Alulírott, a Hídlap ellen… (Nyílt válasz Ámon Adriennek)

Alulírott, a Hídlap ellen… (Nyílt válasz Ámon Adriennek)

2011. 05. 21. 18:18

Régóta gondolkodom, hogy megfogalmazom, miért gondolom egyoldalú véleménynyilvánítónak a Hídlapot. A 2011. május 21. IX. évfolyam/19. számában, Ámon Adrienn feladta a magas labdát, amit illik leütni, mert ez a kiadvány az esztergomi közélet mérgezője, árokásója. A mai napig Meggyes Tamás szócsöve, szélsőséges pártkiadványa.

Az igazság nálunk van

Ámon Adrienn az egyik legszimpatikusabb ellenérdekelt. Az ETV-ben bizonyította hozzáértését, korrektségét. Valami nem ment, elmondta, Ő a múltban soha nem élt vissza közvéleményt formáló lehetőségével, tényleg törekedett mindenkivel a normális munkakapcsolatra.

Az első bekezdésében felteszi a kérdést a bizonytalanságot szító szerző, hogy kinél és hol az igazság?

 

Kedves Adrienn!

Veszem a bátorságot, hogy kijelentsem: Nálunk egyértelműen, a szabad esztergomiaknál! Azoknál, akik kétharmadnyian a változásra szavaztunk! Ezt elvártuk a város médiájában is!

Ez a mai napig nem valósult meg.

Nem véletlenül ragaszkodnak Meggyes emberei a hatalomhoz, tudják, Esztergomban, átlagban 3-4 szavazó jut az 1 szavazójukra. Még nagyobb kisebbségbe kerültek 2010. október 3. óta.

Ez az arány egyszerűen nem érződik a lapban. Jó lenne, ha megértenétek, Pallas Athéné almája régen sem, most meg főleg nincs Meggyes Tamás kezében. Még akkor sem, ha „félistennek” képzeli magát.

 

Hídlap rémhírei

Nem értem, hogy miért csak a 2011-es kiadványokat nézted át?

Váltottatok, de ugyanúgy elhallgatjátok az igazságot, és a saját szájatok íze szerint fogalmazva állítjátok be a történéseket. Történelmet hamisítotok most is. Folyamatosan éltük meg az elmúlt években, hogy fordítottátok ki a valóságot, hogy gyártottátok az álhíreket, tupíroztátok a semmit sikerpropagandává.

Ki kell mondanom: az elmúlt években Meggyes Tamás visszataszító helyi nyomulása mellett, Ti ártottatok a legtöbbet a Fidesznek. Olyan utálat alakult ki az újságotokkal szemben, hogy az jelentősen befolyásolta a helyi választási eredményeket. Ti segítségetek kellett Meggyes „karakter-öngyilkosságához”.

Felvetted, hogy miért megy Tétényi Éva az ATV-be?

Egyszerűen tudok erre válaszolni. Azért, mert Meggyes visszaél kapcsolataival, blokkoltatja. Félreinformál, veletek együtt. Ezért nem hívják a Hír-Tv-be, Echo Tv-be, MTV-be. Azért megy el a polgármester asszony az MSZP majálisára, mert ő elmegy mindenhová. Volt a Jobbiknál, LMP-nél is, KDNP-t is megtisztelte, biztos vagyok benne, hogy a Fidesz is hívná, ott is megjelenne. Tudod, ez nem más, mint egy magasabb szempontok szerinti világnézet és nem a baloldalhoz vagy, ahogy Ti mondanátok: „kommunistákhoz való dörgölődzés”!

 

A sapka kifordítása

Az elmúlt években megéltük Esztergomban a visszatérő 50-es éveket. Olyan személyi kultuszt épített ki Meggyes Tamás, amitől a jó érzésű embernek hányingere lett, felfordult a gyomra. Rákosi Mátyás is elégedetten csettintett volna a hetente megjelenő újságotokra. Elég a képszerkesztésre gondolni, volt több olyan számotok, amiben 8-9 Meggyes kép található, 3-4 Knappal. Ráadásul ő még írt is, bár soha ne tette volna, mert minden mondatával csak ártott.

