Szijjártó a tudatlan
2011. aug. 4.

<p>A HVG megtalálta az ország valószínűleg egyetlen emberét, aki nem ismeri az esztergomi helyzetet. Szijjártó Péter az. A hirkereso.hu éppen 380 Esztergommal kapcsolatos híradásról <a href="http://www.hirkereso.hu/search?q=esztergom&amp;timelimit=720&amp;x=10&amp;y=9&amp;archivum=-1">számolt be</a> az elmúlt egy hónapban. Szijjártó azonban nem tud semmiről.</p>

Meggyes Tamást nem kellene ezen logika alapján bíróság elé állítani? 26 milliárd forinttal adósította el Esztergomot, ráadásul a helyi Fidesz az adósságrendezési eljárást is akadályozza.

Kibújásnak fogja tartani, de azt kell mondjam: nem ismerem az esztergomi helyzetet. Szerintem nagyon kevesen mondhatják el magukról, hogy ismerik.

De ez még abból az időből származik, amikor Meggyes Tamás volt a polgármester, és Fideszes többséggel kormányzott.

Nem ismerem az esztergomi helyzetet.

Miért nem reagál semmilyen módon Orbán Viktor Tétényi Éva megkereséseire?

Mert van egy világos kormányzati munkamegosztás: nyilván senki nem gondolja, hogy Orbán Viktor akár csak a felére el tud menni annak, amire meghívják, és a hozzá érkező megkeresések egy részét is a kormány adott feladatkörrel rendelkező tagjai válaszolják meg. Tétényi Éva megkeresései is a Közigazgatási Minisztériumban landoltak, ahol felelősek a közigazgatás és a kormánybiztosok kinevezésének kérdéseiben is.

 

A teljes cikk: hvg.hu