Meggyes továbbra is pereskedik, így határozott válaszlépésekre számíthat
2011. aug. 8.

<p>Szeptember 23-ára kaptam idézést büntetőügyben, Veszprémbe a Városi Bíróságra. Nem fogadtam el a tárgyalás nélküli megrovást, így a könyvemben is szereplő leírt tényeket kell bizonyítanom nyílt tárgyaláson.</p>

A Szeretgomon 2009. október 21. napján megjelent írás verte ki a közszereplő politikus úr alacsonyon lévő ingerküszöbét.

A vádiratból idéznék:

A cikk Meggyes Tamás sértettről, Esztergom város polgármesteréről és országgyűlési képviselőről a következő becsület csorbítására alkalmas tényállításokat tartalmazta:

„ Nem érdekelték hibbant Nérót a tények, Meggyes Tamás és emberei történelmet hamisítottak.”, illetve „Némán tűrtük, hogy Kovács Gézát a legocsmányabb vádakkal illessék tehetségtelen megélhetési gazemberek. „

A vádirat szerint 2009. október 24-én további becsület csorbítására alkalmas tényállításokat és tényállításokat magában foglaló kérdéseket fogalmaztam meg:

„ Meggyes Tamás a kezében lévő média segítségével jelenleg azt tesz, amit akar. Gátlástalansága az egekig ér,...”

Mint ismert poligráfot (hazugságvizsgálatot) javasoltam Meggyesnek, ahol a következő kérdéseket ajánlottam megválaszolásra:

„ 1.) Fogyasztott-e kábítószert valaha és árulta-e? 2.) Bántalmazta-e feleségét, szerelmét, nőismerőseit? 3.) Fogadott el polgármesterként csúszópénzt, korrupciós juttatást, fekete pénzt? 4.) Bízott-e meg mesés fizetésként idegen bértollnokokat, újságírókat, bloggereket…”

Ezek bántják a közszereplő urat, úgy érzi ezzel becsületét csorbítottam.

A holnapi napon bejelentem tanúimat, beterjesztek videót, fényképeket. Hiszem, hogy az igazságot írtam le és igazolni is tudom azt, amit az Esztergomiak döntő többsége szintén tud Meggyes Tamásról!

 

Ha elítélnek, pénzbírságot nem vagyok hajlandó fizetni, meglátjuk, be mernek-e börtönözni 2011-ben politikai okok miatt!

A tárgyalás nyílt, így szeretettel várok mindenkit. Mint vádlott, a hang és képrögzítéshez én hozzájárulok!

 

Kovács Géza

vádlott