Baj van!
2010. 10. 30. 7:44

A gyermek, áldás. Nem birtokolható -mondja Kui Rózsa, Meggyes Tamás két gyermekének édesanyja, aki tizenegyedik hónapja a legkevésbé sem birtokolja a kicsiket. Egy ideiglenes intézkedés a „felperes" édesapánál helyezte el őket. Az ideiglenes intézkedés tizenegyedik hónapja hatályos. Ezen beül idén március óta nem történik a bíróságon semmi az immár négy és hétévessé cseperedett gyermekek ügyében. Időközben az apa, Meggyes Tamás elvesztette polgármesteri székét az októberi önkormányzati választásokon.

Ferenczi Krisztina írása a Népszabadság mai számában és a nol.hu-n olvasható.

2010. 11. 03. 21:36

Ha ez mindenki számára bűncselekmény, akkor tett már valaki konkrét feljelentést ezügyben a rendőrségen?

Mert azt senki ne várja, hogy egy megjelent újságcikk alapján bárki is elindít egy eljárást egy ilyen "védett" bűnelkövető ellen!

Az alpolgármesterek ugyan nem védettek, de a hatalmukkal maximálisan visszaéltek, meggyónták a vasárnapi misén a kályha mellett bűnüket (Németh), nem törődve a két pici sorsával.

FEL KELL JELENTENI ŐKET!

A TOVÁBBI KÖZÜGYEKTŐL EL KELL TILTATNI MINDEGYIKET!

2010. 11. 03. 21:00
Melyik hatóság lépett már???  Üvöltés

2010. 11. 03. 19:54

 

Kicsit beleolvastam a hozzászólásokba. ( " MIKSA, CSERÉP, BEJÓ, LATOR'50 " )

 

Tegyünk helyre néhány dolgot!

 

A gyermekek érdeke valóban az első, de az is érdek, hogy a  bűnös lebukjon!

 

Amit az egyik perben álló fél "szakértői véleményként" - bead a bíróságnak, az nem szakvélemény, csupán okirat !   

 

A bíróság kirendelése alapján eljárt, névjegyzékbe bejegyzett szakértő  készít csak szakvéleményt!

Ennek az elkészítésének megvannak a szabályai, és csak ezek betartásával lehet szakvéleményt készíteni.

 

Adott esetben  személyes vizsgálat nélkül nem készíthető szakvélemény. ( De még okiratnak minösülő vélemény sem! )

 

Amit MT baadott a bíróságnak, az okirat, személyes vizsgálat nélküli megállapításokkal, aminek valóságtartalmát akkor is kell vizsgálnia a bíróságnak, ha netán az édesanya vagy ügyvédje nem kérte.

 

Az ügy fajsúlya dr. Arató Géza megkörnyékezése!

 

Arató dr. VIZSGÁLAT alapján megállapította, hogy Rózsa nem beteg!

 

Nem igazolta MT. diagnózisát, aki világgá kürtölte a Széchenyi téren, hogy szegény felesége ( akit ütött-vert) BETEG. Ő  tudja!

 

(A gyermekekért aggódok ekkor hol voltak ? Ettől szegények nem sérültek ? )

 

És mivel Arató dr. , MT. betegségelméletét híresztelését nem igazolta, kétszer is BEHÍVATTA a korházból a polgármesteri irodába, rendelési idő alatt, és ott Mt. felkérésére az alpolgármesterek nem mást kértek, hogy a vizsgálat alapján leírt véleményét IRATOK alapján vonja vissza, és igazolja MT. megállapatását, miszerint Rózsa BETEG ! ( És így nem nevelhet gyereket ! )

 

Egyértelmű, a Polgármester személyes érdeke érdekében, a két alpolgármester az Ő kérésére Arató doktort arra akarták -hatalmi szóval- rávenni, hogy hamis megállapítást tegyen

Közölték vele: ha nem teszi, akkor majd   BESZÉL VELE, MAGA A POLGÁRMESTER !

 

Mi ez, ha nem fenyegetés !

 

És  ez a felháborító !

 

Honnan vették a bátorságot az alpolgármester urak, hogy MT.  magánügyében, a korház főorvosát berendeljék, véleményalkotásában hatalmi szóval befolyásolják, tudva, hogy ha ez sikerül, akkor az nem az IGAZSÁG és így a valólanságot tartalmazó okirat bekerül a bíróságra!

 

Ez a BOTRÁNY !, de még annál is több! BŰN !!

 

 

 

 

 

 

Törölt felhasználó #43

2010. 11. 02. 16:47

 

Nem csak, hogy le kell mondania ,- hanem  az illetékes hatóságok "Hivatali Befolyással Üzérkedéssel" - azonnali eljárást kell, hogy indítsanak !!!

2010. 11. 01. 20:01

 

Ez az egész ügy a mi  esztergomi Kaukázusi krétakörünk.

