Értem én a viccet, csak nem szeretem

Értem én a viccet, csak nem szeretem

2011. 03. 25. 19:59

A délután folyamán egy ideig olvasható volt a Szeretgomon egy cikk arról, hogy a mai nap a Fidesz azzal vádolt meg többek közt engem is, hogy a hivatal adatait meghamisítom. A sajtóközlemény tele van hazugságokkal és csúsztatásokkal. Gondolom azért, mert már jóelőre megírták, hogy mi fog történni az irodában, csak nem jött be nekik a dolog. Azon túl, hogy a közleményben lehozták pár személyes adatomat, amit a Hídlap újságírója kérésemre kivett a közleményből (Köszönöm is a segítségét!) nem is tulajdonítottam az esetnek nagyobb jelentőséget egészen estig.

Este, hazafelé egy úriember udvariasan figyelmeztetett, hogy ügyeljek a testi épségemre. Úgy látszik egészpályás letámadás kezdődött a héten. A hivatalból mindenkit kirúgnak Tétényi mellől,  akit csak lehet, aki pedig csak társadalmi munkában segítette a polgármestert - ezek közé tartoztam én is - azt mondvacsinált indokkal feljelentéssel fenyegetik, közleményeikben bűncselekményekménnyel hozzák összefüggésbe, ezzel nyíltan rágalmaznak.

Persze nem azt mondom, hogy a két mai eset közt összefüggés van, lehet, hogy valami félrészeg kocsmatöltelék akart velem kötözködni, de a héten már több internetes portál is beszámolt arról, hogy az elmúlt időben Váczy István, Tétényi Éva és titkárnője is kaptak fenyegetéseket. Lehet, hogy ez a tendencia elérte a kishalakat is. Mivel nekem se pénzem, se energiám nincs arra, hogy a jövőben alaptalan feljelentések, rágalmazások miatt futkossak, illetve tipikus informatuikus-hallgató testfelépítésem nem elég ahhoz, hogy megvédjem magam esetleges inzultusoktól, ezért a jövőben nem kívánok a politikai csetepatéban részt venni. Ebbe beletartozik az Esztergom Live írása és a  nyílt testületiken való részvétel is.

 

Ez még hozzá tartozik.

2011. 04. 02. 8:42

Mert még nem jogerős...

2011. 03. 29. 20:19

"Mit akarhatott ez a budapesti bűnözőcsapat Meggyestől?"

 

Ez itt a nagy kérdés!

És miért lapít Meggyes  a bírósági ítélet után? Miért nem veri a dobot a sajtóban most? Hol van ilyenkor Bayer? Meg a Magyar Hírlap?

 

2011. 03. 29. 18:27

Azt gondolom a szövegről amit Ön. Alapvető jogi, és egyben erkölcsi norma.

2011. 03. 29. 18:27

De éppenhogy nem. Mikor derül ki már végre, hogy mi volt a VALÓDI INDÍTÉKA a házfelgyújtásnak??? Mit akarhatott ez a budapesti bűnözőcsapat Meggyestől?

2011. 03. 29. 18:25

De bizony!... És annak örülök, hogy senki másnak nem gyújtották fel a házát, a kocsiját... Bár fizikai attrocitásokra itt bőven találok buzdításokat... Egyszermajd ha mindenki visszavesz akkor újra kell építeni Esztergom politikai kultúráját.

2011. 03. 29. 18:24

Kedves Kotász !

 

Köszönöm megtisztelő válaszát!

Azonban ha megengedi feltenném újra az önnek címzett kérdésemet, mert arra sajnos nem sikerült válaszolnia:

Így aztán megkérdzném önt, hogy az alant idézendő néhány sorról mint gondol? (...)

1992. évi XXIII. törvény

12. §

(2) Az eskü szövege a következő:

„Én .............................................. esküszöm, hogy hazámhoz, a Magyar Köztársasághoz és annak népéhez hű leszek. Országunk Alkotmányát, alkotmányos jogszabályait megtartom. A minősített adatot megőrzöm. Hivatali kötelességeimet részrehajlás nélkül, lelkiismeretesen, becsületesen, a jogszabályoknak megfelelően, pontosan, etikusan, az emberi méltóságot feltétlenül tiszteletben tartva, a legjobb tudásom szerint, nemzetem (és ............................ önkormányzat) érdekeinek szolgálatával teljesítem. Hivatalomban és azon kívül példamutatóan viselkedem, s minden igyekezetemmel azon leszek, hogy a Magyar Köztársaság fejlődését, szellemi és anyagi javainak gyarapodását előmozdítsam.”

Válaszát előre is köszönöm!

Ha esetleg munkája folytán vagy  netán a Hivatalban jártában találkozna a jegyző asszonnyal és a kabinetvezető asszonnyal és megkérdezné az ő véleményüket is az idézett  szövegről illetve  ha a válaszukat tolmácsolná nekünk, mérhetetlenül hálás lennék!

