Tüntettünk és folytatjuk!
2011. okt. 24.

<p>Az EsztergOHM valódi független újság és közösség október 21-én demonstrált a Strigonium Zrt. székhelye és a Hídlap szerkesztősége előtt.</p>

Meggyes Tamás kiskirály cég és média birodalma elleni fellépést mi az egyik legfontosabb feladatnak jelöltük meg. Minden esztergominak tudnia kell, hogy azok, akik az átlátható gazdálkodásról papolnak, azok a legnagyobb tolvajok a városunkban. Semmi nem változott az elmúlt egy évben, a kiegyensúlyozott tájékoztatás továbbra is álom. A Hídlap kizárólagosan Meggyes Tamás szócsöve. Ami a Hídlapban megjelenik, ha nem is vállalja Meggyes, az ő szellemisége által diktált beteges utóvédharc.

A tüntetésen beszédet mondott Sáska János, aki a Meggyes frakció által végrehajtott piac lenyúlást és a Strigonium Zrt. nyílt napját kritizálta jogosan. A meghirdetett nyitott kapukon idő előtt zártak. Arany Tamásnak fél 3-kor más dolga akadt, de 4 óráig „vártak mindenkit”!

Manga Gyula a Haladó Esztergom civilszervezetet képviselve az összefogás fontossága mellett a városi visszásságokról beszélt.

Az EsztergOHM nevében beszélő Kovács Géza a Hídlap működését mutatta be illetve bátor ellenállásra, törvényes cselekvésre buzdította a megjelenteket.

 

Az EsztergOHM folytatja a tüntetés sorozatát. Meggyes Tamásnak szeretnénk elmondani, mit gondolunk róla. Ezért úgy döntöttünk, személyesen felkeressük, ha már ő nem tart nyilvános fórumot!

Részletek hamarosan.

 

EsztergOHM