Vádat emeltek az UD Zrt. volt vezetője ellen

Vádat emeltek az UD Zrt. volt vezetője ellen

2010. 10. 27. 9:19

Felbujtóként, hivatali visszaélés vádjával áll bíróság elé Tóth János, az UD Zrt. volt vezetője.

A vádirat szerint az UD-vel korábban együttműködő építőipari vállalat, a KÉSZ Holding Zrt. vezérigazgatója jogosulatlanul jutott bizalmas személyes adatokhoz.

 

Mint ismert: szeptember végén emeltek vádat az UD-ügy egy másik szálán hivatali visszaélés és magánokirat-hamisítás miatt két volt rendőr ellen, akik a most vádolt Eszesen keresztül kaptak "megbízást". A Népszava információi szerint telefonlehallgatások alapján Tóth 2008. februárjában hívta Eszest, mobilszámok híváslistáját kérve. Úgy tudjuk, a két "lekért" szám egyike Meggyes Tamás volt esztergomi fideszes polgármester korábbi kampányfőnökéé, a másik a város egykori fideszes alpolgármesteréé volt. A híváslistákat a nyomozók szintén megtalálták az UD-nél.

 

Teljes cikk: http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=360938

 

2010. 10. 29. 17:24

Tőled irányul a megvetés és az antipátia. Szép érzések. Gratulálok hozzá... Én jól elvagyok a városba, vannak barátaim, sok az ismerősöm és nem érzek olyan érzéseket mint te.

2010. 10. 29. 0:01

Nos, ez az eltűnés az, amit most nagyon hiányolok innen :)) Bárcsak nyomtalanul eltünnének ezek is! Egy este szép csendesen összepakolnának és megrakott társzekerekkel, a rablott kincseikkel elhagynák a várost :))))) Vigyék, csak menjenek! Hihetetlen,hogy ezek az alávaló emberek még ki mernek menni az utcára, hogy nem érzik mekkora a megvetés irányukba? Ez hietetlen! Itt nem egyszerű antipátiáról van szó, hanem megvetésről!

 

 

2010. 10. 27. 23:33

És mi a kérdésed??? Nyelvöltés

2010. 10. 27. 20:58

A felvetésedhez, meg Stirlitzhez egy adalék: természetesen én is néztem anno a sorozatot, természetesen én is röhögtem magamban - persze, a hős szovjet felderítő és a hülye német elhárítás, akik mellett nem bukik le...Aztán néhány év múlva a felsőbb tanulmányaim során (még mielőtt megkérdeznétek, én csak egy felsőoktatási intézménybe jártam, de azt el is végeztem) nagy megdöbbenéssel értesültem a kötelező szakirodalomból, hogy ez az Iszajev nevű szovjet hírszerző valóban élt, valóban beépült az SS-be von  Stirlitz néven, valóban tábornoki rendfokozatig jutott, valóban rengeteg infot juttatott el Sztálinnak, valóban nyomtalanul eltűnt Berlin ostromakor.

2010. 10. 27. 15:50

A tavasz 17 pillanata... Lehet, hogy mással, másként, máshogy megtörtént. Lehet. Lehet, hogy pont úgy mint Vjacseszlav Tyihonovval.Vigyor

De az is lehet, hogy ő a James Bond.

2010. 10. 27. 14:38

A sztori nem ismerése, nem jelenti annak valótlanságát... Nyelvöltés

2010. 10. 27. 12:18

Ezt a sztorit nem ismerem. izgalmas kém történet is van Meggyes körül...

" Egy medve, gondolta Stirlitz.

Egy Stirliz, gondolta a medve.

Legközelebb hozok magammal pisztolyt, gondolta Stirlitz.

Legközelebb? Gondolta a medve.