Esztergomi induló a ZENE.ON tehetségkutatón
2011. jún. 9.

<p>Az E.ON Hungária Zrt. a Liszt Ferenc év szellemiségéhez kapcsolódóan "ZENE.ON" címmel amatőr zenei tehetségkutató pályázatot hirdetett, azzal a céllal, hogy Liszt Ferenc alkotói munkásságát népszerűsítése és közelebb vigye a kultúra és zene iránt érdeklődő emberekhez, valamint támogassa és elismerje a fiatal amatőr muzsikusokat.</p>

Ezen a pályázaton indult az Árpád-házi Szent Erzsébet  iskola tanulója, Fenyves Krisztián 9.B osztályos tanuló, akinek egyéni produkciójára lehet szavazni a http://www.facebook.com/zeneon oldalon június 11.-e éjfélig.

(Tehát csak a facebookon keresztül: beírjuk a keresőbe, hogy ZENEON. Ott a videófeltöltésre kattintva tovább megyünk, engedélyezzük, és Krisztián Fenyves: Liszt Ferenc tanulmány etüdre kattintva szavazhatunk Krisztián produkciójára.)

A közönségdíj nyertesét az összes beérkezett pályamunkára leadott szavazatok alapján állapítják meg. A legtöbb szavazatot kapott pályamunka nyeri a közönségdíjat.
Segítsünk Krisztiánnak abban, hogy megnyerhesse a közönség díját! Nekünk csak egy kattintás, Neki pedig lehetőség lehet arra, hogy a zenében tovább fejlődjön!!!!