Polgármesteri válasz a városőrök fenyegetéseire

Polgármesteri válasz a városőrök fenyegetéseire

2010. 12. 01. 18:59

Tegnap esti cikkünkben mutattunk be néhány ex-városőr által alpári stílusban írt fenyegető és szitkozódó hozzászólást a facebook közösségi portálról. Ezekre a támadásokra reagál sajtóközleményében Tétényi Éva.

Tegnap az interneten több helyen felbukkant a hír, miszerint a Védvár Kft. 18 munkatársát elbocsátotta, akik különböző közösségi oldalakon Tétényi Éva polgármestert tették felelőssé azért, hogy munkaviszonyukat megszüntették a fent említett cégnél. A polgármester értetlenül áll a vádaskodás előtt, mivel a Védvár kft. vezetőivel folytatott október végi megbeszélésükön azt kérte, hogy amennyiben munkaerőt kell elbocsátaniuk, abban az esetben egyrészt ezt jelezzék a polgármesteri hivatal felé, másrészt tegyenek javaslatot azt illetően, hogy a cégnél dolgozó szakemberek milyen, az önkormányzat számára kötelező feladatokat láthatnának el (pl. közterület-felügyelet, piacfelügyelő, mezőőr). Mivel az Önkormányzat vagyonának védelme kötelezően ellátandó feladat, Varga Csaba Ferenc rendőrkapitány megbeszélést kezdeményezett Tétényi Éva polgármesterrel annak érdekében, hogy megfelelő módon láthassák el a város közbiztonsági feladatait. A rendőrkapitány és a polgármester ez ügyben jövő héten hétfőn folytatnak megbeszélést.

2010. 12. 04. 12:16

Eltünt???

Tükörbe nézett a firkásza? Nyelvöltés

2010. 12. 04. 12:08

Mamma mia! Erre még én is azt mondom, hogy ennél az újságíró hölgynél valami nem teljesen stimmel. Totál olyan stílusban ír Meggyesről, mint egy tízéves lelkes pionír Rákosi Mátyásról. Na és az ovis rajz a nagy Városépítőről?! Mitől menekült meg a város, hogy már nem építhet tovább!

2010. 12. 04. 11:41

Ez az MA jogász is? Közgazdász is? Pénzügyi szakember is?

 

Ez az MA ráncos szemekkel játsza el azt a mindentudó szakembert, ahogy Meggyes szokott jogi okfejtésekbe bonyolódni Nyelvöltés

2010. 12. 04. 11:33

Ágika feledékeny is. Pár éve véletlenül valami M1-nem tetszőt írt. Akkor megkapta, hogy kirúgják, hogy "zúgva száll, mint a győzelm zászló". Egy darabig nagy csendben is volt.

2010. 12. 03. 23:47

Muhahaha, sőt MUHAHAHAHA!!!!

Nem ismertem, qrvajó, elképesztő... zseniális, marhajót röhögtem!!! Azé' megnéztem volna az eredetit, mer' ez tele van stiláris hibákkal. Meg vesszőhibával. Demégilyet te, hogy "Városépítő"....! Kész vagyok... ekkora benyalást már nagyon régen... és még hogy beköszönt a választás éccakáján, hogy gratula Polgármesterasszony... forog, mint Pál... nem a Gyuri...

2010. 12. 03. 21:51

Húúú a sok naplopó, munka, helyesbítek : fizetés nélkül maradt. Azta. Bakker ..... De sajnálom őket. Viszont ha jól tudom közterület felügyelő csak úgy nem lehet egy biztonsági őr. :-) Kéne valami államvizsgát tenni skacok. Vagy az Meggykóéknál meg Védváréknál nem kötelező???? Csak kérdem, mint tudatlan :-)))

2010. 12. 03. 13:52

Olvasgasd pl itt:

 

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000768553035&v=wall

 

Annyira sötét szegény, hogy még azt sem tudja, hogy nincs húszmilliárdos bevétele a városnak... Az idei költségvetés bevételi oldalát 7 milliárdnyi hitellel tornászták fel 19 környékére.

 

Ágnes Muzslai Az adósságrendezési eljárás indítása a lehető legrosszabb amit egy önkormányzat tehet.Főleg akkor ha húsz milliárdos bevétele van és takarékos költségvetéssel megoldható a korábbi hitelek visszafizetése. A polgármester asszony még nagyon sok dolog előtt fog értetlenül nagy boci szemekkel állni. Úgy tudom már a kórház számláját is zárolták...