2011. 03. 29. 18:20

mindenkinek van legalább egy bírósági határozata ami az igazát bizonyítja

Hát Meggyesnek nem nagyon.

2011. 03. 29. 18:08

Tisztelt Titus Pullo!

Az a rövid véleményem, hogy Esztergomban totális jogbizonytalanság van, a jogszabályokat mindenki a saját szája íze szerint értelmezi,  a feljelentősdi társa játékká vált,s  mindenkinek van legalább egy bírósági határozata ami az igazát bizonyítja... Ezen felül Tétényi Éva regnálása ezt a totális jogbizonytalanságot széteső anarchiális viszonyok tetézte, ami véleményem szerint Esztergom érdekével homlokegyenest ellentétes.

2011. 03. 29. 14:30

elmondaná amit a jegyzőkönyvben mondott

 

Kedves Kotász!

Olvasgatva a hírrel kapcsolatos kommenteket, cikkeket az tűnt fel, hogy egyedül ön kezdett jegyzőkönyvről beszélni, mivel a későbbiekben kapott választ minősíteni is tudta ( volt mihez hasonlítani) így azt kell feltételeznem, hogy ön nagyon jól értesült lehet. Netán érintett is a bonyodalomban.

Egyéb hozzászólásai alapján az is feltételezhető , hogy  a hivatalban  dolgozik vagy igen gyakran bejár oda a város dologairól tere-ferélni ezzel-azzal, egy-két köztisztviselővel. Igen ám, de nem úgy van az, hogy csak úgy ukk-mukk-fukk berohangálunk a hivatalba ilyen-olyan, a hivatalt érintő ügyekről trécselni a köztisztviselőkkel, de nem ám! Oda csak az arra illetékesek mehetnek be, mindenféle külsős nem nyerhet bebocsátást, mint azt a fenti esetből tudjuk! Így még is csak arra kell gondolnom, hogy köztisztviselői státuszban leledzik.

Így aztán megkérdzném önt, hogy az alant idézendő néhány sorról mint gondol? Megtisztelne, ha megkérdezné és megosztaná velünk az idézendő sorokról a mélyen tisztelt nagyságos jegyző asszony ( Reménykedem, hogy a betegsége nem járt amnéziával és emlészik még rá! Az bizonyos, hogy az ő esetében az eskütétel léte nem lehet kérdéses a posztja betöltésének jogszerűségében, viszont a posztjához kapcsolódó egyéb problémákban már nem lennék ennyire biztos.) és a méltóságos kabinetvezető asszony véleményét.

1992. évi XXIII. törvény

12. §

(2) Az eskü szövege a következő:

„Én .............................................. esküszöm, hogy hazámhoz, a Magyar Köztársasághoz és annak népéhez hű leszek. Országunk Alkotmányát, alkotmányos jogszabályait megtartom. A minősített adatot megőrzöm. Hivatali kötelességeimet részrehajlás nélkül, lelkiismeretesen, becsületesen, a jogszabályoknak megfelelően, pontosan, etikusan, az emberi méltóságot feltétlenül tiszteletben tartva, a legjobb tudásom szerint, nemzetem (és ............................ önkormányzat) érdekeinek szolgálatával teljesítem. Hivatalomban és azon kívül példamutatóan viselkedem, s minden igyekezetemmel azon leszek, hogy a Magyar Köztársaság fejlődését, szellemi és anyagi javainak gyarapodását előmozdítsam.”


Válaszát előre is köszönöm!

2011. 03. 27. 21:30

Ahogy az apukával.

2011. 03. 27. 20:52

1. A jegyzőkönyvön szerepel-e az informatikus aláírása?

2. A jegyző tett-e feljelentést?

3. Az adatok rögzítése érdekében kiérkezett-e még pénteken a rendőrség?

4. Végzett-e mentést a rendőrség a városháza szerveréről?

5. Hajlandó-e tanuskodni az az informatikus?

 

 

Vagy a jegyző politikai megrendelésre rendezett egy műbalhét?

 

Hogyan fér az össze az esküjével?

2011. 03. 27. 20:15

Tisztelt Justiceforall!

Dr. Arató Géza rendelési idejét ajánlom figyelmedbe. Szerintem ingyen is elvállal!Kacsintás

2011. 03. 27. 19:21

Ha jól emlékszem, Te kérdezted honnan a hír! Sajnos van aki még hisz nekik!

2011. 03. 27. 19:10

kotász,

Primitívségetek palástolására kidolgozott, google-ból kimásolt idegennyelvű idézeteitekről már többször leírtam lesújtó véleményemet. Patkány üzemmódra kapcsolt droidtrollként nyilván nem jutott el sekélyes tudatodig. Ezzel a stílussal csak a felszínes, űberdemagóg fideSSbázist tudod meggyőzni, a maradék 9 millió magyar a tartalomra figyel.


