Folytatódott a Meggyes vs. Cserép-Szeretgom per
Közélet
2011. nov. 23.

<p>Ma 9 órakor kezdődött Tatabányán a következő tárgyalása annak a pernek, mely lassan két éve folyik ellenünk, mai napig az Önkormányzat finanszírozásában. A tárgyaláson kiderült: két tényállítás valóságtartalmát kell bizonyítanunk alperesként: azt, hogy Meggyes Tamás megverte feleségét, szoptatás közben fejét a karfába verte, valamint azt, hogy Meggyes Tamás megalázta Juhász Albint.</p>

A tárgyaláson Meggyes Tamás végig agresszívan viselkedett, a keresetben kifogásolt cikk kapcsán Bejó Gábor ellen emelt magánvádas eljárást másodfokon bűncselekmény hiányában megszüntető ítélet becsatolásakor például hangosan azt mondta: "Ezt hogy intéztétek el?".

Ezek után már meg sem lepődtem, amikor az autómhoz érve a fenti kép tárult elém: a visszapillantó műanyag burkolata letörve és félredobva hevert a járdán, a tükör sértetlenül megúszta a dühkitörés eredményét.

A per 2012 februárjában, tanúkihallgatásokkal folytatódik. Ha bárkinek érdemi információja van a Juhász Albint ért becstelenségekről és hajlandó lenne tanúként elmondani azt a bíróság előtt, kérem jelentkezzen az admin@szeretgom.hu e-mail címen. A kifogásolt cikk, mely a volt alpolgármestert emlegette így szólt:

 

"Nem elég, hogy „közvetve" halálát okozta a volt alpolgármesternek, azzal, hogy megpróbálta megalázni (ez természetesen egy ilyen suttyónak nem sikerülhetett, de arra elég volt, hogy az egészségét aláássa) ráadásul volt olyan tuskó, hogy a saját magát tömjénezni hivatott filmben megjelenítve, még halálában is megpróbált belerúgni „áldozata" emlékébe!

Tisztelt Városlakók, milyen emberi tulajdonságokkal bír ez a polgármester, hogy az általa „közvetve" halálba űzött áldozatát felhasználtassa egy olyan filmben, amely a sztálini időket felidéző módszerrel és szándékkal készült!"

 

Korábban az ügyről írt cikkeink:

http://www.szeretgom.hu/content/67344-iden-tavasszal-is-birosaggal-cenzuraztatna-a-szeretgomot-meggyes

http://www.szeretgom.hu/content/62648-ujabb-csavar-csomor-ugyben-a-birosagot-hibaztatja-es-perli-a-varos

http://www.szeretgom.hu/content/62603-meggyes-vs-cserep-ugy-elso-targyalas

http://www.szeretgom.hu/content/62191-elutasitottak-meggyes-kereset-a-szeretgom-szerverenek-lefoglalasara-viccek-miatt-perel-a-polgarmester

http://www.szeretgom.hu/content/60440-birosaggal-cenzurazna-a-szeretgomot-meggyes

(forrás)