A piaci kereskedők sem kérnek a Strigonium-Holdingból! ( TÜNTETÉS)
2011. aug. 2.

<p><strong>2011. augusztus 4-én, csütörtökön 17 óra 30-tól a Széchenyi téren tiltakozó demonstráció veszi kezdetét.</strong> A kereskedők úgy érzik, hogy a Meggyes-frakció újra szemen köpte őket és semmi másról nem szól az elvi döntésük, mint arról, hogy a nyereséget átalakítsák a saját céljaikra.</p>

2011. augusztus 3-án, szerdán 15 órakor az IPOSZ Simor János utcai termében piaci fórumot tartanak.

A megbeszélés tárgya: A piac jelenlegi helyzete és a Meggyes-frakció újabb Esztergom érdekei ellen való cselekvése.

(2011. július 26-án sürgőségi indítványt nyújtott be a helyi Fidesz frakció, amit természetesen vita nélkül, meg is szavazott. Ennek értelmében a Strigonium Zrt. árajánlatot tesz a piac üzemeltetésére.)

 

Az esztergomiak félrevezetése már folyik. A Strigonium Holdinghoz tartozó Hídlap arról számol be, hogy az önkormányzati piacnak, azért kell a Strigonium Holdinghoz tartoznia, mert a „tiszta és átlátható működés” így biztosítható.

 

2011. augusztus 4-én, csütörtökön 17 óra 30-tól a Széchenyi téren tiltakozó demonstráció veszi kezdetét. A kereskedők úgy érzik, hogy a Meggyes-frakció újra szemen köpte őket és semmi másról nem szól az elvi döntésük, mint arról, hogy a nyereséget átalakítsák a saját céljaikra.

 

Mint ismert pár hónap alatt 12. 7 millió Ft nyereség folyt be az önkormányzathoz az által, hogy a kereskedők önmagukat ellenőrizve, csekken fizettek.

Ráadásul, olyan ajánlatot tett a kereskedők összefogása, amellyel nehéz versenyezni. Ez a tény, mégsem érdekli Steindléket.

 

A közbeszerzési pályázat kiírásától is eltekintenek Meggyesék, felfogásuk szerint, ami hasznot hoz Esztergomnak, azt meg kell szüntetni.

 

A piaci kereskedők minden szimpatizánst várnak csütörtökön a Széchenyi térre!