Kérdezd élőben Kálmán és Pócsföldi képviselőket az SKTV-n!

Kérdezd élőben Kálmán és Pócsföldi képviselőket az SKTV-n!

2011. 02. 18. 13:12

Február 18.-án (pénteken) 18 órai kezdettel ÉLŐADÁSOS STUDIÓBESZÉLGETÉS KERTVÁROSI KÉPVISELŐINKKEL - Vendégeink: Pócsföldi József és Kálmán Sándor önkormányzati képviselők.

Témák:
1. Mi történt a városi politikában a választások óta.
2. Városunk és városrészünk költségvetési helyzete.

Kérdéseiket feltehetik: az sktvkertvaros@gmail.com email címen vagy weboldalunkon a www.sktv.eu címen
és telefonon az adás napján 17 órától a 319 376 telefonszámon!

2011. 02. 23. 10:05

 Nagyon tetszik a jelző "két idióta". Valóban azok, mert becsületes, józanul

 gondolkodó ember nem sorakozik fel Meggyes mellé.

2011. 02. 22. 19:58

Várom a következő testületi ülést, ahol ezek az okos tojások majd reagálnak az Ász jelentésre... Nevetés

2011. 02. 22. 18:37

Ennek a két idiótának kötelező olvasmanyként kérjük az ÁSZ jelentés megtanulását, hogy mit fognak fel a tartalomból

arról van elképzelésem!

2011. 02. 21. 15:15

Nem kertvárosban lakom, de érdekelt a kedves képviselő urak megnyilvánulása. Őszintén szólva nem lehetett Tőlük sokat várni, de azzal is adósak maradtak. Ez a két ember egy "kis szigeten él" a másik nyolccal együtt, ahol másképp kell tüzet gyujtani, mások a szokások, mások a törvények és csak magukért léteznek.

Kedves uraim!

Mikor fogják már végre megérteni hogy nem mi vagyunk Önökért, hanem éppen fordítva? Az esztergomiak nem azért szavaztak Önökre - már évekkel ezelőtt - hogy eladósítsák a városunkat, aztán összefogva megmagyarázzák a tényeket. Mi annak reményében szavaztunk bármelyikükre is, hogy felelősen gondolkodó, a város tényleges gyarapodását szem előtt tartó városvezetésünk legyen. Önök gyarapodtak a programjuk mentén, de megfeledkeztek az itt élő több mint 30.000 városlakóról.

Ne próbálják szépíteni a dolgaikat, mert az Önök "csapata" tehet arról, hogy ilyen helyzetbe kerültünk. Jómagam is úgy gazdálkodom, hogy addig nyújtózkodom, amíg a takaróm ér. Ezt a "takarót" Önökről és a városról már évekkel ezelőtt elfújta a szél. Még egy ideig ugyan próbálnak összekapaszkodni hogy ne fázzanak, de ebből előbb vagy utóbb ráfázás lesz, és nem lesz az az orvos aki kigyógyítja a kórból magukat. Szemmel láthatólag már most is a nyavaja kerülgeti Önöket.

Nem  az új polgármester tehet ezért, a helyzet felelőse a korábbi városvezetés! Öntörvényűségük révén hozták magukat ilyen helyzetbe és a város lakosságát. Magyarázkodni lehet, de nem érdemes. Helyzetelemzéseik alkalmával csak párdefiníciók mentén tudnak véleményt alkotni. Sokan vagyunk akiket ez már nem érdekel. Annál inkább egy élhető város, ahol nem számít a hovatartozás, és hiteles emberek vezetik. Ezt eljátszották, és mégis Önöknek áll feljebb.

2011. 02. 21. 11:16

Hát erre a két figurára illik a szánalmas jelző.

Törölt felhasználó #43

2011. 02. 20. 23:35

5 video felkerült, még 4 hátra van... azt majd holnap élvezhetitek.

2011. 02. 20. 22:15

Uraim!

Azért azok a szavazók szégyenkezhetnek, akik ezt a 2 hólyagot megválasztották.... Nyelvöltés

2011. 02. 20. 19:16

"Aki arra tesz, hogy a képviselők fejével probáljon meg gondolkodni az Esztergomban a jelenlegi körülmények között nem

gondolkodik felelősen." Azért ezt nem hinném! Ne bántsuk egymást fölöslegesen!

Törölt felhasználó #43

2011. 02. 20. 18:59

Jó lassan, de mennek fel a video-k.
www.sktv.eu - video-k fül...

2011. 02. 20. 15:21

Kálmán Sándor kioktatta a kertvárosiíkat, hogy hogy az ő választási körzetében csak havonta egyszer van képviseleti demokrácia.

Egyszer valaki felvetette, hogy Kálmán iszik-e eleget. Az utóbbi időkben megnyilvánulásait elnézve, hallgatva ...

