Kiegyezés Esztergomért

Kiegyezés Esztergomért

2011. 06. 14. 9:25

Tétényi Éva független polgármester kiegyezési csomagot ajánl fel a képviselőknek, pártoknak és civil szervezeteknek az esztergomi állapotok békés feloldására. A Kormányhivatal által kezdeményezett rendkívüli testületi ülés időpontjára VÁROSFÓRUMOT hirdetett meg polgármester asszony, amelyen nyilvánosan mondhatják el véleményüket az érintettek a település jövőjével kapcsolatban. Az esemény tétje, hogy véget érjen az október óta tartó, Esztergomot ellehetetlenítő folyamat, és helyreálljon az önkormányzat és a polgármesteri hivatal működése. Ellenkező esetben a kétharmados erőpolitizálást csak egy ÚJ VÁLASZTÁS szüntetheti meg.

Meghívjuk 2011. június 14-én (kedden) 18 órára

az esztergomi Vármegyeház dísztermében (Széchenyi tér 1., bejárat a Városháza udvarán keresztül) tartandó VÁROSFÓRUMRA

Az esemény előtt 16 órakor rövid sajtótájékoztatót tartunk a Városháza nagytermében. (Esztergom, Széchenyi tér 1.)

 

Eheti események:

2011. június 17. 10-től 14 óráig Roma konferencia

Esztergom, Szent Imre Iskola díszterme (Főapát köz 1.)

 

2011. június 18. 17 órától Árverés a kultúráért

Vezeti: Kálloy Molnár Péter

Esztergom, Kaleidoszkóp Ház (Pázmány P. u. 7.)

2011. 06. 20. 15:26

Az RTVE-n elhangzottakat én úgy értékelem, hogy a frakcióvezető és a polgármester asszony között, nem jött létre egyesség "Esztergom érdekébe".

Tétényi Évát kérdezném, akkor most nem lesz testületi ülés, akkor most vagyon felosztás lesz? Vagy nem is gondoltuk komolyan az egyességet?

Miért? A 11-ből elveszünk 3-at, az nálam 8! és az 1-el több mint a 7. Gyakorlatilag, ha nincs meg a 2/3-ad a plusz 1 fővel, akkor is mindent meg lehet szavazni.

Igaz, hogy a vállalkozók pártját képviselő??? Juhász gyerek, már régen a Fideszhez állt vagy arra számítunk, hogy majd visszacsábítjuk? Aztán meg a Fidesz csábítja vissza? Túl azon, hogy nem tudható előre, hogy nekünk ez mennyibe fog kerülni, nem szeretném, ha a Juhász gyerek 1 magába döntené el azt, hogy mi legyen Esztergomba, mikor ezt még a polgármester asszony sem hajlandó felvállalni.

Vagy egyszerűen csak baj van a matematikával?