Országgyűlési képviselőnk nyújtsa be a parlamentbe a polgárok kérését!

Országgyűlési képviselőnk nyújtsa be a parlamentbe a polgárok kérését!

Törölt felhasználó
2011. 04. 06. 14:30

Mindazt amit akarunk, a törvényes utat betartva orsz.gyűlési képviselőnknek kell átadni, neki törvényben előírt kötelessége átvenni-ha nem akkor NEM ALKALMAS erre a posztra se- és benyújtani a T. Háznak. Két légy egy csapásra, a világ legszebb története kerekedhet belőle, hiszen az ellene szóló beadványt ő nyújtja be, azaz nyilvánosan kardjába dőlne. Az erről szóló törvények világosak, mellébeszélni nem lehet.

2011. 04. 11. 16:31

Igaz, igaz! Mintha magam mondtam volna! Fiúk! Vissza a ló hátára!

2011. 04. 10. 22:47

Rég óta mondogatom hogy ezekkel szemben törvényes úton semmit nem lehet tenni .

Egyszerűen kiröhögnek és lesz..... .mindenkit, itt ninncs más vélemény csak a Fideszé és aki avval nem ért egyet az hazaáruló büdös komcsi.Hát így fest a demokrácia és a többpárt rendszer ma kishazánkban .

 Erre aztán büszke lehet a miniszterelnök és az ő 2/3-nyi jobb oldala.

Persze a törvénytelen megoldások sem jók de van az a szitu amikor nincs más megoldás .Nem azt mondom hogy ostorral kergessék el a képviselőket bár szívem szerint ezt tenném magam is,de egy széles polgári támogatottsággal és összefogással megszervezett polgári engedetlenséggel azaz egy blokáddal sokkal tobbre menne a város .

Nem tudom hogy ennek milyen jogi következményei lehetnek és azt sem tudom mekkora támogatottsága lenne ,de ez egyszer a taxisoknál már be vált .

2-300 ember azért nem egy város .Ezt a Fidesz úgy söpri a szőnyeg alá mint a huzat .De ha egy egész város mozdul meg ,az elindíthat egy folyamatot akár országos szinten is.Komoly nemzetközi sajtója lehetne .

A Fidesz mondhatná hogy az ellenzék lejáratja az országot .Nem. Az országot azok járatják le akik igy vezetik

 Az emberek nagyrésze már rájött hogy mégsem ilyen lovat akartak csak fogalmuk nincs mi kéne tenni .Mondjuk evvel a kormány is igy van .

Az emberek arra várnak hogy legyen végre egy normális alternatíva akikre szavazni lehet vagy érdemes .A kormány meg a csodára vár ,de mint azt a mesékböl már tudjuk arra mindig sokat  kell várni .No meg buzgón imátkoznak hogy még jó ideig ne legyen a választóknak más alternatívája.

Én úgy látom az Orbán kormány lesz az első olyan kormány akitöl nem lesz könnyő demokratikus vélasztások utján megszabadulni . 

A Fidesz jól tudja ha bukják a következő választást akkor ugyan oda jutnak ahová az MSZP és ezzel Orbán országmentő forradalma is hóba pisált gondolatokká válna .

 Ezért meg is tesznek mindent hogy ez ne következzen be .Ha tehetnék szavazójogot adnának az egész kárpátmedencének,és a tervezett gyerekek utén is járna plussz szavazat

A következő választáson már kevés lesz a kisebbik roszra szavazni ,így aztán  a papir Ce Gevara hamarabb megkaphatja a sokat emlegetett forradalmát mint gondolná.

És ez senkinek nem lenne jó

 

 

2011. 04. 10. 21:18

Külsőként úgy tűnik, lassan, de biztosan átestek a ló túlsó oldalára...

Csakhogy vigyázat, OTT vár ám rátok a Meggyesetek...

 

 

2011. 04. 08. 13:30

Szorítok Nektek !

 

Máshol sem jó, de az a nyilvánvaló pimaszság akit a fidesz művel, az elsősorban titeket nyomaszt. A városnak működnie kell, az összes többi dolog csak ezután következik.

2011. 04. 06. 22:44

Na, ja, Murphy törvénye: A játszmában nyerni nem lehet, a játszmában döntetlent elérni nem lehet, a játszmából kiszállni nem lehet. Kiegészítés tőlem: A játszmában ön megsemmisülni lehet.

2011. 04. 06. 21:18

Nagyon jó amit leírtál kedves Mina, csakhogy ehhez némi inteligencia is szükségeltetik! No, meg a  realitásérzék sem elhanyagolható tulajdonság,ami szintén kell ahhoz amit leírtál!

2011. 04. 06. 21:02

Ugyan, ennél sokkal egyszerűbb, bár kevesen képesek rá:

 

1.   Veszteségminimalizálás: Belátni azt, hogy a régi hatalmát, lehetőségeit már nem képes visszaszerezni. Abból, ami meg maradt a legtöbbet kimenteni és visszavonulni az esztergomi közéletből, parlamenti képviselősködni nyugalomban.

 

2.   A mindenféle leleplezések, banánhéjak, perek számát leredukálni, még ha a védelmi jog ideig, óráig meg is van. Úgy, hogy mindenkitől, akit bántott, gyalázott, megsértett, nyilvánosan bocsánatot kérni. Az persze már nem elég, hogy „Érted? És nem te, nem rólad beszélek, - Jenő”.

 

Különben az út a teljes önmegsemmisülés, láthatjuk a példákat a napi hírekben.

2011. 04. 06. 20:01

2011. 04. 06. 19:32

Utóbbi idők legjobb ötlete!