2011. 02. 20. 15:13

Aki arra tesz, hogy a képviselők fejével probáljon meg gondolkodni az Esztergomban a jelenlegi körülmények között nem

gondolkodik felelősen. Kálmán amit a studiobeszélgetésen összehordott azt még talán ő sem hitte, vagy mégis? Ismételgette

önmagát és tulajdonképpen nem is tudta, hogy mit akar mondani. Az ő szándékuk tényleg az, hogy Tétényi Évát

megprobálják ellehetetleniteni. Amit bejelentett a szemétdíjjal kapcsolatosan arra nagyon kiváncsi leszek, hiszen a fidesz állítólag

a következő testületi űlésra javaslatot visz be melyben szerepelnek bizonyos foku kedvezmények is Ha ez így lenne ennek költségeit

csak az 500 millio forintos tartalékalapból tudnák fedezni ami nem közfeladat. A másik lehetőség úgy gondolom már csak az lehet,

hogy a szolgáltató ad  bizonyos rétegeknek kedvezményt.Ezt megitélésem szerint vagy áremeléssel tudja elérni, vagy pedig a

nyereségének a terhére. Ha ezt megtenné joggal felvetődhetne mindnyájunkban a kérdés, hogy ténylegesen van e veszteségük?

A lakóság hogyan szerezhetne tudomást arról, hogy a kft gazdálkodása, hogy is alakult 2010 évben?

Érdeklődéssel és kiváncsian várom a TIZEK döntését.

 

 

 

 

 

 

2011. 02. 20. 14:26

Kálmán Sándor kioktatta a kertvárosiíkat, hogy hogy az ő választási körzetében csak havonta egyszer van képviseleti demokrácia.

Egyébként pedig ne tegyék be lábukat az utcájukba! Nahát! És mi lesz, ha mégis bemennek? Kapnak Tanár Úrtól egy körmöst?

Vagy kijön az asszony és mond egy ütőset mint Pócsföldiné?

2011. 02. 20. 13:29

Üdv!

Próbáljunk a "képviselők" fejével gondolkodni:

Nyilvánvaló, hogy úgy gondolják kitöltik a négy évet. Biztosan elmagyarázták nekik, hogy Tétényi előbb-utóbb úgy is megunja és a város érdekeit tekintve lemond.

Ezért most mindent igyekeznek megakadályozni, vagy legalább lassítani és ezzel egyidőben mindenhol a polgármester tehetetlenségét kommunikálják.

A polgármester esetleges lemondása esetén aztán megnyílhatnának a rejtélyes pénzforrások, ismét "visszazökkenhetne" minden az eredeti kerékvágásba. Újra lenne Bikini együttes és vásári forgatag a téren, ingyenes utazás a diákoknak, ingyen vinnék a szemetet, stb. Mit nekünk adósságrendezés, hiszen az csak egy rossz álom volt...

Eredeti méret

2011. 02. 19. 15:54

Olvasva Kata tudósítását, felmerül bennem a kérdés: nem volt ennek a "fórumnak" moderátora a stúdióban, aki figyelmeztette volna ezt a két jóembert, amikor hazudott vagy mellébeszél?

Egyébként meg ezzel a Kálmánnal úgy vagyok, hogy ha számtant tanítana, számomra az ő szájából még az egyszeregy is nehezen hihető lenne...

2011. 02. 19. 13:27

Valóban nehéz volt végighallgatni őket 18 órától 20,30-ig, de meg kellett tenni.Mindenkinek igaza van aki azt állítja ,hogy mesteri fokon tudják modani a semmit.Azonfelül elég tájékozatlanok hulladék és szemétkezelés ügyben, mert különben nem kezdtek volna vitázni a műsorvezetővel aki a téma kiváló ismerője.

Bebizonyosodott, hogy igenis kettős mércével mérnek, mert az ő házuk előtt ne legyen tüntetés, de egy szót sem szóltak amikor a Gyurcsány háza előtt volt tiltakozás.

Teljesen hülyének néznek bennünket, mindenáron azt akarták bebizonyítani, hogy a rengeteg adósságot újabb hitelfelvétellel kellett volna rendezni és nagyon gusztustalan volt, hogy az elmaradt kedvezményekért, stb. Tétényi Évára hárítják a felelősséget.Még ők magyarázták,hogy minden jelentős épületünket elveszíthetjük, mert jelzálog van rajta,na de arról nem beszélnek, hogy miért???

Egy szót sem szóltak arról az erőfeszítésről amit a lakosok tesznek, hogy a város tiszta és szép legyen,legalább egy sovány köszönjüket!!

Na és a demokrácia csúcsa volt, hogy feleslegesnek tartják a téren a kivetítést, majdnemhogy azt mondták, hogy semmi közünk hozzá, hogy mi történik a városházán.

Ha van igazság ezen a Földön, akkor nem engedi, hogy ezek végigvigyék a ciklust.Polgártársaim sok múlik rajtunk is.

2011. 02. 18. 23:55

Kata, köszi a közvetítést, Magad voltál a megtestesült Kertváros_LIVE. :)

2011. 02. 18. 22:16

Köszi a tájékoztatást,ezt nem tudtam.

2011. 02. 18. 22:14

a kertvárosi SKTV adásait sajnos Esztergomban nem adják le.

kertvárosban jövő héten pénteken ismétlik 18:00 tól, de lehet h előtte is fent lesz majd a neten ...

2011. 02. 18. 22:08

Azt hittem,hogy elmaradt.

2011. 02. 18. 22:07

Szeretném megkérdezni mikor ment le ez a műsor és melyik adón mert én kerestem és nem találtam 18-19 óráig.