Hozzunk létre szolidaritási alapot!
2011. márc. 10.

<p>A ma esti közmeghallgatáson vagy alkotmányozó lakossági fórumon sajnos munka miatt nem tudok megjelenni. Ezért azt a felvetésemet, ami ott nem tud elhangzani, ide írom le.</p>

Minden esztergomi tudja, hogy Meggyes Tamásék előszeretettel rántanak esztergomi polgárokat rágalmaikkal perekbe, vagy ők jelentenek fel úgyszólván mindenkit.

Nem elég nekik a politikai és gazdasági erőfölényük, még a magánvádas perekre is elkülönítettek maguknak minimum 30 milliót.

Félelemkeltés mellett ellentmondást, kritikát nem akarnak hallani, akinek nincs többszázezres fizetése lassan nem gondolhat a szabad véleménynyilvánításra. Azonnal hozzáteszem, pedig ők aztán biztos, hogy közszereplők!

Meggyőződésem, az erősödő helyi Meggyes féle elnyomás ellen csak összefogással vehetjük fel a küzdelmet. A múlt héten filléres gondjaim voltak, akkor jutott eszembe mikor bírósági perre tartva még tankolni se volt pénzem. Azt akarják, hogy anyagilag lehetetlenüljünk el, fogjuk be a szánkat, ezért adjuk fel!

Ezt nem tehetjük, mert akkor elveszünk.

Ezért az a tiszteletteljes javaslatom: Hozzunk létre egy szolidaritási alapot, védjük meg magunkat összefogva, egymásra odafigyelve.

Nem hiszem el, hogy nincs a városban 200 ember, aki 1-5ezer Ft közötti havi összeggel ne támogatná ezt az alapot. Ebből tudnánk fizetni egymás ügyvédi és peres költségeit.

Havi 2.500 Ft-tal jelzem, azonnal beszállnék ebbe a szolidaritásba. Kérem a civil Esztergomot, lépjünk együtt!

A pénztelenség, a meghurcoltatástól való félelem ne fogja be a szánkat. Mert lenne továbbra is miről véleményt nyilvánítani. Erről Meggyes és frakciója, a tízek gondoskodnak!

Kovács Géza