Tisztelt Pál György Képviselő Úr!
2010. dec. 1.

<p>Aláírásokat gyűjtenek a Schweidel, Budai, Móricz lakótelepen, a Sugár úton is gyűlnek az aláírások. A körzet választópolgárai Pál Györgyöt várják január elején lakossági fórumra.</p>

 

Mi, akik itt lakunk és élünk a 7. választókörzetben a hangzatos nevű Kovácsi lakótelep és Csalamádé nevezetű körzetben, úgy érezzük, rossz irányba mennek az esztergomi dolgok.

A legelhanyagoltabb és magára hagyott városrész a miénk, amelynek azonnali segítség kell!

Számtalan probléma keseríti a mindennapi életünket és azt látjuk, hogy a Városházán ismét nem velünk és érdekeinkkel foglalkoznak!

A problémáink mellett azért várjuk Önt lakossági fórumra, mert úgy gondoljuk nem azért lett a körzet képviselője, hogy csak Meggyes Tamás érdekeit képviselje és Tétényi Évát elvetemült módon kicsinyes önérdekből támadja. A körzetünk lakóit nagyon felháborítja, hogy személyeskedve nemrég még Tétényi polgármester asszony édesanyját is kikezdte. Ez felháborító, ennél lejjebb nincsen.

 

A választókörzet lakói kétharmad arányban Tétényi Évát támogatták. Ezért elvárjuk Öntől, hogy a többségi akaratunkat képviselje a Városházán!

Tisztelettel várjuk lakossági fórumára, amelyen problémáinkat megbeszélhetjük, illetve beszámolhat arról, hogy a jövőben Ön kit és mit képvisel a Városházán!?

 

2010. november 30.

 

Tisztelettel:

 

Kovács Géza, 7. választókörzet független lakója