Pál György titkos fóruma
2010. dec. 17.

<p>November 30-án nyílt levelet írtam Pál György képviselő úrnak. Kértem, hogy mivel a legelhanyagoltabb és magára hagyott városrész a miénk, kezdje meg haladéktalanul a munkát értünk és a városrészünkért.</p>

November 30-án nyílt levelet írtam Pál György képviselő úrnak. Kértem, hogy mivel a legelhanyagoltabb és magára hagyott városrész a miénk, kezdje meg haladéktalanul a munkát értünk és a városrészünkért.

Arra is tisztelettel kértem, hogy a többségi választópolgári akaratunkat tartsa tiszteletben, hiszen az itt élők kétharmad arányban Tétényi Éva polgármesterasszonyt támogatták!

Ezért ne támadja és ne személyeskedjen vele politikai okokból, hanem a szeme előtt a Nemzeti Együttműködés nyilatkozata lebegjen, és képviselje a választási plakátjukra kiírt vállalást az összefogásról!

A városi közmeghallgatáson 2010. december 8-án kértem a 10 Fideszes képviselőt, hogy haladéktalanul kezdjék meg munkájukat a választópolgárokért és ne kicsinyes politikai érdekeik miatt húzzák vissza a városért tenni akarókat. Közülük Pál György képviselő urat - mint a körzetben élő pártoktól független lakó - kértem, januárban tartson fogadóórát és végre azt tegye, ami a dolga; képviseljen minket.

Válaszában Pál György megnyugtatott, hogy nyitott kapukat döngetek, hiszen december 20-án, hétfőn, 17 órától a Babits Iskolába ő már megszervezte a fórumát. (A KTV-n vissza lehet nézni ezeket a tényeket.)

Mivel meghívót pénteki napig nem kaptunk, nem lettünk tájékoztatva, kénytelenek voltunk lépni. A mai napon reggel felkerestem a Babits Mihály Iskola igazgatóját, Kotz István urat. Az igazgató úr tájékoztatott, hogy az Aranyhegyen lakó Pál képviselő úr valóban jelezte igényét december 20-ára, de pontos kezdési időpontot Kotz úr sem tudott mondani.

A titokban szerveződő Pál fórum után nyomozva megtudtam, hogy több itt élő is érdeklődött, de érdemi felvilágosítást senki nem tudott adni a választópolgároknak.

Ezért megkezdtük önerőből a helyiek felvilágosítását szórólapon, hiszen nem lehet elvárni, hogy mindenki nézze a KTV-t.

A tények: Pál György hétfőn 17 órától lakossági fórumot tart a Babits Iskolában.

Nem azt akarjuk, hogy valószínűleg a fórumról tudó, de kisebbségben lévő hívei előtt parádézzon, hanem az itt élők többségének akaratával és véleményével találkozzon!

 

Ezért mi ott leszünk!

 

Kovács Géza