„Saci” írt a Hídlapban
2011. okt. 8.

<p>A hétvégi Hídlap újra megerősített abban, hogy bizony ez így nem mehet tovább. Tömény hazugság az egész Meggyes kiadvány.</p>

Csintalan „ Bukfenc” Sándor volt MSZP alelnök Hír-Tv-s műsorába betelefonáló S.né Bakó Sarolta vitte a prímet a „ Szégyelljétek magatokat” című írásával. Meg is indokolnám, hogy miért:

A „Hajrá Fideszt” kiabáló hívőtagozatosok között több a volt MSZMP-s, mint a Tétényi Évát támogató emberek közösségében. ( Sőt a meggyőződésem, hogy több jobboldali szavazott Tétényi Évára, mint Meggyes Tamásra!) A különbség, míg Meggyes anyuka ma farizeus módon templomba jár, van, aki felvállalja, hogy bizony a 800ezer párttag egyike volt. Úgy gondolom, amikor Gyurcsány Ferenc és 39 MSZP-s Meggyes Tamás mentelmi jogának megmaradása mellett szavaz, talán erről kellene írnia a Hídlapnak.

De „Saci”, Tétényi Éva édesanyját kezdte ki, miközben Meggyes anyukáról negatívumot még soha nem olvashattunk.

Legutóbb egy multi áruház bejáratánál tanúk füle halltára mocskolt és szidalmazott. Ezzel még nem is lenne bajom, de mikor rákérdeztem, feledte a tízparancsolatot és hazudott, hogy ő ilyet nem tett. Sőt a „városszépítő” soha nem tört szemetes kukából kivett boros üveget a Széchényi téren a cipője sarkával, ollóval összevágott leukoplasztot sem szórt soha.

Akik látták, azok is biztos csak rágalmazók. Ahogy a Magvető úti ABC-be megütött nő, vagy a helyi járaton utazók.

 

„Saci”, ez az isteni igazság.

 

Június 1-én, szerdán 16 órakor indult a vasútállomástól az 1-es helyi járat, mint mindig. Az itt lakók a Kovácsi lakótelepről igyekeztek a belvárosba. Izgatottan tárgyalták az emberek, hogy több ember ellen a Budairól eljárás indult, mert gazoltak, virágot ültettek.

Szóba került Meggyes Tamás aknamunkája, a „minél rosszabb, nekünk annál jobbra” való törekvése.

Többen kifejtették, hol lenne Meggyesnek a helye, mindenki egyetértett vele, hogy el kellene számoltatni városunk tönkretevőjét. Vagyis mégsem.

Volt egy idősödő, nagyhangú szemüveges nő, aki szinte visítva avatkozott az emberek beszélgetésébe:

„ Tétényi naplopó, munkakerülő. Öt évig dolgoztam vele, semmit nem tett. Csak felvette a város pénzét.”

Miután szóltak neki, hogy ez nem az ő telefonja, fogja vissza magát, csak úgy járt körbe ideges szeme! Nézte az arcokat, ki áll Tétényi Éva mellet és szidja ex-polgármesterét.

Abból viszont kapott bőven, tudják az itt élők, hogy mit kaptak az elmúlt években. Nálunk nincs járda, meg kandeláber, virágokról nem is beszélve.

Miután Meggyes Tamást legazemberezték, rendőrért kiáltott az öntudatos rajongó. Közel volt a tettlegesség, mint legutóbb a Magvető úti ABC-be, amikor a bevásárló kosárral egyik Tétényi Évát támogató nőt ütötte meg a ma már templomba járó hölgy.

 

Az agresszív, zavarodott Maggyes-fan nem más volt, mint Meggyes Miklósné, Ildikó néni, az úttörők egykori elnöke.

Meggyes Tamás anyukája.

Talán együtt kellene kivizsgáltatniuk magukat Meggyeséknek. Az orvosi kezelés, lehet hasonló problémákat tárna fel.

Mi, a saját érdekünkben, testi épségünk védelmébe ezt kérjük!

 

( Részlet a „Meggyes Tamás igazi arca” című könyvemből)

 

Kovács Géza

(forrás)