Tétényi Éva Persona non Grata a Parlamentben

Tétényi Éva Persona non Grata a Parlamentben

2011. 07. 04. 20:05

A Fidesz a mai napon, 2011. július 4-én délután tűzte napirendre az adósságrendezésről szóló, 1996. évi XXV. törvény módosításának végszavazását. Erre a délutánra Esztergomból 30 ember érkezett a parlamentbe, hogy az Esztergom sorsát gyökeresen befolyásoló, a város 2/3-os többséggel megválasztott független polgármesterét ellehetetlenítő, törvényes újraválasztását gátló törvénymódosítások végszavazásánál jelen lehessen.

Az esztergomi Fideszen kívül minden ellenzéki párt (MSZP, Jobbik, LMP), illetve a város legnagyobb civil szervezeteinek képviselői (Esztergomi Lokálpatrióták, Haladó Esztergomért Egyesület) is megjelentek az Országházban ezen a délutánon, de miután az egyik karzaton dolgozó parlamenti őr számára világossá vált, hogy az egyik csoport tagja Tétényi Éva független polgármester is, őket nem engedték be az ülésterembe. A parlamenti ellenzéki frakciók közül az LMP és az MSZP képviselői  fekete gyászszalagos Esztergom címert tartott a magasba a  szavazás pillanatában, a Jobbik országgyűlési képviselői pedig egy hatalmas ESZTERGOM feliratot mutattak fel tiltakozásul a Fidesz 2/3-os erőpolitikája ellen.

 

V.H.I.

2011. 07. 18. 10:26

Nálam nem népszerű Tétényi Éva sem, meg az egész városvezetés sem. Pedig Tétényire szavaztam. Azt hiszem, hogy a nem kívánatos személy az durva, de a városvezetők népszerűsége drámaian romlik, beleértve Tétényi Éváét is.

2011. 07. 12. 23:18

Teljes mértékben igaz.

Like.

2011. 07. 12. 22:34

Tétényi Esztergomban köztiszteletben álló népszerű közéleti személyiség.

Ezzel szemben Dr Kotász Esztergomban népszerűtlen személytelenség.

2011. 07. 12. 20:07

Köszönjük Emese!

2011. 07. 12. 19:27
Tétényi nem csak a parlamentben, hanem Esztergomban is nem kívánatos személy.

2011. 07. 09. 17:18

Neki nem a plenáris űlések a fontosak hanem a háttérbeszélgetések.

Ott osztják neki az "észt".

2011. 07. 09. 15:55

Szerintem sofőrként és személyi titkárként szüksége volt SB-re ahhoz az egy IGEN kimondásához amit egyéves működése alatt produkált a Parlamentben. Akkor is a mentelmi jogának fenntartásához szólt hozzá, komoly teljesítmény volt, mert öööö... nem hangzott el.

2011. 07. 09. 9:59

Jól bizony,köszi a tájékoztatást!

Meggyesnek a semmittevéshez miért kell személyi titkár?

Szerintem is inkább sofőr.

2011. 07. 09. 8:24

Az országgyűlési képviselők mindegyike egy fő alkalmazottat foglalkoztathat, így M1 es is. Ebből következik,hogy M1 es

személyi titkára.  A  frakcióvezető bérét hivatalosan az országgyűlés fizeti. Nekem  továbbra is  csak sofőr marad, jó pénzért.

Jól ki van ez találva! Vigyor

2011. 07. 09. 6:11

Balázs még arra is válaszolhatna,hogy a társaságukban  mit keresett a (volt ?)kórházig.a Parlamentben?

Egyébként örülök,hogy olvassa a róluk alkotott véleményünket(itt) hiszen fórumokat nem tartanak és meghívottként sem fogadják el,hogy az emberek feltehetnék a kérdéseiket.

Nem is értem,hogy mitől,kitől tartanak,csak nem a választópolgáraiktól?(költői volt)

2011. 07. 09. 5:58

Tegnap üzenetet kaptunk a Fidesz frakcióvezetőjétől,hogy ő nem Meggyes sofőre hanem a parlamenti képviselő úr személyi titkára immáron már 5. éve.

Azt is mondta,hogy ő ezért minden hétfőn ott van a Parlamentbe ahová belépője van stb.

