A Kovácsi lakótelepen pattanásig feszültek az indulatok
2011. okt. 10.

<p>Miközben Pál György Pinokkió bábu átadásával foglalkozik a Városházán, addig a választópolgároknak az idegei a körzetében pattanásig feszülnek.</p>
<p>Két délután 285 ( !) aláírás gyűlt össze, csak a Schweidelen és a Budai lakótelep hátsó részén.</p>

A legelhanyagoltabb részen (a Vasútállomástól a Suzuki felé) egyre több a probléma, újabb petícióban fogalmazták meg az emberek mindennapi gondjaikat. Pál György egyéni képviselő mégsem tett több mint egy év alatt semmit az itt élők érdekében.

A Meggyesék hanyagságából leálló helyi járat hiánya annyira megkeseríti az életét választópolgárainknak, hogy többen arról beszélnek, olyan engedetlenségbe kezdenek, amelyre még nem volt Esztergomban példa.

Meggyőződésem, hogy jogos lincshangulat alakult ki, jobb, ha nem is tart a körzetben nem lakó Pál errefele lakossági fórumot. Saját jól felfogott érdekében javaslom ezt, mert nem biztos, hogy megúszná ép bőrrel azt a pofátlansággal és szemtelenséggel átitatott semmit, amit a Városházán művel.

Egy évvel ezelőtt, amikor gratuláltam győzelméhez, azt mondta „a városért mindent meg fog tenni.”

Ez nem valósult meg. Vagy az is lehet, hogy a Meggyes frakció szerint a 7-es választókörzet nem Esztergom városrésze.

 

Kovács Géza

 

Megjegyezném, újra tárgyalások vannak folyamatban az iránytaxi vagy más alternatív közlekedés visszaállítása érdekében. Közvetítettem a vállalkozók és Tétényi Éva között. Akik a polgármester asszonytól a jog útvesztőjében ügyvéd általi segítséget kaptak.