2010. 12. 03. 13:18

Az! Valaki azért időben cikkezett róla. Kíváncsi lennék, hogy a Városépítő portré után milyen remek rajz születne a Csődhelyzetteremtőről.

2010. 12. 03. 13:06

Ez a Muzslai féle, azóta eltüntetett blog?

2010. 12. 03. 12:40

Találós kérdés! Kitől származnak az alábbi remek gondolatok:

Az egynapos turizmus helyett több napos városlátogatás lehetőségének megteremtésére gondolva wellness fürdőt építtetett, amelyhez kapcsolódva új szálloda beruházások kezdődtek. Abban a városban, ahol negyven évig csupán egy szálloda működött a néhány panzió melett, most több új több száz vendéget is fogadni tudó szálloda építkezés kezdődött.(...)Megújult a gépkocsi parkolóként használt barokk főtér és poros autóparkoló helyett sétálótér lett. Ahogy sétány a főtértől nem messze lévő Kis- Duna part is. Az autósoknak komfortos mélygarázsok épültek az egyik új szálloda és belvárosi új ház alatt. Itt nem csak parkolni lehet, hanem toalettet és babapelebkázót is lehet használni. A recesszió ellenére is beruházások folynak a városban és lehetőségekhez mérten új munkahelyek is létesülnek, ahol a válság miatt munkanékül maradt emberek egy része állást kaphat. A Városépítő által megálmodott jövőképet támasztja alá  az is, hogy  új társasházak épülnek a városban és sok pénzintézet is megtelepedett. A Városépítőnek a pozitív döntések ellenére igen sok harcot is kellett és kell vívnia a belső ellenfelekkel, akik talán saját tehetségtelenségük ismertében irigységből próbálják gáncsolni a zseniális ötletekkel megáldott Városépítőt.

 

+1 kérdés ezeknek a zseniális, pozitív döntéseknek vajon volt-e csődhelyzetet teremtő szerepe?

2010. 12. 02. 16:32

Nem indult Meggyes ellen rendőrségi vizsgálat?

2010. 12. 02. 15:39

Varga Egom-i rendőrkapitányt a mai napon minden indoklás nélkül leváltották.

Talán, mert szóba állt a jelenlegi Polgármesterrel?

Ez ám a demokrácia, ezért szavazták meg magunknak a fid-nem-eszesek, hogy

a köz...-tnak azonnali hatállyal és minden indok nélkül fel lehet mondani,

azaz félre állítani !!!

2010. 12. 02. 13:31

Természetesen mindenkinek traumát jelent, ha a munkahelyét elveszíti. Legyen tanár,

iskolaigazgató,városi hivatalnok, jegyző  vagy városőr. Azonban mindenki gondolkozzon el,

 hogy a jog és hatáskör nélküli városőrséget ilyen pocsék pénzügyi helyzetben miért kellett létrehozni?

Egy polgárőrnerk vagy egy közterület felügyelőnek a törvény nagyobb jogokat ad.T. Évának igaza van.

állítsák az alkalmas embereket a város tényleges szolgálatába!

2010. 12. 02. 9:01

Ennyire konkrétan nem akartam bele menni, csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy a két scapat között mennyi volt a különbség. És még az emberi, és viselkedés beli különbséget ne is emlísem.

2010. 12. 02. 8:45

Egy kilépett felügyelő szerint napi 150.000,-Ft-ot kellett hozniuk.

2010. 12. 02. 8:33

Nem akarom fényezni a közterületfelügyelőket, de amikor teljes létszámmal működtek, a saját fizetésüknek a többszörösét megkeresték. Ez az egyenruhás sétálló csapat, csak vitte a pénzt a várostól.

2010. 12. 02. 8:25

Miután elküldték a Hídlaptól próbált helyerzkedni,levelezni a polgármester asszonnyal. Elég hamar visszatalált a régi útra !

2010. 12. 02. 0:41

gyönyörű

2010. 12. 02. 0:02

"ehhez képest csak talán a városőrségben dolgozóknak adott munkát"

 

Milyen munkát???

Sétálgattak, lötyögtek, jól elvoltak a pénzemen!!! Üvöltés

Hasznuk nem volt!

2010. 12. 01. 23:43

 

A felsoroltak közül ki bírja ki évekig olyan munkanélkülin ahol nem jut Nekik támogatás?