2010. 11. 01. 9:57

nem keveset rántottam le az egészségügyi-szociális ellátó rendszerben-most "rekreáción vagyok".a legszomorúbb az egészben, hogy ezt az egész herce-hurcát legjobban a 2 GYEREK szívja meg!ha bármelyikünk csinálná EZT a Gyerekvédelem már rég elvitte volna Őket vagy "állami"-ba vagy jobb esetben a "bevállalós legközelebbi hozzátartozóhoz".

Kezdem azt hinni, hogy azért nincs Nevelési Tanácsadó, mert ezek a megátalkodott szakemberek-sötét erőktől vezérelve-ÉSZREVETTEK valamit idejekorán.

Törölt felhasználó #43

2010. 10. 31. 13:13

És már vezető hír a Népszabadság online-on Király...

2010. 10. 31. 11:24

ELME- "BAJ VAN!"

Törölt felhasználó #43

2010. 10. 31. 9:47

Új címet adott a nol a cikknek: "Ki itt az őrült?"

2010. 10. 31. 8:44

Pócsföldi 2010 évi vagyonnyilatkozata szerint a havi bruttó jövedelme 80000 Ft.Elgondolkodtató ez az összeg! Nekem példáúl az

jut az eszembe, hogy ebből az összegből még a havi rezsijét sem tudja nagyon fizetni az ember.Vagy talán nevezhetjük ŐT is

megélhetési politukosnak? Nagyon sajnálom, de a kérdés továbbra is kérdés marad!

 

 

 

2010. 10. 31. 7:41

Némethet és Knappot!...

2010. 10. 31. 7:37

Nem provokátor, maga a Németh család védi a mundért. Mert más védelmezője ezeknek ma már nem akad, csak a szűk családi kör vagy a baráti mutyi.

Némethnek, Ivanovhoz, Pócsföldihez hasonlóan felelni kell, mert a Városháza nem családi vállalkozás!

Ráadásul Németh József megítéléséhez tartozik egy telek spekuláció is, amiben tényleg Hagyós dolgok vannak bőven!

 

2010. 10. 30. 21:43

Ezt hatalommal való visszaélésnek nevezik. Valami hasonlóért folyik eljárás Hagyó, vagy a Nemzetvédelmi Egyetem rektora Szabó Jánossal szemben. Hogy-hogy az ügyészség még nem lépett Meggyes, Knapp és Németh ellen? Ez jelenleg a magyar igazságszolgáltatás? Különböző mércével mérnek? Mire számíthatunk akkor ebben az országban?

2010. 10. 30. 21:33

Némethet azonnal be kellene perelni, a teljes nyilvánosság bevonásával, azután már eggyel kevesebb, akit pártszemináriumra, Budapestre rendelnek.

Az említett bírósági eljárásban döntést hozó bíró, bíróság, szakértők indoklása, nevük nyilvánosságra hozásának van valami akadálya, mert a nyilvánosságnak óriási szerepe lenne? Arra gondolok, hogy egy szakértői névjegyzékben szereplő szakértő, szakvéleményéért, döntéséért teljes mértékben felel, az nem titkosítható, sőt ha téved, törölhetik, mint szakértőt és kártéríthető.

2010. 10. 30. 20:04

Lehet , hogy off akkor elnézést kérek. Istvános tanárok fegyelmi ügyénél fegyelmi biztos volt Németh József. A meghallagtáson valamelyikük megkérdezte tőle, hogy vállalhat ilyen szerepet. Azt mondta: a hóhér szerepet is el kell valakinek vállalnia. No ennyit erről. Ingokiauhoz csatlakoznék: Nem bánnám ha bilincsben látnám őket!!

2010. 10. 30. 19:39

Szerintem az "ilyen" nem pap...

2010. 10. 30. 19:39

Igazad van. Nem fér el ellentétes vélemény itt hosszútávon... Nem nagy a különbség a Hídlap és a szeretgom között. Csak annyi, hogy a Hídlap egyoldalú volt de nem álságos. A A kíváncsiság hozott ide, hittem értelmes vitafórum ez itt. A VÉLEMÉNY MA AZ, HOGY EGYOLDALÚ KÖPKÖDŐTÁBLA AMIT ITT KOMMENTELÉS CÍMEN A TÖBBSÉG CSINÁL... Nem kell törölni Cserép Úr - bár az is mindegy- . Nem fogom zavarni a köpködésüket tovább. Boldog tevékenységet.

2010. 10. 30. 19:39

igazán keresztényi magatartás Rosszall

2010. 10. 30. 19:32

a cikk nélkül is kellett volna, nem hiszem el hogy kicsi gyerekeket ki lehet tenni ennek ........... valahol nem jól végzik a dolgukat a gyermekvédelem kapcsán

2010. 10. 30. 17:15

Szégyen amit Meggyes és bagázsa művelt és művel!

Ez az ember még nincs előzetesben?