Ömlött ránk a sikertörténet, miközben éreztük, hogy minden egyre csúnyább és rosszabb. Szemfényvesztéshez asszisztáltatok, kísérleti nyulaknak néztétek az esztergomiakat.

Ha már az állatokról volt szó, átestettek a ló túlsó oldalára. Esztergomot, az esztergomiakat nem olyan könnyű legyűrni, ezt megmutattuk a történelemben és Ti még abból sem tanultatok!

 

Délibáb nem ideológia

Azt mondod nem tagadtátok, hogy baj van.

 

Adrienn!

Ez nem igaz, de mondhatnám csúnyábban is. Az elmúlt években elhallgattátok a legfontosabb dolgokat, ami felér a hazugsággal! Családszerető keresztény embernek állították be Esztergomot tönkretevőjét, Meggyes Tamást, miközben az orvosi látleletek, tanúvallomások másról szólnak.

Olvashatunk Esztergom gazdasági helyzetéről korrekt beszámolót? A lapotokban minden volt, csak az igazság és az őszinteség hiányzott!

Lementetek bulvárba, az osztotta hétről-hétre az észt, aki a városházi gépén érdekes fotókat tárolt, ez volt a lényeg. Nem írtatok arról, hogy munkaidőben mit művelnek a „ félistenek”, de aki ez ellen lázadt, és szólni mert, azt visszaélve hatalmatokkal, lejárattátok.

Pedig a saját portátok körül söpörnétek, észrevehettétek volna a visszásságok százait (!), amit Mi, esztergomiak átéltünk, láttunk!

Nem hiszem el, hogy jobb oldali érzelem hatja át a Hídlap szerkesztőségét. Ez nem a jobb oldal, de még csak nem is a Fidesz! A Meggyes demagógiának az áldozatai vagytok mindannyian.

Esztergom felett valami megalomániás elfajzás uralkodik. Sokan még mindig félnek. A mai napig, és nem a kommunistáktól.

Ne feledd az együttműködést és a közös munkát nem Tétényi Éva tagadta meg.

 

Amit elhallgattatok

A Hídlapban még nem olvastam arról, hogy Zuschlaghoz, Hagyóhoz vagy  Hunvaldhoz képest a mi városunk volt vezetője mekkora kárt okozott?

Nem írjátok le, hogy példátlan, ami Esztergomban van, ilyen nyomorban nincs egyetlen magyar város sem! Ennyi adóságot okozónak véleményem szerint a börtönben a helye!

Ezért felelni kell. Hiszem, hogy Esztergomnak a TOP 10-ben lenne a helye, ehelyett nincs jövő, és az nem megoldás, hogy kölcsönt-kölcsönre vegyünk fel!

Értem, hogy egzisztenciálisan Ti is bajba fogtok kerülni, érzem soraidon az aggódást, de ne haragudj, ez a többséget nem érdekli. Azt mondják: megérdemlitek!

Köszönjétek Meggyes Tamásnak és magatoknak. Megtagadtátok az esztergomiakat, nem mertetek bátran szembefordulni a megbízótokkal.

A Hídlapban van érték, 5-6 oldal. Történelem, művészet. De a kirekesztés, az árokásás, a mai napig még a sporthírek szerkesztését is befolyásolja. Mi nem ilyen lovat akartunk, ez bizony, víziló lett.

A városházi feketelista a mai napig a főszerkesztőd fiókjában lehet, a mai napig működik a Meggyes cenzúra. Ezért hallgatjátok el az igazságot.

 

Üzenet

Tudjuk, hogy volt, amikor kegyvesztett voltál, és tényleg minden munkát elvállaltál, tetted a dolgod. Nem veled van baj Adrienn, hanem Meggyesék megosztó politikájával. Hidd el, városi szinten nem számít, hogy ki hová tartozik, az acsarkodás csak a politikusok érdeke.

Ráadásul a párt (rész) akarat mindig a többség és a demokrácia ellen van.

