Sakkversenyek Esztergomban
2010. nov. 25.

<p>December 18-án, szombaton a Városháza Gadányi termében (Deák Ferenc u. 4.) 9 órától kerül megrendezésre Esztergom egyéni nyílt sakkversenye. Ide várják az amatőr, ifjúsági és versenyjátékosokat. A játékidő 2X10 perc lesz a díjazás külön kategóriákban történik.</p>

Az Esztergomi Sakk Club csapata december 5-én vasárnap 9 órától sorsdöntő mérkőzést játszik a Szentgyörgymezői Olvasókörben.

Az újjászervezett csapat jelenleg a megyei első osztályban a negyedik helyen áll, de az első helyen álló Kisbér-Ászár legyőzésével lényegesen kedvezőbb pozícióba kerülhet a nagy terveket dédelgető egyesület.

 

December 11-én, szombaton 9 órától a Szentgyörgymezői Olvasókörben (Andrássy u. 23.) ifjúsági és serdülőkorú gyermekeket várják egyéni sakkversenyre. Ez mellett azokat a 4-14 év közötti gyermekeket várjuk, akik az Esztergomi Sakk Iskola versenyzői szeretnének lenni.

 

December 18-án, szombaton a Városháza Gadányi termében (Deák Ferenc u. 4.) 9 órától kerül megrendezésre Esztergom egyéni nyílt sakkversenye. Ide várják az amatőr, ifjúsági és versenyjátékosokat. A játékidő 2X10 perc lesz a díjazás külön kategóriákban történik.

 

Az Esztergomi Sakk Clubot a GRANCAFÉ a 2010/2011-es bajnokságban főszponzorként támogatja. Az egyesület honlapján a www.esztergomisakk.hu elérhetőségen, december 1-től az érdeklődők sok mindenről olvashatnak.

 

Esztergomi Sakk Club

esztergomisakkclub@citromail.hu

 

2010. november 25.