Esztergom nyerte a Globomax Kft. médiaszerver versenyét
2011. febr. 3.

<p>Az esztergomiakat érdekli legjobban a testületi ülés internetes közvetítése.</p>

2010 őszén a Globomax Kft. beindította az önkormányzati médiaszerver szolgáltatását, melyben lehetőséget biztosít minden önkormányzat számára, hogy publikálja a testületi ülések jegyzőkönyveit, és on-line közvetítse az üléseket. Az élő közvetítést követően pedig az archív videó, hang, és írott fájlok is megtekinthetők, kereshetők az új önkormányzati médiaszerveren. Így a lakosság a képviselő-testületi ülés időpontjától függetlenül, bármikor megnézheti egy döntés vitáját és végeredményét.

 

A verseny két kategóriában folyt:

  • Regisztrált csatlakozók számában Esztergom lett az első. Nyeremény 600 ezer forint médiaszerver szolgáltatás.
  • A feltöltött anyagok számában (12 komplett anyag) holtversenyben Esztergom a 2. helyezett lett ezért 325.000.- forint médiaszerver szolgáltatást nyert.

 

Február 8-án 11,00 órakor a www.onkormanyzatitv.hu-n élő adásban sajtótájékoztató lesz, majd ezt követően az ünnepélyes díjátadásra február 11-én 10.00 órakor a Globomax székházban történik.

 

Ezt a versenyt nem nyerte volna meg a város Önök nélkül. Köszönjük megtisztelő figyelmüket! Reméljük mind többen regisztrálnak városunkból és követik az eseményeket on-line.