 

Veled ellentétben én ki tudom rakni a bűvös kockát percek alatt és vakon 5-6 emberrel tudok sakkozni egyszerre, de van, amikor a legegyszerűbb dolgok nagy nehézségeket okoznak.

A mundért véded, a tények sem Téged igazolnak. A Hídlap felélte a jövőjét, elveszítette a hitelét!

 

Esztergomban akkor lesz történelmi igazságtétel, ha ez a Hídlap megszűnik! Ez az esztergomiak üzenete. Jöjjön valami új, más, tisztább, ami azt az 5-6 oldal értéket tovább viszi.

 

Üdvözlettel:

 

Kovács Géza

2011. 06. 09. 9:23

Azt hiszem most már teljesen egyértelmű az adrienn nevű troll szándéka: semmitmondó, végzettséggel híreskedő, símulékony, változást hírdető, hazug szófossával át akarja terelni a vitatkozást a hídlap online felületére, ahol megnövekedett számú látogatóknak tudja majd hinteni a demagóg, fideSS hazugságokat.

Remélem senki sem lesz olyan irracionálisan infantilis, mint a jelenlegi fideSS szavazóbázis, hogy hagyja magát félrevezetni egy ilyen adrienn félétől és átmegy forgalmat generálni az elmebeteg pi és ti frenkiék közé!

2011. 06. 07. 22:50

Ismerek egy magyar mondást: sok beszédnek sok az alja!

2011. 06. 07. 19:38

Természetesen szeretnék reagálni majd, mert most 2-1 az arány javatokra. Ráadásul ingyen újságként az adófizetők pénzén, minden háztartásba eljutott a nézőpontotok.

 

Nekem is kell egy kis idő a válaszra, egyetértek azzal, a legfontosabb, hogy Esztergomnak mi a legjobb.

Meggyőződésem, csak az előre hozott választás!

 

Nem csak a törvénytelen állapot miatt, amit Meggyesék idéztek elő, hanem azért, hogy eldőljön valamelyik irányba ez az áldatlan állapot.

 

Most már Tétényi Évát mindenki ismeri, újra vállalná a jelöltséget. Ne csodálkozzatok, ha még több szavazatot fog kapni és Fidesz még kevesebbet!

 

S az általad felvázolt elméletet, már meg is bukott. De erről, később!

 

Bízva, a minél hamarabbi esztergomi médiaegyensúlyba, üdvözlettel:

 

Kovács Géza

2011. 06. 07. 19:15

Ügyes! Csak egy baj van! Ahol az inkorrekt szavazással még csalnak is, ott még más huncutságra is képesek!

2011. 06. 07. 15:32

Megpróbáltam röviden összefoglalni a véleményem. Sajnos a válaszom mégis hosszúra sikerült, és mivel úgyis megkapnám, hogy sokat írok és keveset mondok :-), illetve nem szeretnék visszaélni a szeretgom vendégszeretetével, és minden fórumozót rákényszeríteni arra, hogy nagyon hosszú helyet foglalva sokáig kelljen ezt görgetni, ha nem érdekli esetleg ez a téma. Szóval itt most csak ennyit helyet foglalnák, az olvasói levelek között a hidlap oldalán találják meg a teljes változatot, és most ígéretet teszek, hogy amennyiben Géza, vagy bárki reagálna erre, ugyanott nyílt levél/válasz-ként lesz rá mód!

2011. 06. 05. 10:14

Panaszkodnak a Hídlap terjesztői. Megkergetik, bántják, inzultálják őket... Ne csodálkozzanak!

-Ez azért van, mert most is lehazudják a csillagokat. Adrien! A tyúk vagy a tojás volt hamarabb? Ki kezdte az ellenségeskedést?

Teszed fel a kérdést.

 

Október 18-án a Dobóban, nem Tétényi Éva tagadta meg az együttműködést! Ezt látta Esztergom. Innentől kezdve hazugok vagytok!

Kovács Géza

2011. 06. 04. 22:12

Nincsen itten tévedés, itten a pénz beszél!

