Tétényi for President
2011. jan. 24.

<p>Most még talán sokan kétkedve, hitetlenül olvassák a címsort, de egyre többen érezzük az új irányvonal helyességét, nélkülözhetetlen szükségességét az országos politikában is.</p>

Tétényi for President!

Most még talán sokan kétkedve, hitetlenül olvassák a címsort, de egyre többen érezzük az új irányvonal helyességét, nélkülözhetetlen szükségességét az országos politikában is. A „rendszerváltás” óta az első politikus, aki nem megosztó, aki a vízilabda válogatotthoz hasonlóan, egymás mellé tudja állítani a különböző orientációjú embereket. Higgadtságával, állhatatos törvénytiszteletével megnyugvást ad az embereknek, visszaadja a rég elveszett, eljátszott bizalmat a politikának. Sokan kritizálják őt Meggyessel szemben tanúsított engedékenysége miatt, néhányan gyengének tartják emiatt, nem elég harcias, mondják. Pedig pont ez a fajta viselkedés az alappillére az új irányvonalnak. Harcias, agresszív vezetők voltak és jelenleg is uralkodik egy Magyarországon, de igazi erő sohasem volt bennük, igazi társadalmi támogatottságuk sohasem volt. Hatalmukat mindig gyűlöletből szerezték, az emberek mindig valaki vagy valami elleni szervezkedésből támogatták őket jobb híján. Minden ilyen törvényszerű bukáshoz vezet, amikor az egyetlen összetartó erő, honfitársaink egy csoportja elleni gyűlölet.

Lassan, nyugodtan nő az igazi ERŐ Tétényi oldalán, mert az igazi, ellenállhatatlan erő mindig pozitív, szeretetre, szabadságra, összetartásra épül. Megpróbálta Orbán is a maga diktatórikus módján összekovácsolni a Magyarságot, de a hamisan csillogó kötelező NENYI további millió éket vert Magyar és Magyar közé. Furcsa ellentmondás, de az igazi erőhöz lágyság kell, gyengédség. Tétényi Éva a víz, ami lágyan kitér a diktatórikus Fidesz vasököl ütései elöl, lágyan átöleli és ezzel kiveszi az erejét.

Egy nő, egy anya, Ő kell a magyar hím-soviniszta parlamentbe! Egy nő, aki hittel, szeretettel, gyengédséggel férfiakat győz le. Egy anya, aki mindvégig kitart melletted, akinek örök a szeretete. Egy nő, aki összetartja végre a Magyarságot.

HAJRÁ TÉTÉNYI ÉVA!