Elvtársaid több embert és azok családját is megfenyegették, így a stílusról írt közhelyed csak olaj a tűzre. Majd ha az utcán odamennek hozzád és megfenyegetnek, hogy kicsavarják a gyereked fejét mint egy villanykörtét, ha tovább mered folytatni jelenlegi tevékenységedet, akkor gyere pestises trójai falóként, egyoldalúan számonkérni a stílust!

Igen, hatalmasak az indulatok Esztergomban és egész Magyarországon, egy autokrata, elmebeteg kisebbség akarja terrorizálni az országot.

A fideSS Magyarország szégyene!

2011. 03. 27. 13:29

Várjuk ki a végét, azt írják a hidlap.hu-n,hogy a jegyzőnek feljelentést kell tennie...,hát nem tudom,azt a jegyzőnek kell eldöntenie,hogy mit kell tennie. A büntető-feljelentősdi kétélű fegyver ám. Egyáltalán meg vagyok döbbenve: Esztergomban mindenki mindenkit feljelent?! Tényleg az 50-es évek köszöngetnek vissza. Valaki bennfenntes tudna arról tájékoztatni,milyen szakmai előmenetele van a jegyzőnek? Megköszönném.

2011. 03. 27. 12:29

Én úgy gondolom , hogy erről az eseményről, mielőtt bármit csinált volna a diktatúra , Tétényi Évát, mint a város polgármesterét és első emberét feltétlenül értesiteni kellett volna, sőt a polgármester hozzájárulása és beleegyezése nélkül semmit nem léphettek volna. Ténykedésük büncselekmény! Napokkal előtte sokan tudták, hogy mi fog történni.

Ismereteim szerint a polgármester asszony éjjel nappal elérhető volt. 

Dr.(???) Kotász hozzászólásait nem kivánom minősiteni. A hozzászólása őt minősiti!

2011. 03. 27. 12:16

Tisztelt Justiceforall és Kispali!

Le style, c'est l'homme!

2011. 03. 27. 11:20

Elkeserít, elszomorít, és feldühít ez a dolog, ami Villyvel történt. Több, mint 5 éve ismerem őt, és bár nem vagyunk napi kapcsolatban, annyira azért megismertem elhivatottságát, városszeretetét, hozzáállását, értékrendjét, hogy tudjam, azt amivel "vádolják", akkor sem követte volna el, ha fizettek volna érte.

 

Villy, fiatal kora ellenére egymaga többet tud Esztergomról, mint az összes ember, aki fellelhető a Városházán (beleértve a volt és jelenlegi városvezetést), a Hídlapnál, az Etv-nél - és - csupán néhány szakember kivételével (de ebben nem vagyok biztos, mert szerintem fel tudna tenni olyan kérdést, amivel őket is "megfogná") az összes városlakónál.

 

Egy olyan ember képességeit nem használták ki korábban, vádoltak meg és távolítottak el onnan most, aki tudása birtokában egymaga több hasznára lehetne Esztergomnak, mint az önkormányzatnál helyzetbe hozottak bármelyike. Én büszke vagyok rá, hogy ismerem.

 

 

2011. 03. 27. 11:12

Villy!
Ha tudod ki ez a téged utcán megszólító és "barátian" figyelmeztető illető, én boldogan megkérdezem tőle, mire ez a nagy "segítőkészség" :))))

 

P.S: "vöröskersztes" ismeretekkel rendelkezem, tehát nagy baj nem lehet! :)))

2011. 03. 27. 10:31

kotász (a dr. jelzőt megtartom az arra méltóknak)

Ez a FASIZMUS vagy KOMMUNIZMUS vagy MAFFIA, amikor a háttérben fenyegetnek, kirúgnak, rágalmaznak, ellehetítlenek felhasználva a megfélemlítés teljes tárházát, mindeközben ilyen patkányok mint te, szelíd hangnemben próbálják hazugságokkal bizonyítani Tétényi alkalmatlanságát. Ilyen patkányok mint te, soha nem kérdeznek rá meggyesék módszereire mert az megengedett, ugyanakkor egy minden jogától megfosztott tehetetlen polgármesteren számonkérik a bénultságot, kompromisszumot és hatékonyságot. meggyesék még csak az esélyét sem adták meg Tétényinek, hogy bizonyítson, de a patkányok mint te folyamatosan sározzák, ahelyett, hogy esetleg meggyeséken kérnéd számon a legalapvetőbb erkölcsi normákat. A patkányok mint ti, terjesztik a pestist a mocskot.

Ez a ti harcmodorotok, a patkányoké, sötétben titkolózva aljsul. Mi magyarok, szeretünk szeretjük a fényt, a nyíltságot amit Tétényi vezetett be. Nem a mentelmi jogos rágalmazós patkány verziót.

Egyre több ember várja a pillanatot amikor végre igazi forradalomban, szemtől szemben nyíltan harcolhatunk a férgek ellen mint ti, az országunk, Magyarország felszabadításáért.

A fideSS Magyarország szégyene!