Értem én a viccet, csak nem szeretem
Közélet
2011. márc. 25.

<p>A délután folyamán egy ideig olvasható volt a Szeretgomon egy cikk arról, hogy a mai nap a Fidesz azzal vádolt meg többek közt engem is, hogy a hivatal adatait meghamisítom. A sajtóközlemény tele van hazugságokkal és csúsztatásokkal. Gondolom azért, mert már jóelőre megírták, hogy mi fog történni az irodában, csak nem jött be nekik a dolog. Azon túl, hogy a közleményben lehozták pár személyes adatomat, amit a Hídlap újságírója kérésemre kivett a közleményből (Köszönöm is a segítségét!) nem is tulajdonítottam az esetnek nagyobb jelentőséget egészen estig.</p>

Este, hazafelé egy úriember udvariasan figyelmeztetett, hogy ügyeljek a testi épségemre. Úgy látszik egészpályás letámadás kezdődött a héten. A hivatalból mindenkit kirúgnak Tétényi mellől,  akit csak lehet, aki pedig csak társadalmi munkában segítette a polgármestert - ezek közé tartoztam én is - azt mondvacsinált indokkal feljelentéssel fenyegetik, közleményeikben bűncselekményekménnyel hozzák összefüggésbe, ezzel nyíltan rágalmaznak.

Persze nem azt mondom, hogy a két mai eset közt összefüggés van, lehet, hogy valami félrészeg kocsmatöltelék akart velem kötözködni, de a héten már több internetes portál is beszámolt arról, hogy az elmúlt időben Váczy István, Tétényi Éva és titkárnője is kaptak fenyegetéseket. Lehet, hogy ez a tendencia elérte a kishalakat is. Mivel nekem se pénzem, se energiám nincs arra, hogy a jövőben alaptalan feljelentések, rágalmazások miatt futkossak, illetve tipikus informatuikus-hallgató testfelépítésem nem elég ahhoz, hogy megvédjem magam esetleges inzultusoktól, ezért a jövőben nem kívánok a politikai csetepatéban részt venni. Ebbe beletartozik az Esztergom Live írása és a  nyílt testületiken való részvétel is.

 

Ez még hozzá tartozik.

(forrás)