Akkor lesz béke, ha Meggyes elköltözik
2011. ápr. 15.

<p>Szerdán zárt körben a Mindszenty iskolában diktátorokra jellemző módon Meggyes Tamás tovább fanatizálta híveit. Elbújva, titokban a kiváltságosok között újra mérget hintett. Most nem állt székre, de "kadhafisan" tovább fanatizált.</p>

A körítés sem volt semmi, megjelent persze Steindl..."ööö...frakcióvezető...ööö" és a mindenes: Meggyes Miklósné. Mint régen az úttörőszövetségben, ellenőrizte volt vörös nyakkendőseit, de most listán pipálta a megjelenő agymosott hívőtagozatot. Szomorúan nézett körbe: "egyre kevesebben vagyunk és még így sem bízhatunk mindenkiben".
A körülbelül száz félrevezetett, tátott szájjal hallgatta a "mestert", "Évázva" együttműködést színlelő messiást. A fő árokásó bőven ellátta útravalóval embereit, hétfőre is szervezkednek. Az ezernevű részönkormányzati még partizán feladatokat is kapott. Volt ismét "Cserépezés, gyújtogató Misznéderezés, Kucu Gézázás", elvégre "mi tettük tönkre" Esztergomot!

A pajszeros csak mondta, mondta. A régi panelok mellett elárulta az asszonyverő:

"Nem szabad engednünk az előrehozott választásokat, mert egyetlen egyéni mandátumot sem szereznénk!"

Bizony, "kedves" Tamás!

Nem szereznétek! S ezért egy személyben te vagy a felelős!
Nem véletlenül kaptad a legjobboldalibb városban az országgyűlési választáson, a legkevesebb szavazatot. Az önkormányzati választáson is azért bukott akkorát a Fidesz polgármesterjelöltje, mert te indultál!
A 8. egyéni körzetben is gyanús, ellentmondásos körülmények között sikerült épphogy több szavazatod szerezned Sitku Pálnál, ezt is csak magadnak köszönheted.
A város tönkretétele, a borzalmas állapotok, a békétlenség, az évek óta tartó gyülölködés, mind neked köszönhető!
Most is. Az eszed azon jár, hogy mivel leírtam az igazságot, beperelsz. Tegyed, de ne az esztergomiak pénzén.
Nem kellene inkább magadba nézned? Próbáljál meg egy kicsit gondolkozni, ha egyre nehezebben is megy. Nézzél magadba, csak nekem és a családomnak, a körülöttem lévő embereknek, mennyi kárt okoztál? Mennyi mindent hazudtál politikai okok miatt? (Bocsánat: Csúsztattál. Megjegyzés: a "hazudik" s minden egyéb lejárató jelzőt is csak te használhatod, mert van mentelmi jogod!)
S te ezt nagyüzemben folytattad. Napról napra egyre több embert aláztál meg, visszaéltél mentelmi jogoddal, harcba keveredtél Esztergom döntő többségével!
S még csodálkozol a végeredményen?
Nincs még vége, Tamás!
Tudnod kell, addig harcolunk ellened, amíg Esztergomban mérgezed a levegőt. Méltatlan vagy arra, hogy esztergomi lakos legyél! Nem mersz végig menni a piacon, gyalázkodó gyűléseid zárt körben kell megtartanod, mert elsöpörne a népharag!
Ezek a tények.
Mindig Esztergom érdekéről beszélsz, akkor most az egyszer tegyél úgy mint az elődöd.
Tamás!
Mi nem 100-an akarjuk, hogy menjél!
Egyszer tegyél jót Esztergomnak, hogy béke legyen.

Csomagolj!


Kovács Géza