Ügyek, tények, eredmények
2011. máj. 3.

<p>A tegnapi napon Kui Rózsát, Meggyes Tamás válófélben lévő feleségét a bíróság jogerősen felmentette okirat-hamisítás vétsége, valamint Meggyes Tamás és jelenlegi kedvese ellen állítólagosan elkövetett zaklatás vétsége elleni vád alól.</p>

A bíróság megállapította, hogy Kui Rózsa becsületsértés szabálysértését követte el, ezért őt figyelmeztetésben részesítették.

Meggyes Tamás a bontóper beadása után kiskorú veszélyeztetése miatt, a Meggyes által vezetett Önkormányzat csalás miatt is kezdeményezett büntető ügyet, Meggyes Tamás jelenlegi kedvese rágalmazás miatt tett feljelentést. Ezekben az ügyekben sem találták Kui Rózsát bűnösnek.

Az adófizetők pénzén Meggyes Tamás, az Esztergomi Önkormányzat általa vezetett Képviselőtestülete és Meggyes Tamás jelenlegi kedvese feljelentései kapcsán a rendőrségen, az ügyészségen és a bíróságon eljárások folytak Tatabányán, Veszprémben, Dorogon, Esztergomban és Mosonmagyaróváron is valószínűsíthetően azért, hogy a büntető eljárások segítségével Kui Rózsa megítélését befolyásolja a gyermekek elhelyezésével kapcsolatos folyamatban lévő perben.