Október 30. Nyílt Sakk nap
2010. okt. 27.

<p> </p>
<p>Minden régi és új sakkot szerető környékbeli sportolni vágyó gyermeket, felnőttet vár a klub vezetősége. Azokat a gyermekeket, akik szeretnének beiratkozni a klub sakkiskolájába kiemelt figyelemmel várják legjobb sakkozóink.</p>
<p> </p>

 

Október 30-án, szombaton az Esztergomi Sakk Club a Szentgyörgymezői Olvasókörben (Andrássy u. 23.) 9 órától nyílt sakknapot és szakosztálygyűlést tart.

 

Minden régi és új sakkot szerető környékbeli sportolni vágyó gyermeket, felnőttet vár a klub vezetősége. Azokat a gyermekeket, akik szeretnének beiratkozni a klub sakkiskolájába kiemelt figyelemmel várják legjobb sakkozóink.

Minden szombaton 9 órától az Olvasókörben Kondár Béla várja az érdeklődőket! A sakkiskola kedden és csütörtökönként valószínűleg a Babits Mihály iskolában indul a legjobb esztergomi játékosok tanításával!

 

A Polgár József által vezetett Szentgyörgymező Olvasókör a klub legnehezebb időszakában is kiállt az egyesület mellett és biztosított csapat és egyéni versenyeknek helyszínt. A szombaton megválasztandó új szakvezetés bízik abban, hogy a jövőben egy NB-s és megyei csapatnak, illetve az amatőr és ifjúsági sakkozásnak is helyet ad a művelődési ház.

 

Esztergomi Sakk Club