Vasárnap az Esztergomi Sakk Club asztalhoz ül!
2010. okt. 13.

<p><span style="font-size: 12.0pt; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; mso-fareast-font-family: &quot;Times New Roman&quot;; mso-ansi-language: HU; mso-fareast-language: HU; mso-bidi-language: AR-SA;">Az esztergomi sakkozók vesszőfutása önhibájukon kívül botrányosra sikeredett. A klub győztes pályázatait hol eltüntették, hol csak egyszerűen nem fizették ki, amire szerződésben ígéretet tettek. </span></p>

 

Az esztergomi sakkozók vesszőfutása önhibájukon kívül botrányosra sikeredett. A klub győztes pályázatait hol eltüntették, hol csak egyszerűen nem fizették ki, amire szerződésben ígéretet tettek. Meggyes Tamás vezette Városháza megdöbbentő módon az 50-es éveket idézve önkormányzati rendeletet (!) is fogadott el az Esztergomi Sakk Club ellen!

A legjobbak eligazoltak, az 1924-ben alapított klub haláltusáját vívta.

Még sem adták fel a sakkozók.

A héten 24 játékos igazolása lett befizetve, megtörténtek a nevezések, tagdíjak befizetése, a megyei bajnokságban vasárnap az Ácsi Kinizsit fogadja az egyesület.

 

Nyugodt körülmények között csak a sakkal akarnak törődni a sportolók a jövőben, Esztergomnak szüksége van NB-s szakosztályokra!

Az ellenszél ellenére hamarosan elindul a városi sakkiskola is.

 

Kovács Géza

2010. október 13.