meg, hogy letilt bizonyos közösségi portálokon, de megígérhetem önnek hogy azon leszek a törvények betartása mellett (amit ön nem tesz meg) hogy rádöbbentsem arra, hogy önnek semmi keresnivalója nincs a politikai életben, de legfőképpen ebben a városban.

Leírom még egyszer Zoltai úr:

ön egy JELLEMTELEN ember!


Üdvözlettel

Lukács Árpád

 

Esztergom, 2011. november 25.

(forrás)