2011. 06. 04. 19:52

"Aki nincs velünk, az az ellenségünk?" című Ámon alkotás,  Hídlap cikk, megint tévedéseken alapul.

Kovács Géza

2011. 06. 02. 22:28

Adrien, látom, nincs válasz!...Rosszall

 

-Sajnálom.

 

Üdvözlettel:

 

Kovács Géza

2011. 05. 26. 12:28

Pataki István és Takács (öngyilkos) István!

2011. 05. 25. 22:32

Nem tévedsz...

Multinominális blogfenomének a trolljaink, a volt sajtós, a kertvárosi sértett emberke és a  túlsúlyos "önkormányzat által szponzorált" híglapos  széljegyzetíró a többszöröző kommentező.

2011. 05. 25. 21:58

Ja és még mindig várom  a megígért választ, ami egyre késik és késik....

2011. 05. 25. 21:55

Még szerencse! Kik is lehetnek azok, az egyik csaknem kertvárosi, vagy tévedek?

2011. 05. 25. 20:59
a Hídlap online-n vagy egyéb kommentekben,

Azért azt tudni kell, hogy a "HIGLAP"Kacsintás

mintegy 20 nickneve összesen három "ember" akik minden elérhető fórumon a copy-paste kombinációját használva osztják az észt.

2011. 05. 24. 18:14

Igen, igaz nem szép dolog magánéleti dolgokat előhozni, de ne felejtsük el, hogy a Hídlap online-n vagy egyéb kommentekben, bloggokban minősíthetelen szavakkal illetik pl. Esztergom jelenlegi polgármesterét, aki szintén nő. A kultúrált kommentelést, vélemény nyílvánítást bizony tanulnia kell mindkét félnek!!!

2011. 05. 23. 15:28

Na, ha már itt tartunk. Esztergom díszpolgárai, kitűntettek, önkormányzati képviselők (!) között több olyan van, akiknek jelentései, juttatásai vannak. Őket, Meggyesék kitüntették!

- Aki meg ellenállt, azt politikai okok miatt bemocskolták. Csak gondoljon mindenki arra, míg párhuzamosan dolgoztam Meggyes „Fideszével” a MIÉP-ben, nem voltam ellenség. Adriennék hívtak az ETV-be mindig, a Hídlap leadta nyilatkozatomat, politikai véleményünket!

-Viszont a ház és autó „felgyújtás” után adott nyilatkozatom óta, már megmondja az „igazat” rólam Meggyes, Knapp meg Bayer. ( A mai napig fenntartom, nagyon ellentmondásos a 2008 áprilisában történt "merénylet".) Azóta sem hozta le az átvilágítási határozatomat a Hídlap, mert benne van, hogy nekem nincsenek olyan dolgaim, mint mondjuk egyes esztergomi díszpolgárnak, városi díjasoknak, vagy mondjuk Szitának. Nem hozta le a Hídlap Meggyes Tamás polgármesteri közleményét (!), nem hozta le a poligráfot, a tanúvallomásokat…

Szitával ellentétben, Meggyest, Bayert, Knappot perlem ma is! Folyamatban.

2011. 05. 23. 15:04

„Kósa ( Debrecen) után Szita ( Kaposvár) is Tétényi Évát támadja!”

Pont a Szita Károly (alias Krakus Péter), díszes társaság!

http://www.helyilapok.hu/digitalcity/news/domainNews.jsp?dom=AAAALZHH&prt=AAAALPUZ&fmn=AAAALZJB&men=AAAALZKF&hir=AAAAQXZQ

http://www.nincstobbtitok.hu/index.php?article=00000037

 

2011. 05. 23. 14:54

dolgokat Vigyor

2011. 05. 23. 14:53

Szeretettel várom megtisztelő válaszod. Úgy látom  Esztergomban a Hídlap ellentmondásos munkája közérdeklődés tárgya!

-Bármikor hajlandó vagyok a felvetett dolgokról bizonyítani, még nagyobb nyilvánosság előtt vitatkozni.

 

K.G.

2011. 05. 23. 11:41

itt fogok! de a türelemkérést még fennatratom...