Erre a polgármester asszonyunk mondta,hogy igen ő is látta a Perlementben Meggyessel és a kórház igazgatójával azon a napon amikor őt nem engedték fel a karzatra,erre rögtön az volt a válasz Balázs szájából,hogy ők nem tehetnek róla.

Legközelebb a tv képernyője előtt arra is válaszolhatna,hogy mi a feladata egy parlamenti képviselő személyi titkárának azon kívül,hogy a sofőre + jár-e ezért fizetés neki és ha igen akkor kitől kapja.

2011. 07. 08. 12:38

Annyira boldog vagyok, hogy a demokratikusan megválasztott kormányunk a demokrácia adta lehetőségekkel visszaél, demokratikusan kiépít egy jó kis diktatúrát.

Demokratikusan változtathatunk, majd szavazhatunk újra. Szavazhatunk újra?

2011. 07. 07. 14:52

Véleményem szerint egyáltalán nem "felesleges a visszafelé mutogatás" mert ott a kezdete mindennek. Az előző vezetés tette tönkre a várost, ők herdálták el a város vagyonát, nehogy már egyszerűen nézzünk túl rajta oszt kész. Igen is tisztázzuk csak a múltat, és természetesen építsük is a jövőt, de már tiszta lapokkal, nem pedig szemet hunyva a múlt felett. Gondolom néhányan ebben bíznak, de azt hiszem túl sok minden kiderült már, amit nem lehet már meg nem történtté tenni. Legalább is nagyon sokan bízunk ebben.

2011. 07. 07. 14:22

Boccsássanak meg , hogy vidékiként beleszólok, de ezek mind "szófia" beszédek! Azt hiszem érdemes lenne az "itt és most"-ról elindulva a további teendőket megvitatni, a visszafelé mutogatás már teljesen felesleges! Azt kéne eldönteni hogyan tovább ?...és remélem a háttérben már ez történik, mégha nem is publikus !

2011. 07. 07. 12:57

Bizony bizony lelki szemeim előtt már megjelentek hasonló jelenetek. A NENYI-vel már elkezdődött, ki tudja, hol a vége? Bár attól nem félek, hogy a képhez majd lakások is fognak járni. Ebből a szempontból a kommunista diktatúra emberközpontúbb volt, mint a mai narancsos viktatúra.

2011. 07. 06. 9:52

Minden szavaddal egyetértek. Akinek van valamilyen szakmája, amiből meg tud élni, tartsa magát távol a politikától. Csak az a baj, hogy a politika egyre inkább nem tartja távol magát a civil szférától, és ez engem nagyon zavar. Ha én békén hagyom őket, lesznek szivesek ők is békén hagyni engem, pl. nehogy már szeretnem is kelljen őket, meg még tapsolni is nekik. Tán még majd Vitya képét is ki kell tenni a falra előbb-utóbb?

gömbicica

2011. 07. 06. 8:11

http://atv.hu/video/video-20110705_tetenyi_eva

Fekete város? Határozatlan.Ja mondhatni. Milyen lenne, ha itt is mindenki feketébe járna? Nem tartanám elképzelhetetlennek. De 30 fokba fekete ruhába? Most nem lenne inyemre. MInden esestre példaértékü lenne, valamint  rirtka témát adna minden orgánumnak.Esetleg a hivatali dolgozók hivatali időben. Bár ez mint tudjuk a hal és halfej összefüggést nem lenne járható ut.

2011. 07. 06. 6:05

Ez a szám valóban (túl) obszcén, viszont a politikusokról szóló lemez telitalálat, a helyzetet tökéletesen lefestik. Ajánlom mindenkinek, különösen a politikusoknak, mert ahogy egyik-másik viselkedik, szerintem nem is sejti, milyen véleménnyel vannak róluk az emberek.

Részlet: "A választókörzetem nyíg nekem: 'Nem ezt ígérted!' jujjujjujjuj nem ezt ígértem." (Na és?) Erről mindig Kálmán Sándor jut eszembe.

2011. 07. 05. 22:17

Vállalom a lepontozást, elnézést kérek azoktól, akiknek alacsony színvonalúnak és obszcénnek tűnik, de van benne valami:

http://www.youtube.com/watch?v=D4-Mli0G4ZI