Eldöntetett: a bíróság kirendelte a pénzügyi biztost

Eldöntetett: a bíróság kirendelte a pénzügyi biztost

2010. 11. 25. 16:22

A Komárom-Esztergom Megyei Bíróság döntött az adósságrendezés megindításának közzétételéről, a bíróság által kijelölt pénzügyi gondnok a CONT(Ó)-ROLL Kft..

„A Komárom-Esztergom Megyei Bíróság 4.Apk.11-10-000003/9. sz. határozata (2010. november 25.) adósságrendezés megindításának közzétételéről A bíróság elrendeli annak a Cégközlönyben való közzétételét, hogy a(z) 2010. november 25. napján jogerőre emelkedett végzésével a(z) Esztergom Város Önkormányzata (2500 Esztergom Széchenyi tér. 1.) adósságrendezés megindítását elrendelte.

Az adósságrendezési eljárás megindítására irányuló kérelem benyújtásának időpontja: 2010. november 25.

Az adósságrendezés megindításának időpontja a végzés Cégközlönyben történő megjelenésének napja.

A bíróság által kijelölt pénzügyi gondnok: A CONT(Ó)-ROLL Kft., 1037 Budapest, Bécsi út 85. I/2.

A bíróság felhívja a kérelmező helyi önkormányzat hitelezőit, hogy az adós önkormányzattal, vagy költségvetési szervével szembeni ismert, vagy összegszerűségében ismeretlen, illetve összegszerűségében változó fennálló (lejárt és le nem járt) követeléseiket az adósságrendezés megindítását elrendelő végzés közzétételétől számított 60 napon belül a pénzügyi gondnoknak - bizonyítékaikat is csatolva - jelentsék be.

A hitelezői igények bejelentésére rendelkezésre álló 60 napos határidő elmulasztása esetén a hitelezők fennálló (lejárt és le nem járt) követeléseiket azonnali beszedési megbízás benyújtása, végrehajtás és adósságrendezési eljárás kezdeményezése útján csak az adósságrendezési eljárás jogerős befejezését követő 2 év eltelte után érvényesíthetik.

A közzététel időpontja: 2010. november 25.”

2010. 11. 30. 7:17

Senki ne gondolja, hogy a nyugdíjkasszából lenyúlt pénzből valamit ne csurrantsanak vissza a korábban kitalicskázott támogatásokért.

A Forradalmi Kormánynak azonban annyi költségvetési lyukat kell ebből (az egyébként nagyon sok) pénzből betömni, hogy a maradékból,

 a  narancsos nyáj nem tud jóllakni. Esztergomnak sincs más esélye a bedőlés ellen, mintsem hogy saját maga tevőlegesen törekszik erre.

A Meggyes diktatúra visszaállítása nem ad megoldást.A hitelek további, kamatokkal terhelt felvétele csak arra teremthetne alapot, hogy fél év múlva

a Meggyes gárda propaganda gépezetének magas labdája legyen...."Lám, a bűnben fogant válsztáson nyert Polgármester Asszony csődbe vitte a várost"

2010. 11. 29. 10:59

Lássuk be, nyolc éven át nem volt mód finanszírozni a jobboldalt csak az önkormányzati talicskákkal, miuközben a baloldaliak talicskáztak állami helyekről is, meg önkormányzatoktól is. VOlt ahol vállt vállnak vetve, összekacsintva ment aq kubikozás. Nyilván a kevesebb lehetőség miatt többször fordultak jobboldali a fiúk, így nagyobb a csőd amit otthagytak maguk után. Pechjükre most ugye túlnyerték magukat, így megnyerték a nyakukba omló adósságot is (helyes, legalább van esélyük rendbetenni, csak nem nagyon látni hogy élnének a lehetőséggel), cserébe most jól kiéheztetik taktikailag a balos talicskásokat...

2010. 11. 28. 8:17

Nem kell azon gondolkodni, hol van a pénz, nagyon biztos helyen, a pártközpont számláján. A fityisz nagy vezérei vajon miért vannak megelégedve a párt finanszírozásra adható hivatalos pénzekkel? Nézzük már át az eladósodott önkormányzatok listáját, ezek után nem kell negy ész meg állapítani, hogy a zemberek akaratát ebben is teljesíteni kell. A saját anyagi bázis megvan, a többi meg szenvedjen. Haljuk már meg mit mondott Kósa úr, a kezelhető adósságról, ha jól emlékszem, 25% ban hatázozta meg egy város adósság állományát. De ez nem vonatkozik a független, és ellenzéki önkormányzatokra, mert azok ilyenkor már felelőtlenek, és pazarlók. Bezzeg a hatalmon lévők nagyon jól csinálják ha így tesznek. Ha bele nézünk az ország adósság állományába, megláthatjuk milyen nagy arányban részesül belőle az önkormányzati szféra.

2010. 11. 27. 21:01

Lesz vele interjú a szeretgomon??? Vigyor

2010. 11. 27. 20:32

Nos, akkor térjünk vissza a témához. Hétfőn este itt a pénzügyi biztos!

2010. 11. 26. 17:03

Megnéztem a céget.Bizakodó vagyok.Remélem tényleg elég jók. a "hisztis honatyákkal", meg ráérünk akkor foglalkozni, ha nem találnak olyat ami miatt már nem kell.

Valami miatt cudarul be vannak parázva, hogy belenéznek a laposztásba.Ha meg ennyire oda vannak-oszlassák fel magukat.Majd választunk helyettük használhatóbbakat.

2010. 11. 25. 17:44

Jöhetnek a csontvázak!

2010. 11. 25. 17:33

Ahogy egy "filmklasszikus" mondja: A kockacukor el van veszve.

Nos, nem vagyok politológus, de nem lepődnék meg az alábbi lehetőségeken:

1. A mai naptól kezdve a fidesz nem vesz részt az esztergomi képviselőtestület ülésein. Itt nem tudom pontosan a jogot, de ha és amennyiben azt a plusz egy képviselőt nem választja meg a képviselőtestület nem tudom, hogy jogszerűen tud-e működni a Adósságrendező Bizottság. Különösen, hogy a pénzügyi bizottság vezetője se vesz részt.

2. A mai napon a többség a polgármestert felfüggeszti, mivel az ő véleményük szerint kárt okozott a városnak. Ezt megtehetik, hiszen joguk van hozzá. Mondjuk természetesen balhé lenne belőle.